0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Παράθεση από: Agse στις Αυγούστου 30, 2011, 05:17:20 pmΘεωρητικά πάντα, νομίζω ότι γίνεται. Διότι η Α΄φάση για τους φορεις έχει γίνει. Συνεπώς αν δεν πήρες απόσπαση στην Α΄φάση για τους φορείς και παρεις τώρα στην Α΄ΦΆΣΗ από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, δεν υπάρχει κάτι παρατυπο.Απλά αποκλείεσαι από τις επόμενες φάσεις για τους φορεις δεδομένου ότι έχεις ήδη αποσπαστεί σε σχολείο.Μα για τα ΙΕΚ δεν βγήκε η απόφαση και τα ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ συνεδριάζουν.Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό.Και απο οτι λένε οι συνάδελφοι,για τα ΙΕΚ ακόμα η κουτάλα γυρίζει.Απίστευτα και πρωτόγνωρα πράγματα.
Θεωρητικά πάντα, νομίζω ότι γίνεται. Διότι η Α΄φάση για τους φορεις έχει γίνει. Συνεπώς αν δεν πήρες απόσπαση στην Α΄φάση για τους φορείς και παρεις τώρα στην Α΄ΦΆΣΗ από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, δεν υπάρχει κάτι παρατυπο.Απλά αποκλείεσαι από τις επόμενες φάσεις για τους φορεις δεδομένου ότι έχεις ήδη αποσπαστεί σε σχολείο.
Παράθεση από: kirea στις Αυγούστου 30, 2011, 05:20:50 pmΠαράθεση από: Agse στις Αυγούστου 30, 2011, 05:17:20 pmΘεωρητικά πάντα, νομίζω ότι γίνεται. Διότι η Α΄φάση για τους φορεις έχει γίνει. Συνεπώς αν δεν πήρες απόσπαση στην Α΄φάση για τους φορείς και παρεις τώρα στην Α΄ΦΆΣΗ από ΠΥΣΔΕ σε ΠΥΣΔΕ, δεν υπάρχει κάτι παρατυπο.Απλά αποκλείεσαι από τις επόμενες φάσεις για τους φορεις δεδομένου ότι έχεις ήδη αποσπαστεί σε σχολείο.Μα για τα ΙΕΚ δεν βγήκε η απόφαση και τα ΚΥΣΠΕ-ΚΥΣΔΕ συνεδριάζουν.Δεν έχει ξαναγίνει ποτέ αυτό.Και απο οτι λένε οι συνάδελφοι,για τα ΙΕΚ ακόμα η κουτάλα γυρίζει.Απίστευτα και πρωτόγνωρα πράγματα.Μπορεί να μην έχει ξαναγίνει όμως δεν το απαγορεύει ο νόμος. Απλά κάποιοι που έχουν κανει αίτηση για απόσπαση παντου (φορεις-ΙΕΚ-σχολεία), έτσι μπερδεμένες οπως γίνονται οι διαδικασίες, μπορει να αποσπαστουν εκεί που θα επιθυμουσαν λιγοτερο και όχι στην πιο ευνοηκή γι' αυτους επιλογή. Ομως μην τα θέλουμε και όλα δικά μας. Σκέψου αυτούς που δεν έχουν βυσμα για απόσπαση σε φορείς ,ΙΕΚ, υπουργεια κτλ και απλά περιμένουν μόνο για σχολεία και που ισως τους μεινει μόνο η ελπίδα.
Δεν έχουμε όλοι "βύσμα" όσοι κάνουμε αίτηση για φορείς!Υπάρχουν και άνθρωποι με προβλήματα διάφορα, η με δυσίατες!!! ασθένειες!!!! που περιμένουμε......!!!!!!!!!! από το πρωί..... όχι μόνο σήμερα αλλά και πολλές!!!!!! άλλες μέρες.