*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 204670 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
 Εξακολουθώ να μην μπορώ να κατεβάσω το αρχείο..............

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος syrrahm

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
  Σωστά. Επειδή όμως δεν μπορώ να κατεβάσω την απάντηση του ΥΠΕΠΘ, όσοι τη διαβάσατε κάνει λόγο πράγματι για αναγνώριση ή πρόκειται για αόριστη υπόσχεση; Απαντήστε μου παρακαλώ, έχω θορυβηθεί, κι από ό,τι βλέπω δεν είμαι η μόνη...την τύχη μας...!!!!!!
Στην πρώτη σελίδα του θέματος είχα βάλει το λινκ του εγγράφου του ΥΠΕΠΘ από esos. Λέει ότι προβλέπεται  ένταξη των αναπληρωτών-ωρομισθίων του ΟΑΕΔ στον πίνακα των αναπληρωτών από το 2009-10,  έπειτα από αίτησή τους, σε υπό κατάρτιση νομοσχέδιο που πρόκειται να κατατεθεί προς ψήφιση στη

Αποσυνδεδεμένος emmaki

• Ιστορικό μέλος
  • The best is yet to come......
    • Προφίλ
Αν και το θέμα δεν με αφορά άμεσα, μιας και είμαι ήδη διορισμένη απο τον ΑΣΕΠ, θεωρώ ότι με αφορά ευρύτερα γιατί ανήκω στοι χώρο της εκπαίδευσης.
Όχι. Δεν το θεωρώ σωστό και δίκαιο να αναγνωριστεί η προϋπηρεσία όσων εργαζόταν στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ. Με την ίδια λογική (και αφήνω στη άκρη τα περί μέσου, γιατί όλοι ξέρουμε τι γίνεται άσχετα αν το παραδεχόμαστε ή όχι, ο καθένας για τους δικούς του λόγους) κάποιος ο οποίος εργάζεται σε μία θέση του δημοσίου και έχει κάποιο πτυχίο, θα πρέπει να μπορεί ανα πάσα στιγμή να έχει τη δυνατότητα να αλλάξει δουλειά και να πάει σε άλλο υπουργείο. Καταλαβαίνετε τι θα γίνει σε τέτοια περίπτωση;
Αφού, λοιπόν, όλοι σίγουρα μπορείτε να καταλάβετε γιατί αυτό είναι ανέφικτο, τότε γιατί οι "ΟΑΕΔιτες" να μπούνε στον πίνακα διορισμών, και μάλιστα να καταταχθούν ανάλογα με την προϋπηρεσία τους; Ας μπουν στη διαδικασία του ΑΣΕΠ, που έχοντας και τόση εμπειρία δεν θα τους είναι και κάτι δύσκολο, και ας διέκδικήσουν το διορισμό τους, όπως τόσες χιλιάδες νέοι και νέες κάθε 2 χρόνια με πτυχία και μεταπτυχιακά.
Ειδικη Αγωγη: 18 χρονια!!!!!!

Πλεον αλλη πορεια για τα επομενα 20

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
  Ευχαριστώ. Το είχα δει φυσικά το λινκ αλλά μου κατέβαζε μια λευκή σελίδα. Αντίθετα με τα νέα...σκούρα τα πράγματα...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
O καθένας, προφανώς, βλέπει τα πράγματα με βάση το συμφέρον του. 
Η διαφορά ανάμεσα σε όσους συγκεντρώνουμε προϋπηρεσία στηριγμένοι στη θέση που εξασφαλίσαμε στον πίνακα των αν/τών, με βάση μια αξιόλογη επιτυχία σε προηγούμενο ΑΣΕΠ, και σε όσους συγκέντρωσαν/-νουν προϋπηρεσία από πλάγιους δρόμους (ΠΔΣ, ΟΑΕΔ, κλπ), από δρόμους δηλ. που προϋπέθεταν/-θέτουν έξωθεν ώθηση, είναι η διαφορά της εισόδου από την πόρτα και της αντίστοιχης από το παράθυρο. Επομένως, όσοι έχουμε συμφέρον να μπούμε από την πόρτα εκφράζουμε το αυτονόητο. Όσοι έχετε συμφέρον να μπείτε απ' το παράθυρο, εκφράζετε, κατά το σύνηθες ,την πάρτη σας.
Προτείνω σε όσους περιμένουν μαζί μου στην πόρτα, όχι την άσκοπη φιλονικία, αλλά τον αγώνα. Όταν και αν αποφασιστεί να καταστρατηγηθούν οι πίνακες, πρέπει επιτέλους ν' αντιδράσουμε., με πράξεις, όχι με λόγια. Για την ώρα, πάντως, υπάρχει ασάφεια, αοριστία και απ' ότι κατάλαβα δεν υφίσταται τετελασμένη απόφαση.
Ας είμαστε, λοιπόν επιφυλακτικοί, και σε εγρήγορση.
Πάντως να μη χαρίσουμε ξανά αυτό που μας ανήκει.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος ammy

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
  Η πλέον σωστή τοποθέτηση έως τώρα. Ας δείξουμε αυτοσυγκράτηση προς το παρόν αλλά να είμαστε μαχητικοί, αν πράγματι πρόκειται να κατατεθεί σχετικό νομοσχέδιο...γιατί μετά θα είναι πολύ αργά...

