0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σε κάθε σύλλογο υπάρχουν και δύο τρεις συνάδελφοι που θέλουν απόσπαση και μετάταξη.. Σε λίγο όλοι θα ζητούν το ίδιο, καμία διάθεση να μείνει κανένας στην τάξη
Ευτυχώς και στους συλλόγους των σχολείων που πηγαίνω, οι εκπαιδευτικοί δεν θέλουν να φύγουν. Κάποιοι, πάντως, δεν το αποκλείουν, αλλά για πολύ αργότερα...Εκεί που ακούω για μετατάξεις είναι σε ειδικότητες Α/θμιας, ειδικά από εκπαιδευτικούς μεγαλύτερης ηλικίας. Θέλουν να έρθουν στη
Από ΠΕ 06 το έχω ακούσει και εγώ, καθώς και από πληροφορικούς.Για 18, όμως, ώρες στη
Στη δευτεροβάθμια όσοι έχουν πάνω από 20 χρόνια προϋπηρεσίας διδάσκουν 18 ώρες την εβδομάδα. Αυτό είναι το μικρότερο ωράριο διδασκαλίας!
Θα συμφωνήσω με Lasid. Αν μείνιες ένα διάστημα σε σχολείο βλέπεις ότι καλά καλά δεν θέλουν αλλαγή οργανικής οι περισσότεροι. Η σταθερότητα είναι μεγάλο πλεονέκτημα παρόλο που το σχολείο έχει δυσκολέψει τα τελευταία χρόνια με την αύξηση της γραφειοκρατικής δουλειάς.
Εγω πάντως αν αποφάσιζα να κάνω ένα διαλειμμα από το σχολείο, δεν θα ήταν λόγω τξς γραφειοκρατίας. Θα ήταν λόγω της ηθικής και πνευματικής ευτέλειας τωνπαιδιών που έχουμε να διδάξουμε. Λυπάμαι που ακούγομαι σκληρή, εγω όμως δεν σπούδαζα τόσα χρόνια ανθρωπιστικές επιστήμες για να διδάσκω σε παιδιά που συμπεριφέρονται σαν συμμορίες, να μην πω και σαν τάγματα εφόδου, κι αυτά οα χωρίς να υπάρχει έστω ένα κοινωνικό αλλοθι λόγω περιβάλλοντος. Αν είχα τη δυνατότητα να μεταπηδησω για ένα δυο χρόνια σε μια βιβλιοθήκη ή κάπου αλλού για εκπαιδευτικα προγράμματα, θα το έβρισκα σαν μια μεγάλη ανακούφιση. Είναι απογοητευτική η αλλαγή των παιδιών τα τελευταία 2-3 χρόνια και δεν το λέω για το γνωστικό επίπεδο.
λόγω της ηθικής και πνευματικής ευτέλειας των παιδιών που έχουμε να διδάξουμε. Λυπάμαι που ακούγομαι σκληρή, εγω όμως δεν σπούδαζα τόσα χρόνια ανθρωπιστικές επιστήμες για να διδάσκω σε παιδιά που συμπεριφέρονται σαν συμμορίες, να μην πω και σαν τάγματα εφόδου
κι αυτά οα χωρίς να υπάρχει έστω ένα κοινωνικό αλλοθι λόγω περιβάλλοντος
Η ραγδαία άνοδος των νεοναζί είναι δεδομένη τα επόμενα χρόνια. Και στην Ευρώπη το φασιστικό μέτωπο κερδίζει συνεχώς έδαφος.
όχι τον οικονομικό προσανατολισμό. Στα ΓΕΛ εκεί μαζεύονται μαζικά τα χρυσαυγιτάκια.