0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
....αλλά σε σχέση με αυτό που γίνεται τώρα ( πχ τέσσερα άτομα στο πρωτόκολλο!!! ) ε ίσως να ναι και καλύτερα...
Bitch αυτό με τα νησιά (ή σε ξηρά σε μεγάλη απόσταση) δεν το καταλαβαίνω. Γιατί δηλαδή να μείνει ανοιχτό ένα Γραφείο σε κάποιο νησί; Ούτως ή άλλως τα νησιά που εξυπηρετούνται από αυτό το Γραφείο δεν έχουν εύκολη πρόσβαση σε αυτό. Οπότε δεν υπάρχει διαφορά αν εξυπηρετούνται από αυτό ή από τη Δ.Δ.Ε. Άλλωστε γιατί να χρειάζεται να πάει κάποιος στο Γραφείο/Δ.Δ.Ε.; Το ίδιο και για την περίπτωση των 40-85 χμ που λέει η συνάδελφος.Πάντως και ανοιχτά να μείνουν κάποια Γραφεία δεν θα γίνουν αποσπάσεις σε αυτά αφού δεν υπήρχε αυτή η δυνατότητα για να τα δηλώσει κανείς στο Ο.Π.Σ.
Παράθεση από: bitch στις Ιουλίου 13, 2011, 08:40:17 pm....αλλά σε σχέση με αυτό που γίνεται τώρα ( πχ τέσσερα άτομα στο πρωτόκολλο!!! ) ε ίσως να ναι και καλύτερα...Δεν είναι αρκετά υπερβολικό για να αποδείξουμε ότι θα...καλυτερεύσουν τα πράγματα;
Παράθεση από: jak_13 στις Ιουλίου 13, 2011, 10:43:38 pmΠαράθεση από: bitch στις Ιουλίου 13, 2011, 08:40:17 pm....αλλά σε σχέση με αυτό που γίνεται τώρα ( πχ τέσσερα άτομα στο πρωτόκολλο!!! ) ε ίσως να ναι και καλύτερα...Δεν είναι αρκετά υπερβολικό για να αποδείξουμε ότι θα...καλυτερεύσουν τα πράγματα;εννοώ ότι μπορεί απο την υπερβολή των αποσπάσεων - γιατί κάπου πρέπει να ενταχθούν όσοι αποσπάστηκαν - μπορεί να έχουμε αυτή τη φορά μια καλύτερη διαχείριση προσωπικού και εξορθολογισμό των αποσπάσεων.... τώρα, αν θα καλυτερέψουν πράγματι τα πράγματα δε μπορεί να είμαστε σίγουροι. Μπορούμε όμως να ελπίζουμε. Και αυτό δεν το λες κακό...
έχει μιλήσει κανείς με υπουργείο να δούμε τι ενημέρωση υπάρχει από εκεί για την ανακοίνωση των αποσπάσεων???
@mackismackis πρέπει να είσαι πολύ νέος συνάδελφος, αλλιώς δεν εξηγείται το γεγονός ότι πιστεύεις ότι η περίπτωση να περάσει κάποιος εκπαιδευτικός (και ΚΥΡΙΩΣ κάποιος διευθυντής) από το γραφείο είναι σπάνια Εγώ έχω δει πάμπολλες διαδικασίες και ειδικές περιπτώσεις στις οποίες όχι μόνο είναι απαραίτητο να περάσει κάποιος από το γραφείο, αλλά θα έλεγα χωρίς την φυσική του παρουσία δεν θα ήταν δυνατόν να τελειώσουν σε έναν λογικό χρόνο. Εκτός κι αν πλέον η λειτουργία των γραφείων γίνει πολύ πιο γραφειοκρατική και αυστηρή (πράγμα με το οποίο δεν διαφωνώ απόλυτα ). Δηλαδή, μας κάνατε κύριε αίτηση και ξεχάσατε να συμπληρώσετε κάτι/ την συμπληρώσατε λάθος/ ξεχάσατε να την υπογράψετε ;; Τον μπ**λο! Η αίτηση απορρίπτεται. Δεν θα σας κυνηγάμε με τα τηλέφωνα.
