0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
αν τελικά τις κάνουμε αυτές τις 30 ώρες, όταν διοριστούμε ως μόνιμοι θα κάνουμε τις υπόλοιπες 30 ή από την αρχή όλες τις 60 ώρες της Α φάσης;
Τα πεκ ειναι υποχρεωτικά και είναι εκτος ωραριου βεβαια.
Παράθεση από: samena στις Οκτωβρίου 25, 2010, 07:41:21 pmΤα πεκ ειναι υποχρεωτικά και είναι εκτος ωραριου βεβαια. μόνο για τους μόνιμους...
Στη Θεσ/κη μου είπαν να τηλεφωνήσω την Παρασκευή για να μου πουν τι θα γίνει με μας (τους καινούριους αναπληρωτές) και τα ΠΕΚ. Πάντως, το θεωρώ παράφορη αδικία οι μόνιμοι να κάνουν ΠΕΚ στις αρχές Σεπτέμβρη και ενώ πληρώνονται, και μεις να βάλουμε σε αναμονή την υπόλοιπη ζωή μας για να τρέχουμε εκτός ωραρίου να "επιμορφωνόμαστε" ( ). Ας μας καλούσαν πριν ανοίξουν τα σχολεία και να τα κάναμε τότε. Δεν το καταλαβαίνω. Θα'θελα να μάθω τι κυρώσεις υπάρχουν σε περίπτωση αποχής γιατί σκέφτομαι σοβαρά να μην πάω. Αφήστε που το ότι φέτος είμαι αναπληρώτρια δε σημαίνει ότι θα ακολουθήσω αυτό το επάγγελμα για πάντα. Γιατί, τότε, να μην κάνω τα ΠΕΚ όταν και εφόσον μονιμοποιηθώ;
και οι μόνιμοι φέτος αυτήν την περίοδο περνάνε ΠΕΚ
Παράθεση από: geok_salonika στις Οκτωβρίου 26, 2010, 11:53:19 pmκαι οι μόνιμοι φέτος αυτήν την περίοδο περνάνε ΠΕΚΦέτος. Πέρσυ όμως; Όπως και να'χει δεν είναι δυνατόν να μην έχουμε υπογράψει καν τις συμβάσεις και να μας στέλνουν για ΠΕΚ. Λογικά, δεν μπορεί να είμαστε υποχρεωμένοι.