Αποσυνδεδεμένος vag_fys

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Σε άλλες σελίδες λένε πως είναι 850 και σε άλλες 450.
Στον υπουργό είπαν βέβαια πως είναι λίγοι και δε θα επηρεάσουν τους πίνακες.
Είπαν πως έχουν μείνει καμμιά 300αριά.
Όσοι και να είναι πάντως αν αναγνωριστεί η προυπηρεσία τους θα υπάρχει αναστάτωση στους πίνακες.
Εγώ πάντως είχα κάνει 2 φορές αίτηση για τις σχολές του ΟΑΕΔ και δε μου αναγνώριζαν (για ευνόητους λόγους) ούτε προυπηρεσία από διδασκαλία σε Τ.Ε.Ι.
Η προυπηρεσία όσων είχαν ώρες στον ΟΑΕΔ μετρούσε διπλή.......Καταλαβαίνετε πως γινόταν οι προσλήψεις.
Και γνώριζαν πως δε θα μετρήσει στο υπουργείο Παιδείας γιατί ο ΟΑΕΔ ανήκει στο υπουργείο Εργασίας.
Το μερτικό μου απ'τη χαρά
μου το'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Σε άλλες σελίδες λένε πως είναι 850 και σε άλλες 450.
Στον υπουργό είπαν βέβαια πως είναι λίγοι και δε θα επηρεάσουν τους πίνακες.
Είπαν πως έχουν μείνει καμμιά 300αριά.
Όσοι και να είναι πάντως αν αναγνωριστεί η προυπηρεσία τους θα υπάρχει αναστάτωση στους πίνακες.
Εγώ πάντως είχα κάνει 2 φορές αίτηση για τις σχολές του ΟΑΕΔ και δε μου αναγνώριζαν (για ευνόητους λόγους) ούτε προυπηρεσία από διδασκαλία σε Τ.Ε.Ι.
Η προυπηρεσία όσων είχαν ώρες στον ΟΑΕΔ μετρούσε διπλή.......Καταλαβαίνετε πως γινόταν οι προσλήψεις.
Και γνώριζαν πως δε θα μετρήσει στο υπουργείο Παιδείας γιατί ο ΟΑΕΔ ανήκει στο υπουργείο Εργασίας.

Τι εννοείς σε άλλες σελίδες;
Πάντως μην αναλωνόμαστε άλλο στο αυτονόητο. Η αναγνώριση όποιας προϋπηρεσίας από παράθυρο είναι κ α τ ά φ ο ρ η αδικία.
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος vag_fys

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Σε διάφορες σελίδες που έχουν για να ενημερώνουν τα μέλη τους.
Και πολλοί από αυτούς (οι περισσότεροι) εκτός από τις ωρίτσες τους στον ΟΑΕΔ είχαν και στην Π.Δ.Σ.
Για να δούμε τι θα γίνει........
μου το'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη.

Αποσυνδεδεμένος SATELLITE

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
    • Δωρεάν λογισμικό για όλους
Κώστας : Δεν θέλω να απαντώ σε μονόλογους και σε πιθανά μηνύματα προς διαγραφή ή που όπως έχει αποδειχθεί αλλάζουν επίπεδο διαλόγου ή θέμα.

Μάχη : Δεν μπορώ να γράψω και να δώσω τις κατάλληλες απαντήσεις εφόσον οι διαχειριστές του pde με έχουν διαγράψει.

Κώστας : Σε κάποιο άλλο topic όμως σε σχολιάζουν αρνητικά και σε προσωπικό επίπεδο ....

Μάχη : Ευτυχώς είμαι παντρεμένη και δεν θα μου χαλάσουν κανένα προξενιό ... Σε παρακαλώ μη μπαίνεις σε διαδικασία διαλογου γιατί είναι φανερό πως είναι υποκινούμενοι ή σε άγνοια . Επίσης αν γράψουν σε κάποια μηχανή αναζήτησης
" Αναγνώριση προϋπηρεσίας στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ από το ΥΠΕΠΘ " θα ανακαλύψουν δεκάδες σελίδες και αν επιθυμούν θα ενημερωθούν για να πάψουν να βρίσκονται σε άγνοια.

"Δεν συμφωνώ ούτε με μία λέξη από ό,τι λένε αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη το δικαίωμά τους ελεύθερα να λένε όσα πρεσβεύουν. "

Όπως ακριβώς στο συγκεκριμένο φιλόξενο Forum.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει εναντίον μου και προσωπικά και εγώ να μη έχω δικαίωμα να απαντήσω.

Παρακαλώ τους ωρομίσθιους του ΟΑΕΔ να μην απαντούν..

