*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 205552 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος HomoPanus

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Ε, εμενα αυτο που λες μου ακουγεται οπως το λενε οι ΟΑΕΔιτες.....Ζηταει η ΟΛΜΕ να τους "στεγασει" το ΥΠΕΠΘ....

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος xrikla

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Και τελικά; Τι έγινε; Συνάδελφε δεν καταλαβαίνω τι θες να πεις. Ότι πρότειναν τη σωστή λύση αλλά δεν εισακούστηκαν; Είδαμε την ΟΛΜΕ και στην καθιέρωση του διαγωνισμού και τώρα. Εμείς ακόμα δεν καταφέραμε να πληρωνόμαστε τα ψίχουλα στην ώρα μας και θα σταματήσουμε το νομοσχέδιο; Θα γεννήσω και δε δικαιούμαι άδεια γιατί δε συμπλήρωσα τα 100 ένσημα καταλαβαίνεις; Ποια συνάδελφος από τα τεε θα είχε το αντίστοιχο πρόβλημα; Δηλαδή εγώ δεν εργάζομαι; Εδώ δε θα έπρεπε να είχε γίνει μια ρύθμιση; Τι είμαστε όλοι οι ωρομίσθιοι; Πολίτες β΄κατηγορίας; Τέλος πάντων εγώ θα στείλω email, εν ανάγκη θα πάω και στη δευτεροβάθμια να διαμαρτυρηθώ(έτσι πήρα και τις 6 ώρες πδσ άλλωστε), τουλάχιστον να έχω ήσυχη τη συνείδησή μου.

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Άρα δεν ισχύει το προηγούμενο μήνυμά σου.
Άρα οι ΟΑΕΔίτες δεν παραποίησαν, με βάση το παράθεμά σου, τα λόγια της ΟΛΜΕ προς όφελός τους.
Άρα, η ΟΛΜΕ δέχεται και πιέζει και η ίδια για την αναγνώριση της προϋπηρεσίας τους.

Τρεχάτε, συνάδελφοι, σε γνωστούς μπας και προλάβετε να πάρετε ώρες ΠΔΣ
ή
βρείτε κάποιον να παντρευτείτε και να κάνετε μαζί του 3 παιδιά, ώστε να προηγείστε!

Οι διορισμοί μοιράστηκαν πριν τις εκλογές...
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2009, 12:23:43 am από bikini »
Δεν ανέχομαι πια να περιτριγυρίζομαι από

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες
3) ανθρώπους που κοιτάζουν τους άλλους αφ' υψηλού ._

Αποσυνδεδεμένος HomoPanus

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Εν τω μεταξυ ψαρεψα και αλλα στο διαδικτυο τα οποια ΠΑΛΙ μου δειχνουν φωτογραφικες προσληψεις στις σχολες εΠΑΣ μαθητειας οαεδ.
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2009, 08:44:11 am από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ
Φιλενάδα bobo1, λίγο θα σε διορθώσω (και συγγνώμη...  :-[ )

Το κείμενο από το 13ο συνέδριο της ΟΛΜΕ: "Αναγνώριση της προϋπηρεσίας όλων των αναπληρωτών-ωρομισθίων που εργάστηκαν στις σχολικές μονάδες που προσφέρουν μέχρι σήμερα Δευτεροβάθμια Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση και ανήκουν σε άλλα Υπουργεία. Μέχρι την υπαγωγή αυτών των σχολικών μονάδων στο ΥΠΕΠΘ, να δημιουργηθεί ενιαίο σύστημα διορισμών στην εκπαίδευση όλων των Υπουργείων και οι διορισμοί αυτοί να γίνονται με βάση τη διαδικασία πρόσληψης και τοποθέτησης των αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση"  

Στην υγειά μας, ΑΣΕΠοκορόιδα!
[/size][/color]
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2009, 12:40:03 am από bikini »

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος flora

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Το κείμενο από το 13ο συνέδριο της ΟΛΜΕ: "Αναγνώριση της προϋπηρεσίας όλων των αναπληρωτών-ωρομισθίων που εργάστηκαν στις σχολικές μονάδες που προσφέρουν μέχρι σήμερα Δευτεροβάθμια Τεχνική Επαγγελματική Εκπαίδευση και ανήκουν σε άλλα Υπουργεία. Μέχρι την υπαγωγή αυτών των σχολικών μονάδων στο ΥΠΕΠΘ, να δημιουργηθεί ενιαίο σύστημα διορισμών στην εκπαίδευση όλων των Υπουργείων και οι διορισμοί αυτοί να γίνονται με βάση τη διαδικασία πρόσληψης και τοποθέτησης των αναπληρωτών και ωρομίσθιων εκπαιδευτικών στη Δευτεροβάθμια Εκπαίδευση" 

