*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 204828 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος rodos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Προφανως η ΠΕΑ είναι, δυστυχώς, για όπου τους βολεύει!!! Στη χώρα αυτή ή πρέπει να γλύφεις ή να έχεις παιδιά!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος vasia98

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Οταν ήμουν φοιτήτρια δούλευα στον ιππόδρομο ( ε ρε κάτι κρύα που είχα φάει το καταχείμωνο στο Φάληρο!!!!!!!!). Μήπως να ζητούσα και εγώ από τον Άρη (καλορίζικος βρέ!) να μου αναγνωρίσει τα χρόνια που δούλευα; ;D ;D  ;D
Όλοι αυτοί οι ΟΑΕΔΙΤΕΣ (που καποιους από εμάς με τσαμπουκά θα μας "πηδήσουν" στον πίνακα,κυριολεκτικά και μεταφορικά) πώς διορίζονταν μέχρι τώρα;;;;;;;;;;;;;;
Ειλικρινά έχω κουραστεί να κάνω συνέχεια υπολογισμούς μετρώντας μοριάκια και να ξεφυτρωνουν κάποιοι
και να διεκδικούν με θράσος.....................
Εμείς τρέχουμε στα βουνά, κοιμόμαστε στα τραίνα και αυτοί, οι βολεμένοι να μπαίνουν από το πουθενά;

Αποσυνδεδεμένος posoakoma

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Εδώ είναι
...παρόλα αυτά του ωκεανού ξέρω το μαύρο κύμα...

Αποσυνδεδεμένος Lenazagor

• Συλλέκτης Παραστάσεων
  • Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
    • Lenazagor
Το παρόν θέμα δεν διαγράφηκε, απλά μετακινήθηκε προσωρινά για να καθαριστούν τα μηνύματα των δύο επιπλέον σελίδων που είχε, των οποίων το περιεχόμενο είχε να κάνει με το αν τα σχολεία ανοίγουν Τετάρτη ή Πέμπτη καθώς και άλλα άσχετα με το θέμα μηνύματα.

Ευχαριστούμε για την κατανόηση και παρακαλούμε να φροντίζετε ώστε τα γραφόμενα σας να είναι σχετικά με το εκάστοτε θέμα καθώς  και με τους όρους χρήσης του site, για την ομαλότερη διεξαγωγή των συζητήσεων.

Μπορείτε να συνεχίσετε την συζήτηση σας με απαντήσεις σχετικές με το αρχικό θέμα.

Ευχαριστούμε και πάλι και καλή χρονιά

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Οι εκπαιδευτικοί του ΟΑΕΔ έμειναν χωρίς δουλειά με νόμο του ΥΠΕΠΘ. Το ΥΠΕΠΘ όφειλε να τους αποκαταστήσει. Τελεία και παύλα. Τα άλλα είναι εκ του πονηρού.

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
..όχι όμως σε βάρος των άλλων.΄Οσο για το ποιος είναι πονηρός καλά θα κάνεις να το ψάξεις στο συνάφι σου αγαπητέ chemist!!!

Αποσυνδεδεμένος kellykou

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Θα απαντησω στο θεμα χρησιμοποιωντας το δικο μου παραδειγμα.
Οταν πριν καποια χρονια εκανα αιτηση για να εργαστω ως φιλολογος στα σχολεια του ΟΑΕΔ δεν με πηραν αν και ειχα τα περισσοτερα προσοντα (δυο πτυχια και μεταπτυχιακο συν πολλα χρονια φροντιστηριακης εμπειριας, ξενες γλωσσες, υπολογιστες, σεμιναρια κ.λ.π.) Οταν πηγα να διεκδικησω το δικιο μου μου ειπαν οτι προηγειτο η συναδελφος που ήταν εκει την περασμενη χρονια αν και ηταν με ενα στεγνο πτυχιο.
Οταν τους ρωτησα αν την προηγουμενη χρονια με αυτο το απλο πτυχιο ήταν η πιο προσοντουχα δεν μπηκαν καν στον κοπο να μου απαντησουν.
Αδικα λοιπον εγω ισχυριζομουν οτι προφανως ειχε το μεγαλυτερο μεσο ?
Τωρα λοιπον μου λενε οτι το ιδιο ατομο που τοτε με ειχε πατησει στην κυριολεξια θα μπει παλι μπροστα μου ως επιβραβευση των καλων γνωριμιων του. Δηλαδη πρεπει να δεχτω το γεγονος οτι ενας ανθρωπος με λιγοτερα προσοντα απο εμενα πρωτον μου τρωει τη δουλεια και δευτερον επιβραβευεται γι'αυτο υποστηριζοντας οτι αφου αναξιοκρατια υπαρχει και αλλου (ΠΔΣ, Εκκλησιαστικα κ.λ.π.), ποιο ειναι το προβλημα?
Εγω λοιπον την επομενη φορα που ένας μαθητης μου μου κανει παραπονα οτι δεν ειμαι καλη εκπαιδευτικος θα του πω: Και τι πειραζει παιδακι μου που δεν ειμαι καλη ? Εχει και αλλους εκπαιδευτικους ακομα χειροτερους......
Αρα τι πειραζει οπως ισχυριζονται και οι ιδιοι που θα μπουν και αυτοι απο την πισω πορτα? Εχουν μπει τοσοι άλλοι .......
Χιλιοι πανω χιλιοι κατω τι νοημα εχει ? :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\ :-\

Αποσυνδεδεμένος giotamike

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Aς περιμένουμε το νομοσχέδιο.
Η διαφορά της ιδιοφυίας από τη βλακεία είναι ότι η ιδιοφυία έχει όρια.

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Σε βάρος "άλλων" έγινε και η κατάργηση των μαθημάτων γενικής παιδείας απο τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ απο το ΥΠΠΘ. Μην κάνεις τον κουτό.
Οι θέσεις απο τον ΟΑΕΔ μεταφέρθηκαν στο ΥΠΕΠΘ με αποτέλεσμα να δουλεύουν περισσότεροι ωρομίσθιοι και αναπληρωτές στο ΥΠΕΠΘ. \
Μην αποκρύπτεις ότι δεν σε συμφέρει.
Όσο για την λέξη "συνάφι " να την απευθύνεις στον στενό σου κύκλο και όχι στους εκπαιδευτικούς του ΟΑΕΔ.

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
  Σωστά. Επειδή όμως δεν μπορώ να κατεβάσω την απάντηση του ΥΠΕΠΘ, όσοι τη διαβάσατε κάνει λόγο πράγματι για αναγνώριση ή πρόκειται για αόριστη υπόσχεση; Απαντήστε μου παρακαλώ, έχω θορυβηθεί, κι από ό,τι βλέπω δεν είμαι η μόνη...την τύχη μας...!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος napi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
chemist

Αποσυνδεδεμένος napi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
chemist σιγα θα κλαψω ετσι οπως τα λες!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
 Το σωστά αναφερόταν στον/την giotamike

Αποσυνδεδεμένος rodos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Μάλλον εκ του πονηρού  και εκ της πλαγίου οδού προσπαθείτε να μπείτε στον πίνακα!! Ε, όχι δηλαδή και οφείλει!!! Έλεος, πλεόν!!! Εκτός αν είναι οφειλές στους πολιτικούς που σας τακτοποιούσαν για 20 χρόνια!! Γιατί στην πόλη μου (όπως και παντού πιστεύω) τουλάχιστον έχει γίνει απόρθητο κάστρο "των πρασίνων" ο ΟΑΕΔ!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182622
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)