0 μέλη και 4 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: rounis στις Αυγούστου 11, 2011, 08:11:32 amΜίλησα χθες με κάποιον υπάλληλο στο ιδεκε και μου είπε ότι οι αποσπάσεις των υπδντων είναι όντως στον αέρα. Δηλ είπαν πως δεν έχουν ιδέα αν η υπουργός θα θελήσει να ανανεώσει τις αποσπάσεις τους. "Είναι στο χέρι της" ήταν η απάντηση στο ιδεκε. Οι αποσπάσεις κατά πως φαίνεται γύρω στις 20 Αυγούστου, μειωμένες πολύ. Ουιαστικά αυτό που μου έδωσαν να καταλάβω είναι πως το υπουργείο έβαλε πάλι όλα τα ονόματα στο σακούλι και θα κληρωθούν πάλι όσοι έχουν ισχυρό μέσο.Για ποιες αποσπάσεις μιλάς γύρω στις 20 Αυγούστου;
Μίλησα χθες με κάποιον υπάλληλο στο ιδεκε και μου είπε ότι οι αποσπάσεις των υπδντων είναι όντως στον αέρα. Δηλ είπαν πως δεν έχουν ιδέα αν η υπουργός θα θελήσει να ανανεώσει τις αποσπάσεις τους. "Είναι στο χέρι της" ήταν η απάντηση στο ιδεκε. Οι αποσπάσεις κατά πως φαίνεται γύρω στις 20 Αυγούστου, μειωμένες πολύ. Ουιαστικά αυτό που μου έδωσαν να καταλάβω είναι πως το υπουργείο έβαλε πάλι όλα τα ονόματα στο σακούλι και θα κληρωθούν πάλι όσοι έχουν ισχυρό μέσο.
Μίλησα επιτέλους με υπουργείο. Από μέρα σε μέρα μου είπαν.
Μήπως κάποιος έχει κάποια σχετική ενημέρωση? Έχω την εντύπωση ότι μας ξέχασαν ή ότι απλά δεν θα κάνουν αποσπάσεις στα ΙΕΚ. Εδώ μιλάνε για αποσπάσεις στα σχολεία την άλλη εβδομάδα. Συγγνώμη αλλά οι αποσπάσεις σε φορείς δεν προηγούνται?