*

Αποστολέας Θέμα: ΜΚ και προϋπηρεσια απο ΠΑΝ-ΤΕΙ  (Αναγνώστηκε 3748 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος fviki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
ΜΚ και προϋπηρεσια απο ΠΑΝ-ΤΕΙ
« στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 07:47:30 pm »
Καλησπερα παιδια,

αντιμετωπιζω προβλημα με την αναγνωριση της προϋπηρεσιας μου και ειλικρινα δεν ξερω πως να το χειριστω.Εχω προϋπηρεσια από ΤΕΙ η οποια όμως δειχνει συνολικα τις ωρεσ που διδαξα/εξαμηνο κανοντας αναφορα την εβδομαδιαια αναθεση ωρων.Όπως ειναι λογικο, συμφωνα με την δευτεροβαθμια, δεν γινεται δεκτη, δεν αναφερονται οι ωρες ανα μηνα.Το προβλημα ειναι ότι απο το ΤΕΙ ο υπαλληλος αρνειται να μου δοσει στη μορφη που ζηταει η δευτεροβαθμια με αποτελεσμα να γινομαι μπαλακι μεταξυ των δυο υπαλληλων κια να μη γνωριζω σε ποιον θα πρεπει τελικα να ασκησω πιεση ή αν τελικα θα πρεπει να την κλαψω απο τωρα???!!!!ΠΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ???

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΜΚ και προϋπηρεσια απο ΠΑΝ-ΤΕΙ
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:36:51 »

Αποσυνδεδεμένος mitsy

• Ιστορικό μέλος
  • Oso zeis mathaineis...
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 07:54:14 pm »
Καλησπερα παιδια,

αντιμετωπιζω προβλημα με την αναγνωριση της προϋπηρεσιας μου και ειλικρινα δεν ξερω πως να το χειριστω.Εχω προϋπηρεσια από ΤΕΙ η οποια όμως δειχνει συνολικα τις ωρεσ που διδαξα/εξαμηνο κανοντας αναφορα την εβδομαδιαια αναθεση ωρων.Όπως ειναι λογικο, συμφωνα με την δευτεροβαθμια, δεν γινεται δεκτη, δεν αναφερονται οι ωρες ανα μηνα.Το προβλημα ειναι ότι απο το ΤΕΙ ο υπαλληλος αρνειται να μου δοσει στη μορφη που ζηταει η δευτεροβαθμια με αποτελεσμα να γινομαι μπαλακι μεταξυ των δυο υπαλληλων κια να μη γνωριζω σε ποιον θα πρεπει τελικα να ασκησω πιεση ή αν τελικα θα πρεπει να την κλαψω απο τωρα???!!!!ΠΩΣ ΑΛΗΘΕΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΚΙΝΗΘΩ???

τι θέλει δλδ η δευτ/βάθμια να γράφει η βεβαίωση; τις ώρες;
αλήθεια,από αυτή την προυπηρεσία τι κερδίζεις;

Αποσυνδεδεμένος fviki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 08:04:48 pm »
Καλησπερα παιδια,

τι θέλει δλδ η δευτ/βάθμια να γράφει η βεβαίωση; τις ώρες;
αλήθεια,από αυτή την προυπηρεσία τι κερδίζεις;
λοιπον, το ΤΕΙ δινει αναθεση ανα εβδομαδα και συνολικες ωρες ανα εξαμηνο και η δευτεροβαθμια ζηταει ώρες ανα μηνα(πχ Οκτωβριος:36 ώρεσ απο ΤΕΙ πομε ειδικο τυπο αναγαγονται στις 21 τις δευτεροβαθμιας) γιατι δεν πρεπει να ξεπερναμε τις 84/μηνα.Τωρα κερδιζω πανω απο χρονο σε προϋπηρεσια η οποία μετραει στο ΜΚ και ειμαι κοντα στα 6χρονια με αυτην για την ελατωση των ωρων απο 21 σε 19, δεν ειναι κερδος ολο αυτο?

Το θεμα ειναι οτι ο υπάλληλος απο την δευτεροβαθμια μου εδειξε προϋπηρεσιες συναδελφων απο ΑΕΙ που τις ειχαν κανονικα ανα μηνα....

Αποσυνδεδεμένος PANAS

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Άντρας
  • Run to the hills, run for your lives
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 09:07:04 pm »
Αν θυμάμαι καλά από τότε που αναγνώρισα (ως νεοδιόριστος) την προϋπηρεσία μου από τα δημόσια ΙΕΚ που είχα δουλέψει σημασία έχουν οι συνολικές ώρες που έχεις δουλέψει και όχι οι εβδομάδες ή οι μήνες. Απλά έχεις πέσει σε δύο ξεροκέφαλους υπαλλήλους που σε ταλαιπωρούν δίχως λόγο. Μια ιδέα είναι να πάρεις μια βεβαιώση από αυτές που σου έδειξε ο υπάλληλος της δευτεροβάθμιας και να την πας στον υπάλληλο του ΤΕΙ και να τον παρακαλέσεις να σου φτιάξει μια ίδια...