Αποσυνδεδεμένος flora

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Συνάδελφοι , στους παρακάτω συνδέσμους μπορείτε να δείτε από που άνοιξαν οι "ασκοί του Αιόλου" για την επικείμενη ψήφιση της αναγνώρισης της προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ. Ενδεικτικά κάποιες, προφανώς υπάρχουν κι άλλες ερωτήσεις βουλευτών.

12/03/2007
http://www.syn.gr/gr/keimeno.php?id=5227

09/07/2007  (ΟΛΜΕ, 13ο Συνέδριο, Εργασιακά, σελ. 5)
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/anak20070709h.php

09/09/2008 (Η επιστολή της ένωσης καθηγητών ΤΕΕ και ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ)
http://www.alfavita.gr/anakoinoseis/ank09_9_08_1216.php

09/12/2008
http://www.kegeroglou.gr/index.php?option=com_content&task=view&id=3559&Itemid=51

17/12/2008
http://img.pathfinder.gr/clubs/files_3/108700/2.pdf

12/02/2009
http://tasossidir.blogspot.com/2009/02/blog-post_12.html

Αποσυνδεδεμένος bikini

• Ιστορικό μέλος
  • Έχε ελπίδα... ΠΕ02
    • Προφίλ

προσλαμβάνονται, ύστερα
από υποβολή σχετικής αίτησης τους στον Ο.Α.Ε.Δ. κατά
προτεραιότητα έναντι όλων των άλλων υποψηφίων.

(...)

β) Η αξιολόγηση των υποψηφίων γίνεται με βάση τα
επόμενα κριτήρια:
− Ανεργία – Χαμηλό Εισόδημα
− Διδακτική Εμπειρία
− Επαγγελματική εμπειρία
− Παιδαγωγικές Σπουδές
− Μεταπτυχιακές Σπουδές
− Αυξημένα προσόντα κλάδων ΔΕ
− Οικογενειακή κατάσταση
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2009, 08:45:04 am από Lenazagor »

1) "μαλθακούς"
2) ξερόλες

Αποσυνδεδεμένος bobo1

• Πλήρες μέλος
  • "La fille de l' artiste avec un bateau"
    • Προφίλ
Eχεις δικιο bikini,
πριν καποιους μηνες σε καποιο μηνυμα ειχα βαλει ενα επιθετο διπλα απο την ΟΛΜΕ, το επιθετο "σαπια" και με κατηγορησαν για ανθρωπο της συντεχνιας και τωρα νιπτουν τας χειρας τους
Τελικα σαπια η ΟΛΜΕ
(θελετε επιχειρηματολογιες παλι?????????????????)
« Τελευταία τροποποίηση: Απριλίου 29, 2009, 01:01:20 am από bobo1 »

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ

Αποσυνδεδεμένος tsiartas

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
thessaliaTV (27-4-09

http://clubs.pathfinder.gr/teachersofoaed/419966?forum=69908&read=754

Μου φαίνεται ότι αυτές τις εκπομπές δεν τις βλέπει κανείς. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το ότι δεν υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να βγει στη γραμμή και να υπάρξει αντίλογος. Όταν τα λές μόνη σου είναι εύκολα τα πράγματα. Προκαλώ τους εκπροσώπους των ΟΑΕΔιτών να ζητήσουν να βγουν με εκπροσώπους της ΠΕΑ την επόμενη φορά σε TV ή Ράδιόφωνο.

