0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Ενδιαφέρον το ότι η ίδια η πραγματικότητα φρόντισε να συνεχίσει τη συζήτηση, αυτή τη φορά μέσω επίσημης καταγγελίας. Το έγγραφο αυτό απλώς επιβεβαιώνει, σε θεσμικό πλέον επίπεδο, όλα όσα ειπώθηκαν εδώ, πίσω από ειρωνείες, αοριστίες και ευγενικές συσκοτίσεις. Μερικές φορές, η ουσία επιβιώνει ακόμη κι όταν επιχειρείται να θαφτεί κάτω από τον τύπο. Η "θρασύτητα", όπως φαίνεται, δεν εξαντλείται στους τρόπους, αποτυπώνεται και στις διαδικασίες.diav, όταν κάποιος σχολιάζει ευθέως ένα συγκεκριμένο επιχείρημα, χρησιμοποιεί φράσεις και χαρακτηρισμούς που παραπέμπουν σαφώς σε προηγούμενο γραπτό και όλοι οι αναγνώστες το γνωρίζουν, το να ισχυρίζεται αργότερα πως "δεν αναφερόταν σε κανέναν συγκεκριμένα" δεν είναι ένδειξη διακριτικότητας, είναι ρητορική υπεκφυγή. Αν μάλιστα συνοδεύεται και από υποδείξεις για το πώς κάνει ο ίδιος τις σωστές παραπομπές, τότε το πράγμα αγγίζει την ειρωνεία. Σε κάθε περίπτωση, η επιλογή να μη λέγονται τα πράγματα με το όνομά τους σπάνια προστατεύει εκείνον που την κάνει. Συνήθως, απλώς τον εκθέτει.
Οι αποσπάσεις σε πανεπιστήμια γίνονται για ερευνητικό διδακτικό έργο ή για διοικητικές εργασίες;
Ανακοινώθηκαν και σήμερα κάποιες αποσπάσεις και ανακλήσεις από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ και νεοδιοριζομένων.Για φορείς όμως και πανεπιστήμια δεν ακούγεται τίποτα...
Καλημέρα, οι αποσπασμένοι σε φορείς , πόση άδεια δικαιούνται;
Αν δεν βγουν μετά την β' φάση αναπληρωτών, δύσκολα...
Σε ΙΕΚ είμαι. Από 1/9/2025 έως 31/8/2026. Η δ/ντρια μου είπε ότι δικαιούμαι 24 ημέρες . Υπάρχει ένα σύστημα ( ERMIS ) που είναι μάλλον για τους διοικητικούς του υπουργείου, όπου εκεί μου λέει ότι έχω υπόλοιπο τρέχοντος έτους 8 ημέρες, και δεν έχω πάρει καμία άδεια εως τώρα. Αν δεν τις πάρω εως το Δεκέμβριο, τις χάνω;