*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις σε Φορείς  (Αναγνώστηκε 1074365 φορές)

0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος npb

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις σε Φορείς
« Απάντηση #294 στις: Ιουλίου 04, 2011, 10:21:31 am »
Σε τηλεφωνική επικοινωνία με το υπουργείο μου είπαν ότι θα βγουν αυτή την εβδομάδα.
Κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις
μες στην πολλή συνάφεια του κόσμου,
μες στες πολλές κινήσεις κι ομιλίες.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:32:57 »

Αποσυνδεδεμένος billst

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #295 στις: Ιουλίου 05, 2011, 07:42:12 am »
Κάτι τέτοιο άκουσα και γω από γνωστούς, για την Παρασκευή.
πηγή όμως δεν ξέρω. μπορεί να είναι και αρβύλα.

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
  • ΕΝΝΙΑ ΦΟΡΕΣ ΝΑ ΠΕΦΤΕΙΣ ΚΑΙ ΔΕΚΑ ΝΑ ΣΗΚΩΝΕΣΑΙ!!!
    • Προφίλ
« Απάντηση #296 στις: Ιουλίου 05, 2011, 07:55:22 am »
Η ανακοίνωση των αποσπάσεων σε φορείς λέγεται για το τέλος της εβδομάδας.Τα Γραφεία καταργούνται. Αν κάποια παραμείνουν ( για καθαρά τεχνικούς λόγους όπως πού, πώς  και πότε να γίνει η μεταστέγαση κτλ) θα λειτουργήσουν ως παραρτήματα των διευθύνσεων.
Πάντως η θητεία των προϊσταμένων γραφείων λήγει στο τέλος του μήνα. Κατόπιν τούτου θα αναλάβουν οι Προϊστάμενοι Διοικητικού.
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος billst

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #297 στις: Ιουλίου 05, 2011, 10:03:15 am »
Η ανακοίνωση των αποσπάσεων σε φορείς λέγεται για το τέλος της εβδομάδας.Τα Γραφεία καταργούνται. Αν κάποια παραμείνουν ( για καθαρά τεχνικούς λόγους όπως πού, πώς  και πότε να γίνει η μεταστέγαση κτλ) θα λειτουργήσουν ως παραρτήματα των διευθύνσεων.
Πάντως η θητεία των προϊσταμένων γραφείων λήγει στο τέλος του μήνα. Κατόπιν τούτου θα αναλάβουν οι Προϊστάμενοι Διοικητικού.
Εκεί που υπάρχουν 3-4 ή 5 προιστάμενοι; χαμός δεν θα γίνει;ποιος θα αναλάβει τι;
εγώ νομίζω ότι δεν θα αλλάξουν τίποτα στην ουσία, απλά η υπογραφή θα αλλάξει μόνο και θα είναι μόνο του Δ/ντή.

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 20:32:57 »

Αποσυνδεδεμένος dimitra_pirea

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #298 στις: Ιουλίου 05, 2011, 10:20:51 am »
Σκοπός τους είναι να μειωθούν οι αποσπασμένοι εκπαιδευτικοί και εν γένει το προσωπικό. Για αυτό και πολλά τα μεταβιβλαζουν στους νέους διευθυντές!!! ;D

Αποσυνδεδεμένος erietta

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #299 στις: Ιουλίου 05, 2011, 10:42:44 am »
Αυτό σχετικά με τα Γραφεία είναι ένα θέμα. Πώς μπορούν να καταργηθούν κάποια και κάποια άλλα όχι;  Δηλαδή όσα είναι σε απομακρυσμένες περιοχές δεν θα καταργηθούν;  Ε τότε γιατί να καταργηθούν τα Γραφεία στα νησιά;  Μήπως στις Διευθύνσεις μετακινηθούν περισσότερα άτομα;  Πάντως, εγώ επιμένω ότι κάποιοι θεωρούν σίγουρη την απόσπασή τους.

Αποσυνδεδεμένος dimitra_pirea

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #300 στις: Ιουλίου 05, 2011, 11:01:14 am »
Τά βύσματα το θεωρούν σίγουρο ναι!!! Μην ξεχνάτέ ότι στις αποσπάσεις σε φορείς δεν έχει μοριοδότηση.. Οπότε... :-[

Αποσυνδεδεμένος EDUC

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #301 στις: Ιουλίου 05, 2011, 03:39:51 pm »
΄Μήπως  στις  αυξημένες  με  αρμοδιότητες  σχολικές  μονάδες χρειάζεται και  εξ ολοκλήρου  γραμματειακή υποστήριξη  με  1  και 2  εκπαιδευτικους?  Η  το κανόνισαν με τις μετατάξεις απο τον ΟΣΕ?

