0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Βρείτε μου μια πρόσφατη απόφαση....
Το ξαναλέω... αυτοδύναμη διδασκαλία δεν μπορούν να τους αναθέσουν ...Για την αυτοδύναμη διδασκαλία σε θεωρία και εργαστήριο....Τουλάχιστον όχι νόμιμα...Εγώ το λέω ως μέλος ΔΕΠ.....
Δεν μιλησα πουθενα για αυτοδυναμη!Εργαστηρια κανουν. Υπευθυνος μαθηματος οριζεται ΔΕΠ και αναλαμβανουν τα εργαστηρια αποσπασμενοι. Ετσι πηγαινει στην πρυτανεια η οποια το δεχεταιΕπισης, αναλαμβανουν βοηθοι εποπτες (προετοιμαζουν τους φοιτητες, πηγαινουν στα σχολεια και παρακοκουθουν την υλοποιηση, διορθωνουν τις εργασιες, συμβαλουν στο σχεδιασμο της πρακτικης….). Χαιρομαι που ειστε μελος ΔΕΠ!
Βοηθάν κατά την διάρκεια του εργαστηρίου και σε ότι άλλο τους αναθέσει ο διευθυντής του εργαστηρίου.... Τώρα, υπάρχουν περιπτώσεις που κάνουν πολύ περισσότερα χωρίς όμως να φαίνεται πουθενά γιατί κανονικά δεν μπορούν...
Σας λεω αποσπαστηκαν εκπαιδευτικοι ξενων γλωσσων για τις αναγκες της διδασκαλιας των μαθημετωννκαι τη λειτουργια του εργαστηριου ξενων γλωσσων…..Δεν υπαρχει δεπ ξενων γλωσσων, αλλα υπευθυνοι για το μαθημα κε ασχετες ειδικοτητες
Ισχύει. Μια γνωστή μου στον Βόλο αυτό κάνει.
Δεν ξέρω τι κάνετε στο ίδρυμα σας, αλλά οι αποσπασμένοι Δ-Ε-Ν κάνουν μάθημα.Τα μαθήματα ξένων γλωσσων στα προπτυχιακά γίνονται αποκλειστικά ή απο μονιμα ΕΕΠ Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικο, π έχουν υποχρεωτικά διδακτορικό/δημοσιεύσεις/προυπ Γθμια κ έχουν αυτοδύναμη (δεν είναι όπως τους ΕΔΙΠ π διοριζονται κ μ μεταπτυχιακό μόνο κ είναι σ εργαστήριο κ για να αναλαβουν αυτοδύναμη περνάει απο γενική συνελευση κ ενι ταιμ τους την παίρνουν πίσω) ή ΔΕΠ ή απο νεους διδάκτορες/συμβάσεις . Επίσης, ΔΕΠ μ αντικείμενο πχ Αγγλική γλώσσα σ συγκεκριμένους τομεις υπάρχουν στο Παν Ιωαννίνων/Αιγαίου κλπ. Παράτυπα/στα μουλωχτά/ χωρίς ECTs γίνεται-κακώς βεβαίως. Νόμιμα, δεν γίνεται.