*

Αποστολέας Θέμα: Αναγνώριση προϋπηρεσίας στον ΟΑΕΔ εκπαιδευτικών γενικής παιδείας  (Αναγνώστηκε 204229 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος tempo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
ας αναγνωρίσουμε λοιπόν
την προϋπηρεσία σε ΤΕΕ του ΟΑΕΔ
την προϋπηρεσία απο ΙΕΚ

και οποιαδήποτε άλλη προϋπηρεσία......κάθε χρόνο θα μπαίνουν και νέα άτομα στον πίνακα που θα προσπερνούν τα παλαιότερα, τα οποία κάποτε είχαν προσπεράσει τα ακόμη παλαιότερα κλπ κλπ

.... διαβάζω εδω και καιρό την προσπάθεια για αναγνώριση της προϋπηρεσίας απο τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ άλλα κανείς απο τους υπερασπιστές της δεν μας έχει εξηγήσει τον τρόπο πρόσληψης στα ΤΕΕ. Είναι αλήθεια κάθε χρόνο προσλαμβάνονταν τα ίδια πρόσωπα εκτός αν ξαφνικά εμφανίζονταν κάποιος με πολύ "ιδιαίτερες" γνωριμίες?
Επίσης κανείς δεν έχει δώσει την κατανομή και των αριθμό των ειδικοτήτων (πχ 100 φιλόλογοι, 80 φυσικοί κλπ).

Αν γνωρίζει κανεις ας απαντήσει.

τέλος οι ισχυρισμοί του τύπου "....αφού στον πίνακα μπαίνουν και άλλες ομάδες που δεν ελένχεται ο τρόπος πρόσληψης τους, γιατί να μην μπούμε και εμείς" δεν νομίζω ότι ευσταθούν. Εγώ προσωπικά καθόμουν στην ουρά, περίμενα να έρθει η σειρά μου και μετά έπαιρνα όποιες ώρες έπαιρνα. Θα επικροτούσα μια προσπάθεια να "κοπούν" όλοι αυτοί που μπαίνουν στους πίνακες με αδιαφανείς διαδικασίες. Το θέμα είναι να "κόψουμε" τους "αδιαφανείς" και όχι να τους αυξήσουμε.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος vsk

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ0402
    • Προφίλ
Η προσωπική μου εμπειρία με τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ πριν διοριστώ μόνιμος μέσω ΑΣΕΠ ήταν η ακόλουθη: Κάθε χρονιά έκανα τα χαρτιά μου και κάθε χρονιά ήμουν στην 2η-3η θέση στον πίνακα γιατί η πρώτη στην λίστα δούλευε εκεί και τα μόρια που έπαιρνε διπλασιάζονταν! Δηλαδή με λίγα λόγια είχε "καπαρώσει" τη θέση, η οποία θα άδειαζε μόνο αν εκείνη έφευγε! Υπήρχε δηλαδή τότε στον ΟΑΕΔ ένα καθεστώς "ευνοούμε τους ήδη εργαζόμενους", οπότε οι πόρτες για τους νέους ήταν ερμητικά κλειστές.
Κι αν θέλετε να είστε σωστοί και δίκαιοι πρέπει να συμπεριλάβετε στους αγώνες σας και τους συναδέλφους που εργάζονται σε όλα τα ΤΕΕ όλων των υπουργείων και οι προϋπηρεσίες τους δεν αναγνωρίζονται πουθενά. Τουλάχιστον οι δικές σας μετράνε στο διαγωνισμό του ΑΣΕΠ, απ' ό,τι ξέρω.

Αποσυνδεδεμένος ipermahia

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • "Αύριο ξημερώνει μια καινούρια μέρα"
    • Προφίλ
    • ΠΑΝ.ΕΝΩΣΗ ΩΡΟΜ & ΑΝΑΠΛ. ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΓΕΝ. ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΤΑ ΤΕΕ ΚΑΙ ΕΠΑΣ ΟΑΕΔ
 Απ: Προϋπηρεσία σε ΤΕΕ ΟΑΕΔ
« Απάντηση #14 στις: Σήμερα στις 11:07:17 AM »   

--------------------------------------------------------------------------------
ας αναγνωρίσουμε λοιπόν
την προϋπηρεσία απο ΙΕΚ

και οποιαδήποτε άλλη προϋπηρεσία......κάθε χρόνο θα μπαίνουν και νέα άτομα στον πίνακα που θα προσπερνούν τα παλαιότερα, τα οποία κάποτε είχαν προσπεράσει τα ακόμη παλαιότερα κλπ κλπ

