0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συνάδελφε, "δάσκαλε" δεν θα μπω στη διαδικασία διαλόγου μαζί σου, ούτε θα αναπτύξω τις θεωρίες του Καντ ή του Χέγκελ ή οποιουδήποτε άλλου φιλοσόφου,γιατί μετά από αυτό που είδα παραπάνω φοβάμαι μήπως παρεκτραπείς και δεν θέλω.
Παράθεση από: zagorakis στις Μαΐου 22, 2009, 06:06:40 pmΣυνάδελφε, "δάσκαλε" δεν θα μπω στη διαδικασία διαλόγου μαζί σου, ούτε θα αναπτύξω τις θεωρίες του Καντ ή του Χέγκελ ή οποιουδήποτε άλλου φιλοσόφου,γιατί μετά από αυτό που είδα παραπάνω φοβάμαι μήπως παρεκτραπείς και δεν θέλω. Δηλαδή δεν θα μπω σε διαδικασία διαλόγου μαζί σου, αλλά σε προκαλώ και σε ειρωνεύομαι για να απαντήσεις. Μάλιστα. Γενικά δεν πολυ διαβάζω το φόρουμ αλλά μερικές φορές βλέπω ενδιαφέροντα ή αξιοθρήνυτα ή προκλητικά πράγματα όπως αυτό ας πούμε. Δηλαδή χώθηκαν κάποιοι μέσω της πλαγίας όδου και τώρα έχουν το θράσος και βγαίνουν και από πάνω.Οπότε έχω μια απορία, θυμάμαι ότι κάποιος/α είχε διατυπώσει μια ερώτηση κάποτε στο φόρουμ για τους εργαζόμενους στα ΤΕΕ ΟΑΕΔ η οποία δεν απαντήθηκε. Η ερώτηση είναι η εξής (προς όλους τους ΟΑΕΔιτες): Στον ΟΑΕΔ πηγαίνατε καθόλου ή τα μόρια έγραφαν από μόνα τους? Δηλαδή αν κάποια τυχαία μέρα πάμε σε μια τάξη του ΟΑΕΔ θα βρούμε κανέναν? και αν βρούμε θα κάνει μάθημα? απλή ερώτηση κάνω.
Παράθεση από: jonas στις Μαΐου 22, 2009, 06:43:23 pmΠαράθεση από: zagorakis στις Μαΐου 22, 2009, 06:06:40 pmΣυνάδελφε, "δάσκαλε" δεν θα μπω στη διαδικασία διαλόγου μαζί σου, ούτε θα αναπτύξω τις θεωρίες του Καντ ή του Χέγκελ ή οποιουδήποτε άλλου φιλοσόφου,γιατί μετά από αυτό που είδα παραπάνω φοβάμαι μήπως παρεκτραπείς και δεν θέλω. Δηλαδή δεν θα μπω σε διαδικασία διαλόγου μαζί σου, αλλά σε προκαλώ και σε ειρωνεύομαι για να απαντήσεις. Μάλιστα. Γενικά δεν πολυ διαβάζω το φόρουμ αλλά μερικές φορές βλέπω ενδιαφέροντα ή αξιοθρήνυτα ή προκλητικά πράγματα όπως αυτό ας πούμε. Δηλαδή χώθηκαν κάποιοι μέσω της πλαγίας όδου και τώρα έχουν το θράσος και βγαίνουν και από πάνω.Οπότε έχω μια απορία, θυμάμαι ότι κάποιος/α είχε διατυπώσει μια ερώτηση κάποτε στο φόρουμ για τους εργαζόμενους στα ΤΕΕ ΟΑΕΔ η οποία δεν απαντήθηκε. Η ερώτηση είναι η εξής (προς όλους τους ΟΑΕΔιτες): Στον ΟΑΕΔ πηγαίνατε καθόλου ή τα μόρια έγραφαν από μόνα τους? Δηλαδή αν κάποια τυχαία μέρα πάμε σε μια τάξη του ΟΑΕΔ θα βρούμε κανέναν? και αν βρούμε θα κάνει μάθημα? απλή ερώτηση κάνω.
ΠΡΟΣ ΔΙΑΧΕΙΡΙΣΤΕΣ:Επειδή το θέμα έχει υπερκορεσθεί και απαντηθεί (AΠ 1295), θα μου επιτρέψετε να αποχωρήσω από τον συγκεκριμένο διάλογο, γιατί αφενός καταντάει επαναλαμβανόμενος και βαρετός, και κυρίως αρκετοί είναι εκτός θέματος με αποτέλεσμα να παρεκτρέπονται και σίγουρα δεν έχουν διαβάσει όλα τα προηγούμενα 1295 μηνύματα και ρωτούν τις ίδιες ερωτήσεις.Ευχαριστώ για την φιλοξενία