Ευχαριστούμε όμως το pde που προβάλλει τις ανακοινώσεις μας.
http://clubs.pathfinder.gr/freeware

Δωρεάν λογισμικό για όλους

Αποσυνδεδεμένος SATELLITE

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
    • Δωρεάν λογισμικό για όλους
Κώστας : Δεν θέλω να απαντώ σε μονόλογους και σε πιθανά μηνύματα προς διαγραφή ή που όπως έχει αποδειχθεί αλλάζουν επίπεδο διαλόγου ή θέμα.

Μάχη : Δεν μπορώ να γράψω και να δώσω τις κατάλληλες απαντήσεις εφόσον οι διαχειριστές του pde με έχουν διαγράψει.

Κώστας : Σε κάποιο άλλο topic όμως σε σχολιάζουν αρνητικά και σε προσωπικό επίπεδο ....

Μάχη : Ευτυχώς είμαι παντρεμένη και δεν θα μου χαλάσουν κανένα προξενιό ... Σε παρακαλώ μη μπαίνεις σε διαδικασία διαλογου γιατί είναι φανερό πως είναι υποκινούμενοι ή σε άγνοια . Επίσης αν γράψουν σε κάποια μηχανή αναζήτησης
" Αναγνώριση προϋπηρεσίας στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ από το ΥΠΕΠΘ " θα ανακαλύψουν δεκάδες σελίδες και αν επιθυμούν θα ενημερωθούν για να πάψουν να βρίσκονται σε άγνοια.

"Δεν συμφωνώ ούτε με μία λέξη από ό,τι λένε αλλά θα υπερασπίζω και με το τίμημα της ζωής μου ακόμη το δικαίωμά τους ελεύθερα να λένε όσα πρεσβεύουν. "

Όπως ακριβώς στο συγκεκριμένο φιλόξενο Forum.

Ο καθένας μπορεί να λέει ό,τι θέλει εναντίον μου και προσωπικά και εγώ να μη έχω δικαίωμα να απαντήσω.

Παρακαλώ τους ωρομίσθιους του ΟΑΕΔ να μην απαντούν..

Ευχαριστούμε όμως το pde που προβάλλει τις ανακοινώσεις μας.
http://clubs.pathfinder.gr/freeware

Δωρεάν λογισμικό για όλους

Αποσυνδεδεμένος vag_fys

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Είναι πολύ απλό.
Ας μας πει κάποιος από τους ΟΑΕΔίτες πως τον πήραν στο ΟΑΕΔ.
Τι προσόντα είχε και αν του είπαν ποτέ πως η προυπηρεσία του αυτή θα μετρήσει για τα σχολεία του Υπουργείου Παιδείας.
μου το'χουν πάρει άλλοι
γιατί είχα χέρια καθαρά
και μια καρδιά μεγάλη.

Αποσυνδεδεμένος smarw

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
εργαζόμουν σε ΤΕΕ υπαγόμενο στο υπουργελιο γεωργίας πριν 2 χρόνια και φυσικά οι ώρες μου δεν αναγνωρίστηκαν στους πίνακες αναπληρωτών. Πάλεψα με ασεπ και ανέβηκα κατσάβραχα για να καταφέρω να έίμαι στη σειρά που είμαι στον πίνακα. Δεν ξέω γιατι πρέπει να αποτελέσουν εξαίρεση οι του οαεδ. Ολοι θέλουν το καλύτερο σιγουρα και αντίκρυσμα σε αυτό που κάνουν αλλά όχι εις βάρος άλλων......χωρίς καμία εμπάθεια προς τους οαδιτες.

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Tο πρόβλημα δεν είναι αυτοί που επιθυμούν ν' αξιοποιήσουν τ' όποιο "παράθυρο", αλλά οι εκλεκτοί ταγοί μας που - ευνόητο γιατί- επιτρέπουν την ύπαρξη κάθε τέτοιου "παράθυρου", αλλιώς της όποιας ανισομερούς και διάτρητης διαδικασίας.
Δε χρειάζεται να φιλονικούμε, δεν είναι όμως και λογικό να μην αγωνιστούμε για το αυτονόητο: τη θέση που με διάβασμα, χιλιόμετρα, δανεικά ή με όποιο τίμημα, αλλά πάντα διαφανώς κατακτήσαμε. Γιατί αυτή τη θέση πρέπει να τη δωρίσουμε;
Είμαι 40 χρονών, δώρισα - επί πολλά χρόνια - όλη μου την ενέργεια στα φροντιστήρια, ένα χρόνο ωρομισθίας και το φετινό αναπλήρωσης τον χρωστώ στα 17,19 ολοκάθαρα μόρια που εξασφάλισα στον περασμένο ΑΣΕΠ,  ξυπνώντας ώρες πριν ακόμη και απ' τον σκύλο μου. Δε σκοπεύω, λοιπόν, να δωρίσω τίποτε άλλο, παρά μόνο έναν πιο ήρεμο πατέρα στα δυο παιδιά μου. Είμαι πια,ευτυχώς, αποφασισμένος ν' αγωνιστώ γι' αυτό.
Ας μη φιλονικούμε λοιπόν. Ας αγωνιστεί ο καθένας μας για ό,τι η συνείδησή του υπαγορεύει.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 07, 2009, 07:14:17 pm από aristos2 »
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά