*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 205268 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tama

• Έμπειρο μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
συναδελφοι τηΣ ΠΕΑ,ΤΟ ΕΤΟΣ 2006 ΠΟΥ ΚΑΤΑΡΓΗΘΗΚΑΝ ΤΑ ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ,2500 ΜΑΘΗΤΕΣ ΜΕΤΑΚΙΝΗΘΗΚΑΝ ΣΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ.ΑΥΤΟ ΣΗΜΑΝΕ ΑΥΤΟΜΑΤΩΣ ΤΗΝ ΔΗΜΙΟΥΡΓΙΑ 120-130 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΤΜΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΑΝΤΙΣΤΟΙΧΑ 1000 ΩΡΩΝ ΦΙΛΟΛΟΓΙΚΩΝ,600ΩΡΩΝ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ. 500-600ΩΡΩΝ ΦΥΣΙΚΗΣ ΚΛΠ. ΜΕ ΜΙΑ ΑΝΑΓΩΓΗ,ΠΡΟΚΥΠΤΟΥΝ 50-60 ΕΠΙΠΛΕΟΝ ΘΕΣΕΙΣ ΦΙΛΟΛΟΓΩΝ ,30-40 ΘΕΣΕΙΣ ΜΑΘΗΜΑΤΙΚΩΝ ΚΛΠ. ΑΝ ΠΟΛΛΑΠΛΑΣΙΑΣΕΤΕ ΤΟΥΣ ΠΑΡΑΠΑΝΩ ΕΠΙ 3, ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΔΗΜΙΟΥΡΓΗΘΗΚΑΝ ΥΠΕΡΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΤΩΝ ΟΑΕΔΙΤΩΝ ΠΟΥ ΜΠΑΙΝΟΥΝ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ! ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΑΥΤΕΣ ΤΙΣ ΕΚΛΕΨΕ ΚΥΡΙΟΛΕΚΤΙΚΑ ΤΟ ΥΠΕΠΘ ΑΠΟ ΤΟΝ ΟΑΕΔ!!ΑΥΤΟ ΜΕΧΡΙ ΤΩΡΑ ΔΕ ΤΟ ΕΙΧΑΤΕ ΣΚΕΦΤΕΙ?[Η ΜΗΠΩΣ ΔΕ ΣΑΣ ΣΥΜΦΕΡΕΙ ΝΑ ΤΟ ΑΝΑΦΕΡΕΤΕ] ΟΣΟ ΓΙΑ ΣΕΝΑ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΞΕΡΩ ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΤΙ ΛΕΩ! ΤΙ ΣΧΕΣΗ ΕΧΟΥΝ  ΟΙ ΘΕΣΕΙΣ [ΠΡΟΣΩΠΟΠΑΓΕΙΣ ΚΑΙ ΟΡΓΑΝΙΚΕΣ] ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΜΕ ΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ ΠΟΥ ΠΡΟΕΚΥΨΑΝ ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΩΝ ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ.ΕΞ ΑΛΛΟΥ ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΔΙΟΡΙΣΤΗΚΑΝ ΗΤΑΝ ΣΧΕΔΟΝ ΟΛΟΙ ΤΕΧΝΙΚΟΙ

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
Ma chemist εστω οτι ισχυει αυτη η αναγωγη που λες,μου ακουγεται (σουπερ) καλυτερο οι θεσεις να εχουν καλυφθει απο εκπαιδευτικους απο τους πινακες παρα απο "φωτογραφημενους" εκπαιδευτικους (βλεπε Σουπερμαχια και η παρεα της)

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΕΠΑΝΑΛΑΜ

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ΕΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΔΙΚΤΥΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/kathigites/801843?read=481&forum=70485

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
ΕΡΑ ΛΑΡΙΣΑΣ-ΔΙΚΤΥΟ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ

http://clubs.pathfinder.gr/kathigites/801843?read=481&forum=70485

Εχετε συνηθισει τις απατεωνιες και τα ψεμματα
τελευταια λογια της Σουπερμαχιας: "ωρομισθιοι ηματαν ,ωρομισθιοι θα παμε!!!!!αναπληρωτες ημασταν,αναπληρωτες θα παμε!!!δεν κερδιζουμε τιποτα απο την εκπαιδευτικη κοινοτητα!!!!"
Να αποσυρθει η τροπολογια σου...σωστα το ειπες στην αρχη

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
Καλησπέρα σας!
Παρακολουθώ τις τελευταίες ημέρες την παρούσα συζήτηση και θα ήθελα να διατυπώσω τις σκέψεις/απορίες μου κι όποιος θέλει ας απαντήσει.
Διαβάζω συνέχεια από την πλευρά των συναδέλφων που εργάστηκαν ως ωρομίσθιοι στον ΟΑΕΔ το επιχείρημα ότι το ΥΠΕΠΘ αλλάζοντας το καθεστώς στις σχολές αυτές τους αιφνιδίασε και τους στέρησε τις θέσεις, άρα πρέπει το ΥΠΕΠΘ και να τους αποκαταστήσει, εντάσσοντάς τους στους πίνακες του.
* Από κι ως που όμως οι θέσεις ήταν δικές τους; Τις είχαν εξασφαλισμένες και τις έχασαν;
* Ήταν μόνιμοι και απολύθηκαν;
* Είχαν υπογράψει συμβόλαιο για πολυετή κατάληψη των θέσεων με το ΥΠΕΠΘ και αθετήθηκε;
* Ήταν μήπως κλειστές για τους υπόλοιπους, γι'αυτό και απέκτησαν οι συνάδελφοι ...κυριαρχικά δικαιώματα;
* Ξέρουν οι συνάδελφοι του ΟΑΕΔ ότι κι άλλες σχολές άλλαξαν με παρόμοιο τρόπο καθεστώς από τη μία μέρα στην άλλη και ότι κι εκεί δούλευαν πολλοί που "έχασαν τις θέσεις τους";
* Προς τι η αγανάκτιση για κάτι το οποίο τελικά δεν τους ανήκε; Ή μήπως τους ανήκε;

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΑΚΡΙ

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
chemist υπεκφέγεις να απαντήσεις στον vsk.κανείς δεν είναι από εμάς δεδομένος όσο αφορά τη θέση του.με τη διαδικασία του ασεπ(μόρια που υποδιαπλασιαζονται) μπορεί κάλλιστα ενώ τη μια χρονιά να είσαι αναπληρωτής την άλλη(αν δεν έχεις γράψει καλά στον ασεπ) δεν πας ίσως ούτε ωρομίσθιος.οπότε ξουτ!εσείς μπαίνατε στον οαεδ κάθε διετία σε διαδικάσι κρισης και υποδιπλασιασμου μορίων;Αντίθετα από ξέρω μπήκατε σε διαδικασία διπλασιασμού ...για να προστατέψετε τα κεκτημένα!

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
Αν και δεν ζητώ απαντήσεις στα ερωτήματά μου, πρέπει να σου πω, συνάδελφε chemist, ότι αυτό δεν θεωρείται απάντηση αλλά ελιγμός αποφυγής! Ούτως ή άλλως δεν εκπροσωπώ το ΥΠΕΠΘ ή κάποιο σύλλογο για να με θίξεις, να με εκθέσεις ή να με στριμώξεις. Δεν έχω συμφέρον για το αν θα μπείτε ή όχι στους πίνακες, απλά επειδή πέρασα κι εγώ από την ωρομισθία μία εποχή κι έχω φάει πόρτα δύο φορές από την... κάστα του ΟΑΕΔ, επίτρεψε μου να εκφράσω τις σκέψεις μου επί του θέματος.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182666
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)