Αποσυνδεδεμένος Damien

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Sors rota tu volubilis
    • Προφίλ
« Απάντηση #302 στις: Ιουλίου 05, 2011, 09:00:13 pm »
Ηδη απο το Σαββατο οι ενδιαφερομενοι που διαθετουν προσβαση στον πρασινο κομματικο μηχανισμο ενημερωθηκαν για την ικανοποιηση της αιτησης απόσπασής τους σε φορεα απο τα βο(υ)λευτικα γραφεια. Απομενει απλως η ανακοινωση των ονοματων απο το υπουργειο εντος εβδομαδας. 

Εδω ας γινει μια αναφορα το παρελθον:

«Στη βόλτα μου, την πρώτη μέρα, στις υπηρεσίες του υπουργείου είδα νεαρές καθηγήτριες της Δευτεροβάθμιας να βγάζουν φωτοτυπίες στο γραφείο Τύπου του υπουργού, ενώ στους Παξούς και στη Νίσυρο υπάρχουν κενά. [...] Πρόκειται για μια άνιση και προνομιακή μεταχείριση που προκαλεί αδικίες, ενισχύει πελατειακές σχέσεις και σε κάθε περίπτωση πάει κόντρα στο δημόσιο συμφέρον και στην κοινή λογική.»

Το θεμα των αποσπασεων στα Γραφεια και τις Δ/νσεις αποτελεσε το εναυσμα της μεθοδευμενης αποδομησης του εκπαιδευτικου κλαδου στα ματια της ελληνικης κοινωνιας απο τη φασιστοειδη - ας μου επιτραπει ο ορος μετα και την ωμη, αυταρχικη παρεμβαση που εξελισσεται στο χωρο της τριτοβαθμιας εκπ/σης - ηγεσια του υπουργειου Παιδειας. Δυο χρονια μετα, οι εν λογω αποσπασεις διεξαγονται με τον ιδιο ακριβως τροπο που γινονταν και στο παρελθον...

Μα μετά το θέρο είναι η απελπισία. Ο θερμόχνοτος Λίβας κατακαίει το κάθε βλαστερό, κι οι κάργες καταπίνουν τα στεγνά βατράχια που απόμειναν στα βουρκωμένα χαντάκια.

La Resa Dei Conti
http://www.youtube.com/watch?v=7tiTzQoEWDw

Πείτε τους ότι (δεν) έφυγα: http://www.pde.gr/index.php?topic=27576.1148

Αποσυνδεδεμένος billst

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #303 στις: Ιουλίου 05, 2011, 09:06:16 pm »
΄Μήπως  στις  αυξημένες  με  αρμοδιότητες  σχολικές  μονάδες χρειάζεται και  εξ ολοκλήρου  γραμματειακή υποστήριξη  με  1  και 2  εκπαιδευτικους?  Η  το κανόνισαν με τις μετατάξεις απο τον ΟΣΕ?
Και κλητήρας και κλητήρας!!! σε λίγο εκεί μας βλέπω....

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #304 στις: Ιουλίου 05, 2011, 09:56:28 pm »
πάντως, και τη στιγμή που μιλάμε τα περισσότερα γραφεία υπολειτουργούν! Οι προΪστάμενοι των γραφείων - ακριβώς επειδή η θητεία τους λήγει τέλος ιουλίου  και φυσικά δεν έχει ανανεωθεί η θητεία τους - είναι σε πολύ μεγάλο βαθμό (ας μου επιτραπεί η έκφραση) στα τέτοια τους.

στα γραφεία της δικής μας διεύθυνσης έχουν μείνει τρία άτομα σε κάθε γραφείο ( στην καλύτερη) να βγάλουν μέσα στο καλοκαίρι : λειτουργικές τοποθετήσεις, λειτουργικά κενά,  αιτήσεις αναπληρωτών/ωρομισθίων, αιτήσεις διοριστέων, συνταξιοδοτήσεις, αποσπάσεις σε φορείς , εκτός και εντός πυσδε,  διαχείριση νεοδιόριστων, άδειες ( που ούτως ή άλλως τρέχουν ), φυσικά μισθοδοσία,  και δεν ξέρω και γω τι άλλο θα προκύψει εν μέσω καλοκαιριού. Αν σε αυτό προσθέσουμε ότι κι εμείς ως άνθρωποι θα πάρουμε την άδειά μας κάποια στιγμή, καταλαβαινετε τι έχει να γίνει .... 

όσο για τους προϊσταμένους διοικητικού, μιλάμε για διοικητικούς υπαλλήλους από τους οποίους θα επιλεγεί ο έχων τα περισσότερα προσόντα, εμπειρία και θα είναι Π.Ε. για να βάλει σε σειρά και τους υπόλοιπους....(και τώρα γελάμε...)

