0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Κι αν σταματήσει να παίρνει αποσπάσεις στο φορέα γιατί βρέθηκε βυσματικότερος; Τότε δε θέλει να μείνει στην πόλη, αλλά να γυρίσει στο σπίτι της στο νησί.
Κάποιος από τους δυο μας δεν κατάλαβε καλά. Εγώ, από τη διατύπωση της Έσπερος κατάλαβα ότι ο ενδιαφερόμενος μπορεί και να μετατεθεί με μόρια από το νησί στη Χ περιοχή, και να αποσπάται κάθε χρόνο σε φορέα της Χ περιοχής. Δηλαδή ότι ο τόπος συμφερόντων του είναι η Χ περιοχή και όχι το νησί. Αν κατάλαβα λάθος, τότε προφανώς εσείς έχετε δίκιο.
Τι στο καλό, τη μοναδική τέτοια περίπτωση στην Ελλάδα έχουμε;
Ομολογουμένως είναι λίγο ασυνήθιστη περίπτωση. Ή είσαι και αισθάνεσαι "παιδί της πόλης" οπότε αρπάζεις την πρώτη ευκαιρία για μετάθεση και επιστρέφεις, ή αλλάζεις σταδιακά (αφού σου ψιλοαρέσει) και φτιάχνεις τη ζωή σου στο νησί. Γι' αυτό μου φαίνονται περίεργα όλα τα πιθανά κίνητρα που προαναφέρατε. Θα μπορούσα, στο στενό μου πνευματικό ορίζοντα, να δεχτώ π.χ. την ύπαρξη κάποιας σχέσης στην πόλη του φορέα απόσπασης, η οποία επειδή πιθανόν να μην έχει μονιμότερη έκβαση, απαιτεί να κρατιέται η καβάντζα. Αθέμιτο πάντως δεν είναι.
Το τι είναι ανήθικο και το τι τελικά είναι ηθικό, αυτό παρακαλώ να το αφήσουμε στη δική μας αντίληψη.Σας ενοχλούν οι αποσπασμένοι σε φορείς, αλλά δε σας ενοχλούν οι καταπτυστες αποσπάσεις σε βουλευτικά γραφεία, ανεξαρτήτως κόμματος.Δε σας ενοχλεί που οι τριτεκνοι- πολύτεκνοι έχουν περισσότερα προνόμια ακόμα κι από αυτούς που έχουν ένα ή δύο παιδιά, μέχρι πρότινος δεν έκαναν ούτε εφημερίες αν θέλετε να μάθετε!Δε σας ενοχλεί επίσης που οι σύζυγοι ένστολων και δικαστικών προηγούνται στις αποσπάσεις , ακόμα κι από ένα ζεύγος εκπαιδευτικών(λες κι οι εκπαιδευτικοί δεν υπήρξαν ποτέ νομάδες).Το σάπιο σύστημα που όλοι κατακρίνετε, στην ουσία το στηρίζετε με νύχια και με δόντια.Το ζωτικό ψεύδος δίνει και παίρνει στον επαγγελματικό μας χώρο, είτε στην πρωτοβάθμια είτε στη δευτεροβάθμια.Θα μου πεις εδώ καταπιαμε αμασητο τον "λατρεμένο" για πολλούς από δω μέσα ΑΣΕΠ και τις ποσοστώσεις τύπου Ευθυμίου, Γιαννάκου και άλλων ταγων..από κει και πέρα είμαστε άξιοι της μοίρας μας Και θα παρακαλούσα τον admin να βάλει μια τέλεια σε αυτό το νήμα και κυρίως, σε ένα αλληλοφαγωμα- χαρακτηριστικό του κλάδου μας αλλωστε- το οποίο δεν οδηγεί τελικά πουθενά.
Και θα παρακαλούσα τον admin να βάλει μια τέλεια σε αυτό το νήμα και κυρίως, σε ένα αλληλοφαγωμα- χαρακτηριστικό του κλάδου μας αλλωστε- το οποίο δεν οδηγεί τελικά πουθενά.
Μεγάλος φορέας όπου γίνονται αποσπάσεις μαζικά εισηγήθηκε επιλεκτικά τη μείωση θέσεων ενισχύοντας έτσι την φεουδαρχοποίησή τους
Δεν είναι κακό να φαίνεται το αλληλοφάγωμά μας. Γιατί να το κουκουλώνουμε; Αφού αυτό είναι.
Γενικά δεν διαφωνώ με αυτό ωστόσο εδώ φιλοξενούμαστε διαδικτυακά σε ένα χώρο ο οποίος διέπεται από κανόνες. Επομένως μπορείτε να το κάνετε Μπιλμπάο μέσω πμ ή να διαφωνήσετε για το νόημα των αποσπάσεων σε άλλο thread, κόσμια.Αυτό ας παραμείνει ενημερωτικού χαρακτήρα. Αν συνεχιστεί το μαδομ0*νι, θα ακολουθήσει κλείδωμα και purge.