.... διαβάζω εδω και καιρό την προσπάθεια για αναγνώριση της προϋπηρεσίας απο τα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ άλλα κανείς απο τους υπερασπιστές της δεν μας έχει εξηγήσει τον τρόπο πρόσληψης στα ΤΕΕ. Είναι αλήθεια κάθε χρόνο προσλαμβάνονταν τα ίδια πρόσωπα εκτός αν ξαφνικά εμφανίζονταν κάποιος με πολύ "ιδιαίτερες" γνωριμίες?
Επίσης κανείς δεν έχει δώσει την κατανομή και των αριθμό των ειδικοτήτων (πχ 100 φιλόλογοι, 80 φυσικοί κλπ).

τέλος οι ισχυρισμοί του τύπου "....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

1) ΤΑ ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΕΚ! ΤΑ ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟ

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
 Απ: Προϋπηρεσία σε ΤΕΕ ΟΑΕΔ
« Απάντηση #14 στις: Σήμερα στις 11:07:17 AM »  

--------------------------------------------------------------------------------
ας αναγνωρίσουμε λοιπόν
την προϋπηρεσία απο ΙΕΚ

τέλος οι ισχυρισμοί του τύπου "....

ΑΠΑΝΤΗΣΗ!

1) ΤΑ ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΑΜΙΑ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΑ ΙΕΚ! ΤΑ ΤΕΕ ΤΟΥ ΟΑΕΔ ΑΝΗΚΟΥΝ ΣΤΗΝ ΔΕΥΤΕΡΟ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος tempo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
2 πράγματα ρώτησα, σε κανένα δεν έλαβα απάντηση

1. περιγράψτε μας τη διαδικασία πρόσληψης στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ.
2. πόσοι είναι οι εκπαιδευτικοί που ζητούν να μεταφέρουν την προϋπηρεσία τους και ποιάς ειδικότητας?

τέλος, επαναλαμβάνω ότι επειδή υπάρχει ένας πίνακας στον οποίο γίνονται πχ 10 αδικίες δεν είναι απαραίτητο να γίνουν 11.

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΕΜΠΟ:
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

Αποσυνδεδεμένος tempo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΕΜΠΟ:
Η ΔΙΑΔΙΚΑΣΙΑ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΚΑΙ ΠΡΟΣΛΗΨΗΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟΥ

eleftheria

• Επισκέπτης
Αγαπητέ/ή ipermathia, τί έχεις να πεις για την αφοπλιστική απάντηση που έλαβε φίλη μου πριν 4 μέρες από υπάλληλο του ΟΑΕΔ, όπου κατέθεσε τα χαρτιά της, ότι "Κοπελιά κοίτα να βρεις κανά δόντι να χωθείς γιατί αλλιώς τζάμπα τρέχεις μες τη ζέστη";

Αποσυνδεδεμένος porcupinetree

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Για ν αλλάξουν όλα, πρέπει να μείνουν τα ίδια...
    • Προφίλ
Φίλε/η ipermahia η προκήρυξη που αναφέρεσαι είναι κομμένη και ραμμένη για τους χωμένους ήδη στον ΟΑΕΔ. Δίνεται ένα ολόκληρο μόριο για κάθε 1 ώρα προυπηρεσίας Χ 28 (!!!) την εβδομάδα και για απεριόριστο χρόνο, βαφτίζοντάς την 2βάθμια. Αν αντίστοιχα έχεις επάγγελματική εμπειρία σου δίνουν 1 μόριο τη μέρα για μόνο 3 χρόνια (κι αυτά τα τελευταία), δηλαδή 900 μόρια το μέγιστο.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 23, 2012, 10:34:08 pm από Lasid »
Beati hispani, quibus vivere bibere est...

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
ΠΟΛΛΕΣ ΟΙ ΑΠΟΡΙΕΣ ΚΑΙ ΕΥΛΟΓΕΣ!

ΝΑ ΑΠΑΝΤΗΣΩ ΠΡΩΤΑ ΣΤΗ RICA!

ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΜΟΥ ΕΛΕΓΕ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΟ ΘΑ ΤΟΝ ΕΙΧΑ ΚΑΤΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΗΜΟΣΙΑ ΚΑΙ ΟΝΟΜΑΣΤΙΚΑ!ΕΙΣΑΙ ΠΡΩΤΗ Ή ΔΕΥΤΕΡΗ ΣΤΟΥΣ ΠΙΝΑΚΕΣ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΙΠΑΝ ΝΑ

eleftheria

• Επισκέπτης
ipermathia, εγώ προσωπικά δεν είμαι ούτε τρίτη ούτε τέταρτη ούτε 24η και ξέρεις γιατί; Γιατί κάτι άλλα ΚΑΡΑ

Αποσυνδεδεμένος sophia_d

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
Είναι γνωστό τοις πάσι με πιο τρόπο παίρνουν τα άτομα στον ΟΑΕΔ. Το να σου φαίνεται πρωτάκουστο , μου φαίνεται σε μένα τουλάχιστον περίεργο ή πρωτάκουστο.  Έχει συμβεί κάτι ανάλογο και σε μένα, που μόνο δεν είχαν βγάλει ονομαστική ανακοίνωση με αυτούς που θα έπαιρναν. Έτσι για το κερασάκι στην τούρτα, για να με πικάρει περισσότερο η κοπέλα για τις αιτήσεις, μου ανέφερε ότι ο νέος Δ/ντης ήταν αδερφός του προηγούμενου. 

Ξέρατε από την αρχή πως δεν ανήκετε στο Υπ. Παιδείας και πως δεν αναγνωρίζεται η προϋπηρεσία σας. Ζηλέψατε τους συμβασιούχους;

Αν οι προσλήψεις γίνονταν με τον τρόπο που γίνονται στο Υπ. Παιδείας, οι περισσότεροι από αυτούς που δούλεψαν εκεί , δεν θα είχαν ούτε 1 ώρα προϋπηρεσίας τώρα.

Το βόλεμα φαίνεται όχι μόνο στο ότι δεν αναφέρεται αριθμό καθηγητών, αλλά το πιο σκληρό (για να μην [πω κάτι πιο βαρύ) είναι αυτή η φράση : '' ΑΥΤΟΙ ΠΟΥ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΟ ΠΡΟ

Αποσυνδεδεμένος tempo

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
αγαπητή ipermahia,

μετά απο όλες τις απαντήσεις και τη συζήτηση σε αυτό το forum (καθώς και σε άλλα του είδους) νομίζω ότι είναι φανερό ότι απέναντι σας δεν έχετε την υπουργό και τους συνεργάτες της άλλα όλους τους υπόλοιπους εκπαιδευτικούς. Και οι εκπαιδευτικοί (ως άμμεσα ενδιαφερόμενοι) ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει στον χώρο.

...εγώ προσωπικά δεν μπόρεσα να μπω ποτέ στα ΤΕΕ του ΟΑΕΔ (για τους λόγους που προαναφέρθηκαν) και έκανα διαδρομές (με κόπο και έξοδα) για λιγοστά χρήματα και προϋπηρεσία. Ας κάνατε το ίδιο ..... ή μήπως σας βόλευε καλύτερα η λογική: κοντά στο σπίτι μου και με καλύτερες συνθήκες και χρήματα.

ΥΓ: θα ήταν δυνατό να δούμε πόσοι συνάδελφοι/ειδικότητα ενδιαφέρονται για ένταξη στον πίνακα?

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
ΑΠΑΝΤΗΣΗ ΠΡΟΣ ΤΕΜΠΟ-RICA KAI ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ!

ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΙ,

ΣΑΦΩΣ ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΧΩ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΜΟΥ ΙΘΥΝΟΝΤΕΣ ΤΟΥ ΥΠΕΠΘ, ΑΛΛΑ ΣΥΝΑΔΕΛΦΟΥΣ!ΝΑ ΞΕΡΕΤΕ ΟΤΙ ΘΑ ΗΜΟΥΝ ΣΚΛΗΡΗ ΑΠΕΝΑΝΤΙ ΤΟΥΣ, ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΤΗΝΠΟΛΙΤΙΗ ΗΓΕΣΙΑ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΤΗΣ ΕΡΓΑΣΙΑΣ! ΕΡΧΕΤΑΙ ΜΟΥ ΠΑΙΡΝΕΙ ,ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΔΩΔΕΚΑ ΧΡΟΝΙΑ ΤΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΕ ΠΕΤΑΕΙ ΣΤΟ ΔΡΟΜΟ!ΕΠΕΙΔΗ ΤΗ ΧΑΝΩ ΜΕ ΝΟΜΟ ΥΠΑΙΤΙΟΤΗΤΑΣ ΥΠΕΠΘ,ΤΑ

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182529
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 684
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)