0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Επικοινώνησα με το πρόεδρο ΕΛΜΕ Φλώρινας για να τον ρωτήσω πως προτίθεται να αντιδράσουμε για την επικείμενη διάταξη. Η απάντηση ήταν αφοπλιστική : " Και γιατί να αντιδράσουμε, αφού ήταν και δικιά μας πρόταση να γίνει η τροπολογία αυτή", και συνέχισε "...έλα μωρέ πως κάνεις έτσι ας καθυστερήσει ο διορισμός σου κανα δύο χρόνια .." και αφού του εξήγησα οτι κανα δυο χρόνια από τη ζωή μου θα ήθελα να τα κάνω κουμάντο εγώ , του εξήγησα ότι δεν υπάρχει πρόβλημα μόνο με τους άμεσους διορισμούς άλλα όπως στην περίπτωση μου έτσι και για χιλιάδες άλλους συναδέλφους, υπάρχει θέμα στη σειρά αναπλήρωσης και ωρομισθίας , η απάντηση ήταν πάλι αφοπλιστική " ..οχι μωρέ δεν υπάρχει πρόβλημα, εξάλλου πόσοι θα είναι αυτοί του ΟΑΕΔ που θα μπουν στους πινακές [/b]?... " !!!!!!!! Δηλαδή του λέω κάνατε μια πρόταση χωρίς να γνωρίζετε πόσα άτομα αφορά και πόσοι επηρεάζονται ? και η απάντηση " έλα μωρέ δεν θα είναι πολλοί, δεν υπάρχει πρόβλημα" ..............
Πρέπει να υπάρχει και θετική πλευρά, δε μπορεί!! Τόσες θέσεις θα μείνουν κενές στον ΟΑΕΔ. Μήπως πρέπει να κάνουμε όλοι καμιά προσπάθεια να μπούμε εκεί? Θα μαζεψουμε και εκείνα τα μόρια που ... λέγαμε γιατί με την ωρομισθία δε γίνεται τίποτα!
ΠΡΑΚΤΙΚΑ