0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφοι επειδή θα βρεθούμε προ τετελεσμένου και επειδή δεν βλέπω να υπάρχει καμία άλλη κίνηση, έχω ετοιμάσει μία επιστολή - καταγγελία. Θα την αφήσω μέχρι τη Παρασκευή εδώ για να την δείτε και να την διορθώσετε(εάν χρειάζεται). Προτείνω εφόσον καταλήξουμε σε μία συγκεκριμένη φόρμα να σταλεί, ατομικά από όποιον τον εκφράζει στο υπουργείο παιδείας, σε πολιτικούς και όποιον άλλο κρίνετε εσείς ότι πρέπει. Με μαζική ενόχληση θα καταλάβουν τι σημαίνει για όλους τους υπόλοιπους, η αναγνώριση της προϋπηρεσίας των εκπαιδευτικών του ΟΑΕΔ.Σίγουρα πρέπει να πάει ονομαστικά και στα συγκεκριμένα γραφεία:Γραφείο Υπουργού Παιδείας: ΦΑΞ:2103442887 emai: minister@ypepth.grΔιεύθυνση Προσωπικού Δ.Ε.Τμήμα Α’ (Διορισμών): ΦΑΞ:2103442867Ας εκμεταλλευτούμε τη τεχνολογία και ας βομβαρδίσουμε με email και φαξ τα αντίστοιχα γραφεία. Εάν γνωρίζει κανείς κάποια παρόμοια κίνηση να μου δώσει λινκ για να συσπειρωθούμε.
Όλοι σας στο ΥΠΕΠΘ προσλαμβάνεστε με μέσο (ΠΔΣ, Σιβιτανίδειο ,ιδιωτικά κλπ,κλπ,κλπ). Και αυτό εύκολα κανείς το διαπιστώνει απο το γεγονός ότι πτυχιούχοι με πτυχία απο το 2000 και εντεύθεν έχουν προυπηρεσία και εγώ που έχω πτυχίο απο 1987 δεν έχω.Ολοι σας γλείφοντας και σκύβοντας αποκτήσατε "καθαρή" προυπηρεσία στο ΥΠΕΠΘ και τώρα παριστάνετε τους τιμητές.Κοντός ψαλμός αλληλουία.