0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
bikini η ΠΕΑ αντεδρασε στην αναγνωριση προϋπηρεσιας των ΟΑΕΔιτων ενω η ΠΕΑΕ τους προστατευει "ιδιαιτερως" και αγωνιζεται να τους προωθησει στον χωρο της μονιμης δημοσιας εκπαιδευσης γιατι δεν της ερχεται να εναντιωθει στο ρουσφετολογικο τροπο προσληψης τους (κατι την εμποδιζει να το κανει..... τί ???τί )
Παιδιά στο θέμα μας....Να δούμε τι μπορούμε να κάνουμε με τους ΟΑΕΔίτες που είχαν παράλληλη απασχόληση σε Πρωτοβάθμια ή Δευτεροβάθμια με τον ΟΑΕΔ..Δεν δικαιούνται πλήρη αναγνώριση για αυτά τα έτη.Αλλά μόνο μέχρι 11 ή 12 ώρες..Είναι σημαντικό, γιατί έτσι θα βρεθούν με λιγότερη προϋπηρεσία..
Εμείς υποστηρίζουμε ως ΠΕΑ με βάση το διεκδικητκό μας πλαίσιο, όλες οι προσλήψεις αναπληρωτών και ωρομισθίων ( πλην του εξειδικευμένου προσωπικού ) να πραγματοποιούνται από τους ενιαίους πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων. Είμαστε υπέρ της διαφάνειας προάγοντας και κατ'αυτό τον τρόπο την ισονομία και την ισοπολιτεία.
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 01, 2009, 10:57:33 amΗ ΟΛΜΕ μας εκρποσώπησε επάξια! Ποιον εκπροσωπεί τελικά, εμένα, μέλη της οποίας ψήφισα, ή τους "άλλους";;; Γιατί τόσα χρόνια η ΟΛΜΕ δεν πίεζε για διατήρηση των μορίων ΑΣΕΠ παρά πίεζε για αναγνώριση της προϋπηρεσίας των ΟΑΕΔιτών;;;Χτες ήρθε εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ στο σχολείο μου.Όταν ερωτήθηκε από τους αναπληρωτές γιατί έκανε δεκτό το αίτημα των ΟΑΕΔιτών αφήνοντας ξεκρέμαστους όλους εμάς, η απάντησή του ήταν γεμάτη επιχειρήματα: "Ωχ μωρέ συνάδελφοι τώρα!" Και άλλαξε θέμα...Kαι εσείς τι απαντήσατε; Τι απαντάτε σε όλους αυτούς που σας λένε ότι ο διορισμός θα καθυστερήσει 2 χρόνια, στο ωχ μωρέ τώρα κ.λ.π.; Πείτε στους επαγγελματίες τεμπέληδες(συνδικαλιστές) ότι αν καθυστερούσε ο δικός τους διορισμός τι θα έκαναν; Πείτε τους ότι αν περιμένουν ψήφο θα πάρουν κάτι άλλο. Θα τους αρέσει; Μόνο έτσι θα καταλάβουν. Όσο σκέφτομαι όι θα γυρίζω πάλι του χρόνου από σχολείο σε σχολείο, όλο άγχος, για να μαζάψω 4 μόρια και άλλοι θα περιμένουν απλά το διορισμό χωρίς κόπο, τσιτώνομαι!!
Η ΟΛΜΕ μας εκρποσώπησε επάξια! Ποιον εκπροσωπεί τελικά, εμένα, μέλη της οποίας ψήφισα, ή τους "άλλους";;; Γιατί τόσα χρόνια η ΟΛΜΕ δεν πίεζε για διατήρηση των μορίων ΑΣΕΠ παρά πίεζε για αναγνώριση της προϋπηρεσίας των ΟΑΕΔιτών;;;Χτες ήρθε εκπρόσωπος της ΟΛΜΕ στο σχολείο μου.Όταν ερωτήθηκε από τους αναπληρωτές γιατί έκανε δεκτό το αίτημα των ΟΑΕΔιτών αφήνοντας ξεκρέμαστους όλους εμάς, η απάντησή του ήταν γεμάτη επιχειρήματα: "Ωχ μωρέ συνάδελφοι τώρα!" Και άλλαξε θέμα...
Ας ελπίσουμε πως όπως γλίτωσαν την τελευταία στιγμή οι φετινοί τον μόνιμο διορισμό τους το ίδιο θα συμβεί με κάποια ρύθμιση και για τους επόμενους.
Παράθεση από: vag_fys στις Μαΐου 01, 2009, 11:56:58 pmbikiniΑκούγεται και για όσους έχουν προυπηρεσία σε Τ.Ε.Ι.Και για αυτούς που διδάσκουν σε σχολές Νοσηλευτικής και υπάγονται τώρα στο Υπουργείο Υγείας...
bikiniΑκούγεται και για όσους έχουν προυπηρεσία σε Τ.Ε.Ι.
Εγώ αυτό είπα bobo; Αναρωτιέμα, απλώς, αν πιστεύει κανείς, όντας αναπληρωτής, ότι θα χάσει το διορισμό, τελικά.Επιμένω, το άγχος σε ορισμένους, εμποδίζει τη σκέψη.Μη γίνεσαι παράδειγμα.
Παράθεση από: vag_fys στις Μαΐου 02, 2009, 12:06:03 amΑς ελπίσουμε πως όπως γλίτωσαν την τελευταία στιγμή οι φετινοί τον μόνιμο διορισμό τους το ίδιο θα συμβεί με κάποια ρύθμιση και για τους επόμενους.Παντως αν δεν διεκδικησουμε δυναμικα, τιποτε δε θα μας χαριστει.
Παράθεση από: bikini στις Μαΐου 02, 2009, 12:17:14 amΠαράθεση από: vag_fys στις Μαΐου 01, 2009, 11:56:58 pmbikiniΑκούγεται και για όσους έχουν προυπηρεσία σε Τ.Ε.Ι.Και για αυτούς που διδάσκουν σε σχολές Νοσηλευτικής και υπάγονται τώρα στο Υπουργείο Υγείας...και ΙΕΚ.....