παιδιά υπομονή και προς Θεού! Μην πυροβολείτε τον πιανίστα ( δεν φταίνε οι υπάλληλοι των γραφείων για όλα αυτά :)  )
Ρε....μην τρώτε συνέχεια !! Θα χρειαστεί να πάμε μετανάστες και δε θα χωράμε στις βάρκες!!!  :)

"έχω 476 μέρες καθυστέρηση...λέτε να μαι έγκυος; "γράφει η άλλη.. όχι μαντάμ!!! Απλά τράβα πάρτο απ΄το σχολείο γιατί σχόλασε!!!

Αποσυνδεδεμένος aisana

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #305 στις: Ιουλίου 05, 2011, 10:26:19 pm »
ειμαι σε γραφειο . ημουν από τους ατυχους γιατι με την απόσπαση στο γραφειοπου πηρα αυτή τη χρονια ουτε την οργανική μου υπηρετησα ουτε τα μορια πηρα. και απο δουλεια δεν το συζητώ.πανε οι καλες εποχες που και οργανική εκανες στο γραφειο και τα ωραια μορια της οργανικης επαιρνες και φυσικα καθόσουνα και επινες και τον καφε σου με ανεση . στο γραφειο που ημουν εγω από 11 ατομα που ηταν τις προηγούμενες χρονιας τη χρονια αυτή ήμασταν μόλις 4. φετος βεβαια εκανα παλι την αιτηση μου για τη διευθυνση. βεβαια δεν ειμαι απο τους τυχερους που καποιο βουλευτικο γραφειο τους πηρε τηλεφωνο. ελπίζω μονο στην καλη θεληση του διευθυντή. θα μου πειτε γιατι επελεξα γραφειο παλι αφου έχει τοση δουλεια. γιατι οι θεσεις στο νομο που ζητω απόσπαση μειώθηκαν παρα πολυ, δεν γνωριζουμε ακομα κατα πόσο θα ικανοποιήσει αποσπάσεις από ΠΥΣΠΕ ΣΕ ΠΥΣΠΕ ,και θα ηθελα να ειμαι κοντα στην οικογενεια μου με μια κορη στη

Αποσυνδεδεμένος bitch

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #306 στις: Ιουλίου 05, 2011, 10:43:53 pm »
φυσικά και υπάρχει πολλή δουλειά στα γραφεία! και υπεύθυνη δουλειά. Δυστυχώς για πολλά χρόνια αυτό είχε παρεξηγηθεί απο πολλούς. Ακόμα η μεγάλη πλειοψηφία των εκπ/κών νομίζει ότι θα αποσπασθεί σε μια δ/νση και θα ξύνεται απο το πρωί ως το βράδυ...υπάρχουν και αυτές οι περιπτώσεις - μην κρυβόμαστε - αλλά ως επί το πλειστον οι εργασίες είναι πολλές και πιο απαιτητικές όσο περνούν τα χρόνια. Οι νόμοι αλλάζουν από μέρα σε μέρα και αυτό που θεωρούσες δεδομένο χθες το καταρρίπτει αβλεπτί μια διευκρινιστική που μπορεί να έρθει σήμερα.

τα χρονικά περιθώρια στενεύουν όλο και περισσότερο, πρέπει να έχεις τα πάντα έτοιμα στην ώρα τους, πρέπει να "συνομιλεις" ταυτόχρονα με δεκάδες διευθυντές - που δεν έχουν όλοι ούτε τον ιδιο χρόνο αντίδρασης στη διεκπεραίωση εγγράφων, ούτε πάντα την ίδια καλή διάθεση συνεργασίας.

πλέον, όσοι αιτούνται αποσπάσεων σε γραφεια θα πρέπει να είναι έτοιμοι να τραβήξουν χοντρά λούκια. Απο τη στιγμή που σε λίγο η πληρωμή μας θα εναπόκειται στο κατά πόσο θα ικανοποιούνται συγκεκριμένα - μετρήσιμα - ποιοτικά χαρακτηριστικά, όσοι ξημεροβράδιαζαν στο facebook και είχαν αναγάγει την πασιέτζα-αράχνη σε τέχνη, δε θα έχουν πια θέση στις Δ/νσεις... ( άντε, καιρός ήτανε....)

Αποσυνδεδεμένος aisana

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #307 στις: Ιουλίου 05, 2011, 10:49:12 pm »
 ολα αυτα που λες ισχυουν.πολυ δουλεια ,πολλα αντικειμενα και επιπλεον να σου λενε τα θελω μεχρι το μεσημερι ή αυριο.πλεον θα πάνε ατομα που πραγματικα το εχουν αναγκη.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182676
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 671
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)