Μίλησα και εγώ με έναν αιρετό ΚΥΣΔΕ. Μου είπε ότι τα ονόματα είναι πράγματι προς υπογραφή αλλά περιμένουν από το Υπουργείο να καθορίσουν τον ακριβή αριθμό διορισμών 2011. Πως συνδεέται το ένα με το άλλο δεν ξέρω.
Παράθεση από: tzamalou στις Ιουλίου 14, 2011, 11:34:06 amΜίλησα και εγώ με έναν αιρετό ΚΥΣΔΕ. Μου είπε ότι τα ονόματα είναι πράγματι προς υπογραφή αλλά περιμένουν από το Υπουργείο να καθορίσουν τον ακριβή αριθμό διορισμών 2011. Πως συνδεέται το ένα με το άλλο δεν ξέρω.
@jak_13 όταν λέω έχουν αποσπασθεί εννοώ τις αποσπάσεις του έτους 2010-2011. Όταν σου αποσπούν / διαθέτουν έναν α αριθμό ατόμων αυτούς κάπου πρέπει να τα κατανείμεις. Δεδομένου ότι σε κάθε δ/νση ή γραφείο υπάρχουν πάντα και άτομα που βρισκονται εκεί γιατί δεν μπορούν ( για λόγους υγείας ας πούμε ) να βρίσκονται στην τάξη, ε κάπως πρέπει να τους βάλεις κατι να κάνουν. και αν οι λόγοι αφορούν την ψυχική υγεία, τους δίνεις αναγκαστικά κάτι "ανώδυνο" όπως το πρωτόκολλο.... ο καθένας που έρχεται σε μια δ/νση βλέπει τον αριθμό των υπαλλήλων και λέει " α, εδώ μέσα είστε τόσοι και ξύνεστε..." αλλά στην πραγματικότητα μπορεί απλά να σημαίνει ότι ξεσκίζονται όσοι είναι λειτουργικοί, στους υπόλοιπους απλά οφείλεις να φερθείς με ανθρωπιά.
Παράθεση από: bitch στις Ιουλίου 14, 2011, 11:45:30 am@jak_13 όταν λέω έχουν αποσπασθεί εννοώ τις αποσπάσεις του έτους 2010-2011. Όταν σου αποσπούν / διαθέτουν έναν α αριθμό ατόμων αυτούς κάπου πρέπει να τα κατανείμεις. Δεδομένου ότι σε κάθε δ/νση ή γραφείο υπάρχουν πάντα και άτομα που βρισκονται εκεί γιατί δεν μπορούν ( για λόγους υγείας ας πούμε ) να βρίσκονται στην τάξη, ε κάπως πρέπει να τους βάλεις κατι να κάνουν. και αν οι λόγοι αφορούν την ψυχική υγεία, τους δίνεις αναγκαστικά κάτι "ανώδυνο" όπως το πρωτόκολλο.... ο καθένας που έρχεται σε μια δ/νση βλέπει τον αριθμό των υπαλλήλων και λέει " α, εδώ μέσα είστε τόσοι και ξύνεστε..." αλλά στην πραγματικότητα μπορεί απλά να σημαίνει ότι ξεσκίζονται όσοι είναι λειτουργικοί, στους υπόλοιπους απλά οφείλεις να φερθείς με ανθρωπιά. Ρώτησα γιατί έγραψες "κάπου πρέπει να ενταχθούν όσοι αποσπάσθηκαν". Αυτές οι αποσπάσεις όμως και επειδή μιλάμε για εκπαιδευτικούς, σε ενάμισι μήνα λήγουν.Απλά να αναφέρω ότι για κάθε διεύθυνση, ο διευθυντής προτείνει έναν αριθμό ατόμων που χρειάζεται και μάλιστα ορίζοντας και το τμήμα που απασχολείται και η νομαρχία εγκρίνει ή απορρίπτει. Ο αριθμός των αποσπάσεων του 2010-11 ήταν ήδη μειωμένος σε σχέση με την προηγούμενη χρονιά. Επίσης κάθε διεύθυνση έχει διαφορετικές ανάγκες.