*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 204367 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος napi

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
tsiartas πολυ σωστα τα δεδομενα που θετεις!γιατι δεν μπορουν να τα κατανοησουν οι ''συναδελφοι'' αυτο με προβληματιζει!ελπιζω να κανουν πως δεν καταλαβαινουν κ να μην ειναι θεμα ανοησιας γιατι το επιχειρημα ''αφου τρωνε κι αλλοι γιατι οχι κ εμεις'' θα επρεπε να ξερουν πως τους κανει να φαινονται γελοιοι!!!!οπως κ τα δακρυβρεχτα τυπου ''μας το οφειλουν''!!!!!!!!!!επισης γελοια συμπεριφορα το ''συναδελφοι μην απαντατε''!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!η επιστολη /ιστοσελιδα πολυ καλη ιδεα!!πρεπει να κανουμε κατι αμεσα πριν μας καπελωσουν!!!!!!!!!!!ενημερωστε αν γινει κατι!!!!!!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Μόλις διάβασα την απάντηση του υπουργείου και είμαι έτοιμος να φορέσω την κουκούλα και να βγω στους δρόμους.Τα δεδομένα είναι τα εξής:
1. Γνώριζαν εκ των προτέρων ότι η προϋπηρεσία τους δεν θα μετρήσει (ΠΔΣ,εκκλησιαστικά, Σιβιτανίδειος κ.τ.λ. άσχετα με το ότι εισάγονται με περίεργους τρόπους ξέρουν και ξέρουμε και οι υπόλοιποι ότι θα μετρήσει η προϋπηρεσία τους)
2. Είτε είναι 300 είτε 5300 είτε ένας είναι το ίδιο. Για να το διαπιστώσετε μπείτε στη θέση αυτού που θα χάσει το διορισμό του ή την αναπλήρωση για μία θέση από κάποιον ουρανοκατέβατο ΟΑΕΔίτη.

Συνάδελφοι πρέπει να γίνει μια επιστολή την οποία θα προσυπογράψουμε όσοι επιθυμούμε και θα την στείλουμε στο Υπουργείο, με μαζική αποστολή email. Παρακαλώ τους συνάδελφους φιλολόγους εάν μπορούν να ετοιμάσουν μια τέτοια επιστολή. Εγώ θα προσπαθήσω να φτιάξω μια ιστοσελίδα που θα μπαίνει όποιος επιθυμεί, να την προσυπογράφει και να αποστέλλεται στο υπουργείο.

Tsiartas είμαι στη διάθεσή σου για τη σύνταξη επιστολής προς το ΥΠΕΠΘ και προς οποιοδήποτε αρμόδιο για το θέμα. Ενημέρωσέ με, είτε εδώ είτε στο mail μου, για το που και πως θέλεις να στη στείλω.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος ariadni

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Πριν από λίγο σε άλλο site διάβασα για την προυπηρεσία του οαέδ. http://www.zhteitai.gr/index.php?option=com_fireboard&Itemid=70&func=view&id=11676&catid=3&limit=6&limitstart=30
Ο τίτλος είναι η δεινή κατάσταση των εκατοντάδων εκπαιδευτικών του οαεδ...΄
Εγώ σκέφτομαι την δεινή θέση χιλιάδων εκπαιδευτικών που δίνουν ασέπ γιατί δεν έχουν βύσμα ή έχουν αξιοπρέπεια να μη γλείψουν κανέναν... Δεν το έχω διαβάσει όλο και δεν θα απαντήσω γιατί ξέρω ότι θα παρεκτραπώ και δεν το θέλω...

Αποσυνδεδεμένος rodos

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
θα ήθελα να συμφωνήσω μαζί σου. Όχι και κρίμα δηλαδή! Το κρίμα είναι για εκείνους που δίνιυν ΑΣΕΠ επανειλλημένως και όχι για αυτούς που γλύφουν συνεχώς και θεωρούν ως αναφαίρετο δικαίωμά τους να μπουν στους πίνακες και να εξοβελίσουν έστω και έναν που πάσχισε ! και είμαι υπέρ της άμεσης κινητοποίησης και δραστηριοποίησης προτού είναι πια αργά.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος eles

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
ένα 'εχω να πω! ντροπή! θέλουν να μπουν και στα σχολεία! να διαπαιδαγωγήσουν με ποια προσοντα; γιατί δεν μπορεί να έχει φιλήσει κάποιος κατουρημένες ποδιες και μετά να κάνει τον παιδαγωγο! τι θα διδάξει; το αμύνεσθαι περι παρτης; αίσχος! αλλά έχουν φτάσει σε τέτοιο σημείο αποκτήνωσης που σίγουρα οι αντίδραση χιλιάδων συναδέλφων δεν τους συγκινεί!