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 22:36:51 »

Αποσυνδεδεμένος lhel

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:31:25 pm »
Επειδή το έχω ψάξει το θέμα μιας και με ενδιαφέρει άμεσα, εδώ και πολλα χρόνια δουλεύω σε ΤΕΙ και του χρόνου θα διοριστώ στη δευτεροβάθμια, ήταν να διοριστώ φέτος, αλλά λόγω κρίσης....αλλά και απο συναδέλφους που ήταν και αυτοί σε ΤΕΙ και διορίστηκα δευτεροβάθμια, η προυπηρεσία μετράει και αρκετά μάλιστα. Το ΤΕΙ υπωχρεούτεαι να σου βγάλει την προυπηρεσία ανά μήνες, όπως τη ζητάει η δευτ.
Επίσης το ωράριο στα ΤΕΙ δεν είναι 21 ώρες την εβδομάδα, αλλά 16, κερδίζεις και απο εδώ.Υπάρχουν αρχεία στο site toy alfavita στον οδηγό του εκαπιδευτικου, ή κάπου εκει που τα αναφέρουν αναλυτικά και έχουν και παραδείγματα.
Μην εγκαταλείψεις...παλεψέ το..δικά σου δεδουλευμένα είναι..και τα χρειάζεσαι ως ΜΚ και μόρια μετάθεσης.

Αποσυνδεδεμένος lhel

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 20, 2010, 11:38:32 pm »
και πιο συγκεκριμένα είναι στο

http://www.alfavita.gr/katigoria.php?id=77&bonoma=%CF%C4%C7%C3%CF%D3%20%C5%CA%D0%C1%C9%C4%C5%D5%D4%C9%CA%CF%D5

το τρίτο αρχείο σε μορφή pdf...

Αποσυνδεδεμένος dimstella

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 11:31:58 am »
Η Γραμματεία ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να σου δώσει-υπολογίσει τις ώρες/μήνα, να πας στο γραφείο του Προϊσταμένου του Τμήματος και στο γραφείο του Προέδρου του ΤΕΙ αν δεν ¨καθαρίσει" ο Προϊστάμενος

Αποσυνδεδεμένος mala

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 01:25:14 pm »
Κι εμένα στην αρχή δεν δέχτηκαν το χαρτί από το ΤΕΙ για τον ίδιο λόγο. Το χαρτί από το ΑΕΙ ήταν διαφορετικό, αλλά επειδή ήταν πλήρης απασχόληση με μισθό και όχι ωρομισθία μέτρησε και διαφορετικά. Εγώ ζήτησα από το ΤΕΙ άλλο χαρτί στο οποίο αναφερόταν πόσες ώρες το μήνα έκανα μάθημα και μέχρι πόσες ώρες είχα το δικαίωμα να αναλάβω. Κατά τα άλλα, το δεύτερο χαρτί ήταν ίδιο με το πρώτο και απλά η υπάλληλος στη δευτεροβάθμια έκανε τους υπολογισμούς για να βγάλει την προϋπηρεσία. Να το παλέψεις οπωσδήποτε γιατί μετράει σε όλα η προϋπηρεσία από ΑΕΙ και ΤΕΙ και στην τελική ας πάρει τηλ. ο υπάλληλος της Δευτεροβάθμιας την υπάλληλο στο ΤΕΙ και να τα βρούνε μεταξύ τους. Το είχε κάνει νομίζω και αυτό η δικιά μου η υπάλληλος εδώ.

Αποσυνδεδεμένος fviki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 03:13:15 pm »
Κι εμένα στην αρχή δεν δέχτηκαν το χαρτί από το ΤΕΙ για τον ίδιο λόγο. Το χαρτί από το ΑΕΙ ήταν διαφορετικό, αλλά επειδή ήταν πλήρης απασχόληση με μισθό και όχι ωρομισθία μέτρησε και διαφορετικά. Εγώ ζήτησα από το ΤΕΙ άλλο χαρτί στο οποίο αναφερόταν πόσες ώρες το μήνα έκανα μάθημα και μέχρι πόσες ώρες είχα το δικαίωμα να αναλάβω. Κατά τα άλλα, το δεύτερο χαρτί ήταν ίδιο με το πρώτο και απλά η υπάλληλος στη δευτεροβάθμια έκανε τους υπολογισμούς για να βγάλει την προϋπηρεσία. Να το παλέψεις οπωσδήποτε γιατί μετράει σε όλα η προϋπηρεσία από ΑΕΙ και ΤΕΙ και στην τελική ας πάρει τηλ. ο υπάλληλος της Δευτεροβάθμιας την υπάλληλο στο ΤΕΙ και να τα βρούνε μεταξύ τους. Το είχε κάνει νομίζω και αυτό η δικιά μου η υπάλληλος εδώ.
παιδια ειλικρινα η  λεξη "συννενοηση" στην πολη που διοριστικα δεν υπαρχει. σε οποιας βαθμιδας υπαλληλο και αν απευθυνεσαι... :(  Με το καλημερα αρχισα να ψαχνω νομοθεσιες και κοντευω σε δυο μηνες να γινω ειδημον,και μιλαμε για πραγματα αυτονοητα...και ευτυχως που υπαρχετε κια εσεις μεσα απο αυτο το site και μας διευκολυνετε ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙΤΕ
ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΕΙΤΕ ΠΟΣΟ....

