*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 205489 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
Αν και δεν ζητώ απαντήσεις στα ερωτήματά μου, πρέπει να σου πω, συνάδελφε chemist, ότι αυτό δεν θεωρείται απάντηση αλλά ελιγμός αποφυγής! Ούτως ή άλλως δεν εκπροσωπώ το ΥΠΕΠΘ ή κάποιο σύλλογο για να με θίξεις, να με εκθέσεις ή να με στριμώξεις. Δεν έχω συμφέρον για το αν θα μπείτε ή όχι στους πίνακες, απλά επειδή πέρασα κι εγώ από την ωρομισθία μία εποχή κι έχω φάει πόρτα δύο φορές από την... κάστα του ΟΑΕΔ, επίτρεψε μου να εκφράσω τις σκέψεις μου επί του θέματος.

Ήσουν τυχερός που μόνο δύο φορές έφαγες πόρτα. Εγώ έτρωγα πόρτα επί πέντε συναπτά έτη και στο τέλος εγκατέλειψα την προσπάθεια. Δυστυχώς, στο νομό μου οι συγκεκριμένες θέσεις Φιλολόγων ήταν τσιφλίκι δύο συγκεκριμένων ατόμων που είχαν ακριβώς τα ίδια προσόντα με μένα.Με τη δυνατότητα, όμως, του διπλασιασμού των μορίων τους έφευγαν μπροστά.Τα συμπεράσματα δικά σας!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ο ΔΙΠΛΑΣΙΑΣΜΟΣ ΤΩΝ ΜΟΡΙΩΝ ΗΤΑΝ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΜΙΑ ΧΡΟΝΙΑ.ΓΝΩΡΙΖΕΙΣ ΟΤΙ ΤΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ ΜΕΤΑΦΕΡΟΝΤΑΝ ΣΤΟΝ ΟΑΕΔ?[ΚΑΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΠΡΟΥΠΗΡΕΣΙΑ ΣΤΟ ΥΠΕΠΘ ΚΑΙ ΜΕΤΑΦΕΡΕΤΑΙ ΚΑΝΟΝΙΚΑ]ΕΠΙΣΗΣ ΕΠΙ ΤΡΕΙΣ ΣΥΝΕΧΟΜΕΝΕΣ ΧΡΟΝΙΕΣ ΑΛΛΟΣ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΣ ΠΟΥ ΕΙΧΕ ΠΙΟ ΠΟΛΛΑ ΜΟΡΙΑ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΕΠΘ ΜΕ ΠΑΡΑΓΚΩΝΙΖΕ,ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΤΠΕΙΣ ΤΕΣΣΕΡΕΙΣ ΜΗΝΕΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΚΑΛΟΥΣΑΝ ΑΝΑΠΛΗΡΩΤΗ ΤΗΝ ΕΚΑΝΕ!ΑΥΤΟ ΓΙΝΟΤΑΝ ΣΕ ΠΟΛΛΑ ΣΧΟΛΕΙΑ

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Σε ολες αυτες τις σουπερ συνεντευξεις δεν υπηρξε αντιλογος.Που ειναι η παραλληλη προσκληση της πεα η καποιου εξ ημων να εξηγησει την αλλη οψη του νομισματος΄;Η κυρια αυτη που με εκνευρισε αφανταστα λογω της αντιθεσης μου με τη ρυθμιση ειδατε με ποσο παθος αγωνιζεται.Αντιθετα εμεις ειμαστε μεσα στον ωχαδερφισμο.Ουτε μια κινηση για να παρουσιαστει το θεμα μας στην τηλεοραση,μια μαζικη πρωτοβουλια σε καθε νομο,μια δυνατη φωνη να υπολογισουν οι ιθυνοντες...τα βαζουμε δε και με την πεα,που αν δεν εβγαζε αυτο το ψηφισμα θα αναρωτιοταν πολλοι αν υπαρχουν αλλοι εκπαιδευτικοι στον πλανητη εκτος απο τους οαεδιτες.Αν η πεα ενδεχομενως δεν εχει δυναμη η πολλοι εχετε ενστασεις για τον τροπο που λειτουργει τωρα δοθηκε η καλυτερη ευκαιρια να τη μεταμορφωσουμε ολοι με τη συμμετοχη μας στον κυριαρχο φορεα μας για την προασπιση των εργασιακων μας δικαιωματων και της αξιοκρατιας.Ντρεπομαι που ηλαλιστατη κυρια οργωνει τα μμε και εκφραζει το δικαιο της, ενω εμεις βαζουμε την ουρα στα σκελια περιμενοντας την επομενη ρυθμιση...Τους βγαζω το καπελο για τη μαχητικοτητα τους και λυπαμαι που ολα εμεις τα υπολοιπα ασεποκοροιδα μαχομαστε για την αξιοκρατια και την επιβιωση μας απο τον καναπε και το πληκτρολογιο.....Ηταν ενα μηνυμα απλα για προβληματισμο.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
Και πολύ καλά έκαναν όσοι έφευγαν γιατί διεκδικήσαν το μόνιμο και σίγουρο που ήταν δικαίωμα τους.Με την τακτική του οαεδ(για διπλασιασμό των μορίων)ωφεληθήκατε έστω και για μια χρονιά ναι ή όχι;δεν μου απαντάς όμως αν παραδέχεσαι ότι κανένας από εμάς, εκτός από τα βύσματα, τί δεν μπορεί να θεωρεί σίγουρο τον εαυτό του για θέση έστω και ωρομισθίου!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
zagoraki και chemist είναι η τελευταία μου προειδοποίηση για τους όρους χρήσης.

