0 μέλη και 6 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πέρυσι πάντως, κοιτώντας τις αντίστοιχες αποφάσεις, είχαν βγει κάποιες αποφάσεις από 30.8 μέχρι και 13.9. Αλλά δεν ελπίζω και πολύ πλέον... Ετοιμάζομαι κανονικά για το σχολείο... Είναι μεγάλο πρόβλημα και για μας και για τα σχολεία. Όλοι μας φαινόμαστε συμπληρωμένοι στα κενά που έχουν ήδη δηλωθεί από το καλοκαίρι. Αν τοποθετηθούν αναπληρωτές ή νεοδιοριζόμενοι, πότε θα συμπληρωθούν τα κενά που θα δημιουργηθούν...;Αυτή ήταν η πρώτη μου αίτηση απόσπασης μετά από 16 χρόνια στην τάξη (και γενικά, δεν έχω κάνει ποτέ αίτηση για καμία απόσπαση, ούτε εντός ΠΥΣΔΕ...). Είχα διδάξει στο ίδιο ΑΕΙ ως ακαδημαϊκός υπότροφος για 2 χρόνια (χωρίς να αφήσω το σχολείο, όταν ακόμα έπαιρναν δημοσίους υπαλλήλους, τώρα έκοψαν και αυτή τη δυνατότητα), έχω διδακτορικό, μεταπτυχιακό, 2 πτυχία, δημοσιεύσεις, συνέδρια, όπως και οι περισσότεροι συνάδελφοι... και θετική εισήγηση από το τμήμα...Αναρωτιέμαι τί παραπάνω έπρεπε να έχουμε...
Αν κάποιος πάρει απόσπαση μετά τη 1η Σεπτ. πρέπει να περιμένει να έρθει ο αναπληρωτής για να αποδεσμευτεί;
Κανένα νέο;
Δεν φαίνεται να υπάρχει πολιτική βούληση. Έχω την εντύπωση ότι πρέπει να το ξεχάσουμε για φέτος..