Αποσυνδεδεμένος mathstavros

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
Και πριν αλέκτωρ λαλήσει τρεις...http://www.pde.gr/forum/index.php?PHPSESSID=4764019ea520938d46cbbfe87c16eb63&page=648.Άρχισαν το πρέσινγκ στο νέο υπουργό
 παραθέτω ένα απόσπασμα:
Ο ΡΟΛΟΣ ΤΩΝ ΣΥΝΔΙΚΑΛΙΣΤΙΚΩΝ ΦΟΡΕΩΝ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ

ΟΛΜΕ: Σημαντική για μας θεωρείται η απόφαση του 13 ου Συνεδρίου της ΟΛΜΕ η  οποία συνηγορεί υπέρ μας .
Σχετικά με το ρόλο άλλων συλλόγων  (ΠΕΑ, ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ κλπ), δυστυχώς οι εκπρόσωποί τους χρησιμοποιούν το δικό μας πρόβλημα ως εφαλτήριο για την προώθηση προσωπικών τους συμφερόντων και οι απόψεις τους δεν απηχούν τις απόψεις των συναδέλφων μας στην εκπαιδευτική κοινότητα εφόσον το διεκδικητικό τους πλαίσιο δεν συντάχθηκε μετά από σχετική Γενική Συνέλευση των Μελών.
Η απόλυτη παραπληροφόρηση. Αξίζουν όμως συγχαρητήρια γιατί κινήθηκαν αμέσως...Νομίζω πρέπει να υπάρξει απάντηση!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 14, 2009, 02:24:21 pm από Dr_Michael »

Αποσυνδεδεμένος HomoPanus

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Θα ειναι ΑΔΙΚΙΑ για το Υπουργειο να ευνοησει 300 ατομα βισματουχα επι χρονια εις βαρος χιλαδων αλλων που εκαναν το σκ@το παξιμαδι στα 4 σημεια της Ελλαδας.ΞΕΣΗΚΩΘΕΙΤΕ!
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 14, 2009, 02:25:13 pm από Dr_Michael »

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Aπάντηση του υπουργείου παιδείας σε ερώτηση του βουλευτή Κεγκέρογλου για το θέμα. [ Όλο το "ζουμί "  βρίσκεται στις τελευταίες δύο γραμμές της απάντησης..] :

http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank12_1_9_529.php
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος tsiartas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Συνάδελφοι επειδή θα βρεθούμε προ τετελεσμένου και επειδή δεν βλέπω να υπάρχει καμία άλλη κίνηση, έχω ετοιμάσει μία επιστολή - καταγγελία. Θα την αφήσω μέχρι τη Παρασκευή εδώ για να την δείτε και να την διορθώσετε(εάν χρειάζεται). Προτείνω εφόσον καταλήξουμε σε μία συγκεκριμένη φόρμα να σταλεί, ατομικά από όποιον τον εκφράζει στο υπουργείο παιδείας, σε πολιτικούς και όποιον άλλο κρίνετε εσείς ότι πρέπει. Με μαζική ενόχληση θα καταλάβουν τι σημαίνει για όλους τους υπόλοιπους, η αναγνώριση της προϋπηρεσίας των εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ.

Σίγουρα πρέπει να πάει ονομαστικά και στα συγκεκριμένα γραφεία:
Γραφείο Υπουργού Παιδείας: ΦΑΞ:2103442887 emai: minister@ypepth.gr
Διεύθυνση Προσωπικού Δ.Ε.Τμήμα Α’ (Διορισμών): ΦΑΞ:2103442867

Ας εκμεταλλευτούμε τη τεχνολογία και ας βομβαρδίσουμε με email και φαξ τα αντίστοιχα γραφεία.

Εάν γνωρίζει κανείς κάποια παρόμοια κίνηση να μου δώσει λινκ για να συσπειρωθούμε.
« Τελευταία τροποποίηση: Ιανουαρίου 15, 2009, 07:41:23 am από tsiartas »

Αποσυνδεδεμένος aristos2

• Ιστορικό μέλος
  • Οι "δανειστές" επιτρέπουν την ύπαρξη σχολείων;
    • Προφίλ
Συμφωνώ, απόλυτα, με το κείμενο. Θα το στείλω, άμεσα, στο ΥΠΕΠΘ, με τα στοιχεία μου. Το ίδιο, ελπίζω, να κάνουν πολλοί ακόμη. επίσης, να προβούμε σε όποια άλλη κίνηση κριθεί απαραίτητη, ανάλογα με την εξέλιξη των πραγμάτων.
Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως.
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί,
Γυναίκα ...

Αποσυνδεδεμένος pupsi

• Έμπειρο μέλος
  • Όχι με λόγια, με έργα το άδικο πολέμα....
    • Προφίλ
Συνάδελφοι καλησπέρα. Μόλις διάβασα το κείμενο της καταγγελίας!!!!! Συμφωνώ απόλυτα και το στέλνω άμεσα! Προτίθεμαι επίσης να ασκήσω κάθε έννομο δικαίωμά μου και άρχισα ήδη να το ψάσχω με δικηγόρους και εργατολόγους!!!!!! Ξεσηκωθείτε όλοι!!!!!!

Αποσυνδεδεμένος tihea

• Ιστορικό μέλος
  • ΑΣΕΠ=Αποτελεσματικό Σύστημα Εξόντωσης Πτυχιούχων
    • Προφίλ
Συνάδελφε tsiarta, σ' ευχαριστούμε για την πρωτοβουλία και το κείμενο που συνέταξες.
Η γοητεία του πληθυντικού αριθμού και η μοναξιά του σχοινοβάτη εκπαιδευτικού.

Αποσυνδεδεμένος tsarlie

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Ο Συνήγορος του Πολίτη δίνει όλες τις απαντήσεις και λύνει όλες τις απορίες.

Αποσυνδεδεμένος tsiartas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ο Συνήγορος του Πολίτη δίνει όλες τις απαντήσεις και λύνει όλες τις απορίες.
Προσωπικά δεν μου έλυσε καμία απορία.
Συνάδελφε, όπως διεκδικείς εσύ το δίκαιό σου έτσι και εγώ έχω αυτό το δικαίωμα. Εσύ βέβαια διεκδικείς το δίκαιο σου εις βάρος μου. Εγώ απεναντίας δεν το κάνω αυτό.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)