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
ΣΙΓΟΥΡΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΓΙΑ ΚΑΝΕΝΑΝ[ΚΑΙ ΠΙΣΤΕΨΕ ΜΕ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Αυτά που λες GR εγώ τα λέω από εδώ εδώ και ένα χρόνο(για την ακρίβεια ψαξε και θα βρεις ένα κλειδωμένο θέμα από περυσι το καλοκαίρι).Και εγώ τους παραδέχομαι αν και είμαι ριζικά αντίθετος στη ρύθμιση αφού θίγομαι.Είχαν όμως μια εξαίρετη μαχητικότητα σε συνδικαλιστικό επίπεδο και οφείλουμε να τους βγάλουμε πράγματι το καπέλο.Αντίθετα από πλευράς πεα χλιαρά, υποτονικά πράγματα.Δεν μπορεί ένα ολόκληρο χρόνο,για να μη πω και περισσότερο, να παραβλέπεις-υποβαθμίζεις  τη σοβαρότητα του θέματος και στο τέλος να βγάζεις μια απλή ανακοίνωση για τα ματια του κόσμου.Το είπα και σε προηγούμενο μήνυμα, αρίχιζει να φαίνεται η άκρη του νήματος μιας συνδιαλλαγής κάτω από το τραπέζι.Πιστεύω σύντομα θα μάθουμε και άλλα πραγματα για τα άτομα που και καλά μας εκπροσωπούν...όσο για το ότι δεν αντιδρούμε, τι έχεις να προτείνεις; καλό ακούγεται στα άρματα στα άρματα αλλά αν δεν υπάρχει ο στρατηγός δεν υπάρχει και στρατός παρά μόνο άνθρες κραυγές όπως σωσρά διαπιστώνεις. Δική μου πρόταση, μια ΔΕΝ έχουμε συνδικαλιστές άξιους να πολεμήσουν, η δικαστική οδός!

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
Συνάδελφος από το ΥΠΕΠΘ που είχε τα μόρια που συγκεντρώνατε εσείς σίγουρα θα είχε διοριστεί. Άρα, δώρον άδωρον θα ήταν να συμμετείχε σε τέτοιες προκηρύξεις. Τυχαίνει να γνωρίζω πολύ καλά πώς γινόταν οι προσλήψεις στον ΟΑΕΔ του νομού μου, οπότε δε με πείθεις.Επίσης, τυχαίνει να έχουν και οι άλλοι εκπαιδευτικοί μία ολοκληρωμένη άποψη για το συγκεκριμένο θεσμό. Σίγουρα δεν είναι εμπάθεια, πίστεψέ με, προς το πρόσωπό σας το γεγονός ότι αρκετοί έχουν παρόμοιες εμπειρίες με τη δική μου. Κάτι θα είναι αλήθεια από όλα αυτά!Τελοσπάντων, δεν έχει νόημα να διαιωνίζουμε τη συζήτηση, γιατί έχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα και η αδικία προς τα άτομα του πίνακα αναπληρωτών είναι κατάφωρη. Το ίδιο θα αντιδρούσατε κι εσείς σε μια παρόμοια αδικία προς το πρόσωπό σας, όσο μεγαλόψυχοι και να θέλετε να είστε!Δεν πατάμε επί πτωμάτων, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι. Ξέρεις, και στους ωρομισθίους του ΥΠΕΠΘ υπάρχει ανεργία. Πολλοί δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Άλλοι πάλι βρέθηκαν στο δρόμο, μετά την κατάργηση της επετηρίδας, και κάνουν ετερόκλητες δουλειές, πολλές φορές και "του ποδαριού" δίνοντας παράλληλα στο διαγωνισμό της ταλαιπωρίας, το ΑΣΕΠ. Συμπερασματικά, λοιπόν, αυτά που εσείς επικαλείστε ότι περνάτε αυτά τα τρία χρόνια, άλλοι τα βιώνουν ήδη μια δεκαετία.Ποιος είναι, λοιπόν, ο αδικημένος;