Σας ευχαριστω πολυ για τις συμβουλες σας, θα τις ακολουθησω, δεν σκεφτηκα καθολου να απευθυνθω στον Προϊσταμενο του τμηματος και επειτα στον πρόεδρο του ΤΕΙ.:)

Αποσυνδεδεμένος fviki

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 03:27:48 pm »
Αν θυμάμαι καλά από τότε που αναγνώρισα (ως νεοδιόριστος) την προϋπηρεσία μου από τα δημόσια ΙΕΚ που είχα δουλέψει σημασία έχουν οι συνολικές ώρες που έχεις δουλέψει και όχι οι εβδομάδες ή οι μήνες. Απλά έχεις πέσει σε δύο ξεροκέφαλους υπαλλήλους που σε ταλαιπωρούν δίχως λόγο. Μια ιδέα είναι να πάρεις μια βεβαιώση από αυτές που σου έδειξε ο υπάλληλος της δευτεροβάθμιας και να την πας στον υπάλληλο του ΤΕΙ και να τον παρακαλέσεις να σου φτιάξει μια ίδια...
το εχω κανει ηδη.Πηρα αδεια κανονικη για να παω στο ΤΕΙ(300km) και του ζητησα να μου τη φτιαξει οπως μια αντιστοιχη προυπηρεσια της ΔΕ, η απαντηση ηταν οτι ειναι αχρηστο χαρτι και οτι ΑΥΤΟΣ δεν μπορει να το κανει αυτο, μονο ανα εξαμηνο.Αυτο που με ανησυχησε, στην κυριολεξια πανικοβληθηκα, οταν ακουσα συναδελφο( νεοδιοριστο απο το ιδιο ΤΕΙ και διορισθεντα στον ιδιο νομο) ειχε 12 χρονια πληρους απασχολησης sto TEI και ο υπαλληλος της δευτεροβαθμιας μας δεν τη δεχεται ενω ο υπαλληλος των ΤΕΙ αρνειται απο τη μερια του να τη δωσει στη μορφη που θελουμε.Το προβλημα ειναι οτι εχουμε και αυτα τα χιλιομετρα στη μεση και δεν ξερω αν θα καταφερουμε να συννενοηθουμε μεσω φαξ και τηλ γιατι για να μασ δωσουν κανονικη αδεια απο εδω....το βλεπω χλωμο...Παρολα αυτα θα το παλεψουμε......:)

Σε ευχαριστω πολυ PANAS...

Αποσυνδεδεμένος mchris

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 04:31:15 pm »
γεια σας, ειμαι νεοδιοριστη και είχα το ιδιο προβλημα πριν λιγες εβδομσδες, το ΤΕΙ αρνιοταν πεισματικα να μου δωσει αναλυτικη προΰπηρεσια ανα μηνα σε βαθμο που μιλησα και με τον προεδρο του ΤΕΙ και εννοειται πως δεν εβγαλα ακρη. Εν τελει ο υπαλληλος της δευτεροβαθμιας που ανήκω εκανε τους υπολογισμούς με το χαρτι της προΰπηρεσιας που αναφερει ωρες αναθεσης ανα εβδομαδα, συνολικες ωρες εργασιας και πλήθος εβδομαδων εργασιας. Ελπιζω να βγάλεις άκρη...

Αποσυνδεδεμένος knaison

• Έμπειρο μέλος
  • no comments
    • Προφίλ
    • Goolge
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 21, 2010, 11:44:43 pm »
Να ζήτησεις από τη δευτεροβαθμια να κάνει γραπτό έγγραφο στο ΤΕΙ που να ζητάει διευκρινήσεις..
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 21, 2010, 11:47:32 pm από knaison »
Αν οι εκλογές άλλαζαν κάτι θα ήταν παράνομες.
Σύστημα διδασκαλίας είναι η διδασκαλία του συστήματος.
Το lifestyle είναι μαγικό : Από μηδενικό σε κάνει νούμερο.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182618
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)