0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: jimy100 στις Αυγούστου 31, 2013, 03:42:55 pmΠαράθεση από: Zore στις Αυγούστου 31, 2013, 02:47:24 pmΣυνάδερφοι αν δεν βγουν οι υπόλοιπες αποσπάσεις σε φορείς μέσα στο ΣΚ τι κάνουμε; Πάμε κανονικά την Δευτέρα στις οργανικές μας και κάνουμε ανάληψη υπηρεσίας;;; Και μετά τι; Παλιότερα, επί Διαμαντοπούλου αν ξεκινούσε η χρονιά δεν μπορούσες να φύγεις με απόσπαση παρά μόνο αν βρισκόταν άλλος εκπαιδευτικός να σε αντικαταστήσει! Ισχύει άραγε ακόμα; Γιατί αναπληρωτές θα πάρουν απ' ότι φαίνεται μετά τις 10 Σεπτέμβρη!!! Αλίμονό μας...Πέρσι είχαμε μια τέτοια περίπτωση στο σχολείο μου (δυσπρόσιτο). Όντως βάσει οδηγίας της ίδιας της εγκυκλίου η συνάδελφος που πήρε την απόσπαση έπρεπε να περιμένει τον αντικαταστάτη της. Ο διευθυντής του σχολείου επικοινώνησε με το διευθυντή της δευτεροβάθμιας κι εκείνος έδωσε το ΟΚ για να φύγει προτού αντικατασταθεί. Επομένως σημαντικό ρόλο παίζει και ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας-αλλά και του σχολείου, αν αυτός δεν επιθυμεί να σε αποδεσμεύσει δε νομίζω να μπορεί να του το επιβάλλει ο διευθυντής δευτεροβάθμιας.Μια χαρα μπορεί να του το επιβαλλει ο διευθυντης δευτεροβαθμιας. Ελαχιστοι διευθυντες σχολειων - στις μερες μας ειδικα - θα ερχονταν σε αντιπαραθεση με προισταμενο τους για θεμα καθηγητη "ξενωμεριτη".
Παράθεση από: Zore στις Αυγούστου 31, 2013, 02:47:24 pmΣυνάδερφοι αν δεν βγουν οι υπόλοιπες αποσπάσεις σε φορείς μέσα στο ΣΚ τι κάνουμε; Πάμε κανονικά την Δευτέρα στις οργανικές μας και κάνουμε ανάληψη υπηρεσίας;;; Και μετά τι; Παλιότερα, επί Διαμαντοπούλου αν ξεκινούσε η χρονιά δεν μπορούσες να φύγεις με απόσπαση παρά μόνο αν βρισκόταν άλλος εκπαιδευτικός να σε αντικαταστήσει! Ισχύει άραγε ακόμα; Γιατί αναπληρωτές θα πάρουν απ' ότι φαίνεται μετά τις 10 Σεπτέμβρη!!! Αλίμονό μας...Πέρσι είχαμε μια τέτοια περίπτωση στο σχολείο μου (δυσπρόσιτο). Όντως βάσει οδηγίας της ίδιας της εγκυκλίου η συνάδελφος που πήρε την απόσπαση έπρεπε να περιμένει τον αντικαταστάτη της. Ο διευθυντής του σχολείου επικοινώνησε με το διευθυντή της δευτεροβάθμιας κι εκείνος έδωσε το ΟΚ για να φύγει προτού αντικατασταθεί. Επομένως σημαντικό ρόλο παίζει και ο διευθυντής της δευτεροβάθμιας-αλλά και του σχολείου, αν αυτός δεν επιθυμεί να σε αποδεσμεύσει δε νομίζω να μπορεί να του το επιβάλλει ο διευθυντής δευτεροβάθμιας.
Συνάδερφοι αν δεν βγουν οι υπόλοιπες αποσπάσεις σε φορείς μέσα στο ΣΚ τι κάνουμε; Πάμε κανονικά την Δευτέρα στις οργανικές μας και κάνουμε ανάληψη υπηρεσίας;;; Και μετά τι; Παλιότερα, επί Διαμαντοπούλου αν ξεκινούσε η χρονιά δεν μπορούσες να φύγεις με απόσπαση παρά μόνο αν βρισκόταν άλλος εκπαιδευτικός να σε αντικαταστήσει! Ισχύει άραγε ακόμα; Γιατί αναπληρωτές θα πάρουν απ' ότι φαίνεται μετά τις 10 Σεπτέμβρη!!! Αλίμονό μας...
Υπάρχει περίπτωση να γίνουν συμπληρωματικές αποσπάσεις σε φορείς;Δηλαδή να περιμένουμε μία
Καλό θα είναι πάντως όσοι αποσπώνται σε φορείς, ακριβώς επειδή τα κριτήρια ΔΕΝ είναι κοινωνικά, να πληρούν τα κριτήρια της εγκυκλίου..έλεος πλέον με αυτό το θέμα...μπορεί κάποιες ανύπαντρες να έχουν πολύ περισσότερα προσόντα για διοικητική εργασία από μια μαμά με δύο ή τρία παιδιά...εγώ προσωπικά θα ξεμπροστιάσω μια ωραιότατη μανούλα που πήρε απόσπαση στο ΙΕΠ, χωρίς να έχει περάσει καν η διετία της μονιμοποίησής της και η οποία πήγε κατευθείαν φυτευτή από γραφείο του υπουργού...ούτε υπολογιστές δεν ήξερε, αλλά και πέρυσι τσουπ στην περιφερειακή αττικής να κλαίγεται ολημερίς και ολονυστίς...το θέμα μας δεν είναι οι παντρεμένοι και οι ανύπαντροι αλλά ότι θεωρείται κάρφωμα να ξεμπροστιάζουμε τα βύσματα...μετά κλαιγόμαστε...ευτυχώς που σύντομα παύω να ανήκω στο συνάφι των εκπαιδευτικών...
Με τα ΙΕΚ τι γίνεται;; Γιατί δε βγήκαν;; Ξέρει κανείς κάτι΄;;;