0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: aristos2 στις Μαΐου 02, 2009, 03:51:24 pmΘα το ψάξω και θα σας πω.Γενικά, η γνώμη μου είναι πως, με 80 άτομα περίπου, οι αλλαγές δεν είναι δραματικές, αλλά μ' ενοχλεί η αδικία κ' η μεθόδευση. Ίσως, δικαστικά να μη γίνεται τίποτε, ίσως όχι. Δε χάνουμε τίποτα να το ψάξουμε. Ας ρωτήσετε κ' άλλοι.Πάντως ορισμένοι μην τρελένεστε. Υπάρχουν κ' χειρότερα. Εκείνοι που ακόμη βλέπουν τη δημόσια εκπαίδευση με το κυάλι!Αν μας αρπάξουν τη μπουκιά από το στόμα, δε θα βλέπουμε κι εμείς το διορισμό με το κυάλι;;;
Θα το ψάξω και θα σας πω.Γενικά, η γνώμη μου είναι πως, με 80 άτομα περίπου, οι αλλαγές δεν είναι δραματικές, αλλά μ' ενοχλεί η αδικία κ' η μεθόδευση. Ίσως, δικαστικά να μη γίνεται τίποτε, ίσως όχι. Δε χάνουμε τίποτα να το ψάξουμε. Ας ρωτήσετε κ' άλλοι.Πάντως ορισμένοι μην τρελένεστε. Υπάρχουν κ' χειρότερα. Εκείνοι που ακόμη βλέπουν τη δημόσια εκπαίδευση με το κυάλι!
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 02, 2009, 04:00:28 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Μαΐου 02, 2009, 03:51:24 pmΘα το ψάξω και θα σας πω.Γενικά, η γνώμη μου είναι πως, με 80 άτομα περίπου, οι αλλαγές δεν είναι δραματικές, αλλά μ' ενοχλεί η αδικία κ' η μεθόδευση. Ίσως, δικαστικά να μη γίνεται τίποτε, ίσως όχι. Δε χάνουμε τίποτα να το ψάξουμε. Ας ρωτήσετε κ' άλλοι.Πάντως ορισμένοι μην τρελένεστε. Υπάρχουν κ' χειρότερα. Εκείνοι που ακόμη βλέπουν τη δημόσια εκπαίδευση με το κυάλι!Αν μας αρπάξουν τη μπουκιά από το στόμα, δε θα βλέπουμε κι εμείς το διορισμό με το κυάλι;;; Eπειδή θέλω να βλέπω ρεαλιστικά και θετικά τα πράγματα, ρωτώ το εξής: όντως, πιστεύεις πως -ως αναπληρώτρια πια- μπορεί να χαθεί ο διορισμός σου; Να καθυστερήσει ίσως, εξαιτίας της διαφαινόμενης αδικίας (βλέπε ΟΑΕΔ), που κ' γι' αυτό αμφιβάλλω, αλλα΄να χαθεί;Νομίζω ότι το άγχος δυσκολεύει τη σκέψη...
μην παραπληροφορειτε ...........δε γινεται να καταληξει ωρομισθια η bikini.... δεν προκειται να ανατραπει ο ενιαιος....μιλα και συ ρε αριστε!θα με περασουν για οαεδιτη!!!!!!!!!
Παράθεση από: aristos2 στις Μαΐου 02, 2009, 04:40:32 pmΠαράθεση από: bikini στις Μαΐου 02, 2009, 04:00:28 pmΠαράθεση από: aristos2 στις Μαΐου 02, 2009, 03:51:24 pmΘα το ψάξω και θα σας πω.Γενικά, η γνώμη μου είναι πως, με 80 άτομα περίπου, οι αλλαγές δεν είναι δραματικές, αλλά μ' ενοχλεί η αδικία κ' η μεθόδευση. Ίσως, δικαστικά να μη γίνεται τίποτε, ίσως όχι. Δε χάνουμε τίποτα να το ψάξουμε. Ας ρωτήσετε κ' άλλοι.Πάντως ορισμένοι μην τρελένεστε. Υπάρχουν κ' χειρότερα. Εκείνοι που ακόμη βλέπουν τη δημόσια εκπαίδευση με το κυάλι!Αν μας αρπάξουν τη μπουκιά από το στόμα, δε θα βλέπουμε κι εμείς το διορισμό με το κυάλι;;; Eπειδή θέλω να βλέπω ρεαλιστικά και θετικά τα πράγματα, ρωτώ το εξής: όντως, πιστεύεις πως -ως αναπληρώτρια πια- μπορεί να χαθεί ο διορισμός σου; Να καθυστερήσει ίσως, εξαιτίας της διαφαινόμενης αδικίας (βλέπε ΟΑΕΔ), που κ' γι' αυτό αμφιβάλλω, αλλα΄να χαθεί;Νομίζω ότι το άγχος δυσκολεύει τη σκέψη...Δηλαδη αν φετος η bikini καταληξει ωρομισθια ενω τα προηγουμενα χρονια ηταν αναπληρωτρια να ευχαριστει κιολας τη φιλεναδα της Σουπερμαχιας που της πηρε τη θεση???να βαλουμε ταξη παιζοντας ποδοσφαιρο??