Αποσυνδεδεμένος GR

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Η ΔΙΚΑΣΤΙΚΗ ΟΔΟς ΚΑΙ ΜΙΑ ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΗ ΑΠΕΡΓΙΑ ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΟΙ ΤΡΟΠΟΙ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗΣ.ΧΘΕΣ ΕΝΗΜΕΡΩΣΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΚΑΙ ΚΑΠΟΙΟΝ

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
GR η παρατήρηση αφορά και σένα. Δεν θα επανέλθω._

Αποσυνδεδεμένος EVA

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ 02 και ΠΕ 70
    • Προφίλ
Αυτό θα έπρεπε να το είχε κάνει προς όλους τους βουλευτές πρωταρχικά η ΠΕΑ. Αν μειωθούν τα μέλη της, να μην απορήσει. Υπάρχουν πολλοί που δυσαρεστήθηκαν από την αδράνεια.Θα με έπειθε για τη δραστηριοποίησή της μόνο αν έβλεπα να αποσύρεται το νομοσχέδιο από τη

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 28, 2009, 06:23:48 am από zagorakis »

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Συνάδελφος από το ΥΠΕΠΘ που είχε τα μόρια που συγκεντρώνατε εσείς σίγουρα θα είχε διοριστεί. Άρα, δώρον άδωρον θα ήταν να συμμετείχε σε τέτοιες προκηρύξεις. Τυχαίνει να γνωρίζω πολύ καλά πώς γινόταν οι προσλήψεις στον ΟΑΕΔ του νομού μου, οπότε δε με πείθεις.Επίσης, τυχαίνει να έχουν και οι άλλοι εκπαιδευτικοί μία ολοκληρωμένη άποψη για το συγκεκριμένο θεσμό. Σίγουρα δεν είναι εμπάθεια, πίστεψέ με, προς το πρόσωπό σας το γεγονός ότι αρκετοί έχουν παρόμοιες εμπειρίες με τη δική μου. Κάτι θα είναι αλήθεια από όλα αυτά!Τελοσπάντων, δεν έχει νόημα να διαιωνίζουμε τη συζήτηση, γιατί έχουμε αντικρουόμενα συμφέροντα και η αδικία προς τα άτομα του πίνακα αναπληρωτών είναι κατάφωρη. Το ίδιο θα αντιδρούσατε κι εσείς σε μια παρόμοια αδικία προς το πρόσωπό σας, όσο μεγαλόψυχοι και να θέλετε να είστε!Δεν πατάμε επί πτωμάτων, αν θέλουμε να είμαστε δίκαιοι. Ξέρεις, και στους ωρομισθίους του ΥΠΕΠΘ υπάρχει ανεργία. Πολλοί δυσκολεύονται να αντεπεξέλθουν στις οικογενειακές τους υποχρεώσεις. Άλλοι πάλι βρέθηκαν στο δρόμο, μετά την κατάργηση της επετηρίδας, και κάνουν ετερόκλητες δουλειές, πολλές φορές και "του ποδαριού" δίνοντας παράλληλα στο διαγωνισμό της ταλαιπωρίας, το ΑΣΕΠ. Συμπερασματικά, λοιπόν, αυτά που εσείς επικαλείστε ότι περνάτε αυτά τα τρία χρόνια, άλλοι τα βιώνουν ήδη μια δεκαετία.Ποιος είναι, λοιπόν, ο αδικημένος;

Σχετικά με τον τρόπο πρόσληψης στο σχολείο του νομού σου, αν πραγματικά υπάρχει κάποια παρανομία στον τρόπο πρόσληψης εις βάρος σου, δηλαδή αν ο δ/ντής του συγκεκριμένου σχολείου του νομού σου σε παραγκώνισε παράνομα για να καλέσει κάποιον άλλον από τον πίνακα ωρομισθίων του συγκεκριμένου σχολείου ή αν πιστεύεις πως υπάρχει κάτι ύποπτο στην απόκτηση της προϋπηρεσίας συγκεκριμένου συναδέλφου εις βάρος σου  παρακαλώ να μας το αναφέρεις έτσι ώστε με τις ανάλογες ενστάσεις και παρεμβάσεις ίσως εισαγγελικών αρχών να πάει ο κάθε κατεργάρης στον πάγκο του.
Σχετικά με την επετηρίδα, θα πρέπει να καταλάβεις πως ανήκουμε στην ίδια κατηγορία με σένα.
Αν δεν θέλεις να το κάνεις δημόσια σε παρακαλώ να στείλεις προσωπικό μήνυμα και εμείς θα φροντίσουμε να μην σε αδικήσουμε.

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Αυτό θα έπρεπε να το είχε κάνει προς όλους τους βουλευτές πρωταρχικά η ΠΕΑ. Αν μειωθούν τα μέλη της, να μην απορήσει. Υπάρχουν πολλοί που δυσαρεστήθηκαν από την αδράνεια.Θα με έπειθε για τη δραστηριοποίησή της μόνο αν έβλεπα να αποσύρεται το νομοσχέδιο από τη

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182687
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 656
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)