Αποσυνδεδεμένος achilles

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Επικοινώνησα με το πρόεδρο ΕΛΜΕ Φλώρινας για να τον ρωτήσω πως προτίθεται να αντιδράσουμε για την επικείμενη διάταξη. Η απάντηση ήταν αφοπλιστική : " Και γιατί να αντιδράσουμε, αφού ήταν και δικιά μας πρόταση να γίνει  η τροπολογία αυτή",  και συνέχισε "...έλα μωρέ πως κάνεις   έτσι ας καθυστερήσει  ο διορισμός σου κανα δύο χρόνια .." και αφού του εξήγησα οτι κανα δυο χρόνια από τη ζωή μου  θα   ήθελα να τα κάνω κουμάντο εγώ  , του εξήγησα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μόνο με τους άμεσους διορισμούς άλλα όπως  στην περίπτωση  μου έτσι  και για χιλιάδες άλλους συναδέλφους, υπάρχει θέμα  στη σειρά αναπλήρωσης και ωρομισθίας , η απάντηση ήταν πάλι αφοπλιστική " ..οχι μωρέ δεν υπάρχει πρόβλημα, εξάλλου πόσοι θα είναι αυτοί του ΟΑΕΔ που θα μπουν στους πινακές [/b]?... "  !!!!!!!! Δηλαδή του λέω κάνατε μια πρόταση χωρίς να γνωρίζετε πόσα άτομα αφορά και πόσοι επηρεάζονται ? και η απάντηση " έλα μωρέ δεν θα είναι πολλοί, δεν υπάρχει πρόβλημα" ..............

Αποσυνδεδεμένος evasilis

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Επικοινώνησα με το πρόεδρο ΕΛΜΕ Φλώρινας για να τον ρωτήσω πως προτίθεται να αντιδράσουμε για την επικείμενη διάταξη. Η απάντηση ήταν αφοπλιστική : " Και γιατί να αντιδράσουμε, αφού ήταν και δικιά μας πρόταση να γίνει  η τροπολογία αυτή",  και συνέχισε "...έλα μωρέ πως κάνεις   έτσι ας καθυστερήσει  ο διορισμός σου κανα δύο χρόνια .." και αφού του εξήγησα οτι κανα δυο χρόνια από τη ζωή μου  θα   ήθελα να τα κάνω κουμάντο εγώ  , του εξήγησα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μόνο με τους άμεσους διορισμούς άλλα όπως  στην περίπτωση  μου έτσι  και για χιλιάδες άλλους συναδέλφους, υπάρχει θέμα  στη σειρά αναπλήρωσης και ωρομισθίας , η απάντηση ήταν πάλι αφοπλιστική " ..οχι μωρέ δεν υπάρχει πρόβλημα, εξάλλου πόσοι θα είναι αυτοί του ΟΑΕΔ που θα μπουν στους πινακές [/b]?... "  !!!!!!!! Δηλαδή του λέω κάνατε μια πρόταση χωρίς να γνωρίζετε πόσα άτομα αφορά και πόσοι επηρεάζονται ? και η απάντηση " έλα μωρέ δεν θα είναι πολλοί, δεν υπάρχει πρόβλημα" ..............

Tελικά πόσοι είναι?  250 η  1500 όπως διάβασα κάπου αλλού?  Το υπουργείο έχει λένε τον ακριβή αριθμό τους. Έχει κάποιος << πρόσβαση >> να το μάθει  από υπεύθυνο άτομο του υπουργείου?  Όσο  για την ΟΛΜΕ αφού συνηγορεί υπέρ και  θεωρεί ότι δεν υπάρχει πρόβλημα  δεν θα γραφτώ στην ΟΛΜΕ. Αν είναι στα αλήθεια 1500 υπάρχει ιδιαίτερο πρόβλημα. 
Αλήθεια, αν δεν γραφτώ στην ΟΛΜΕ λέτε να <<υπάρχει πρόβλημα>>? ;D ;D ;D ;D ;D ;D ;D

Αποσυνδεδεμένος zagorakis

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
thessaliaTV (27-4-09

http://clubs.pathfinder.gr/teachersofoaed/419966?forum=69908&read=754

Μου φαίνεται ότι αυτές τις εκπομπές δεν τις βλέπει κανείς. Δεν μπορώ να εξηγήσω αλλιώς το ότι δεν υπάρχει κάποιος συνάδελφος που να βγει στη γραμμή και να υπάρξει αντίλογος. Όταν τα λές μόνη σου είναι εύκολα τα πράγματα. Προκαλώ τους εκπροσώπους των ΟΑΕΔιτών να ζητήσουν να βγουν με εκπροσώπους της ΠΕΑ την επόμενη φορά σε TV ή Ράδιόφωνο.

Οι εκπομπές και τα μηνύματα απευθύνονται εκεί που πρέπει να απευθυνθούν.Σχετικά με τηλεοπτικό διάλογο σε πάνελ τηλεοπτικών εκπομπών καλέσαμε τον Πρόεδρο της  ΠΕΑ αλλά αρνήθηκε

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182695
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 665
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)