0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Εσωτερική πτήση; Το αεροπλάνο ελικοφόρο; Ποια εταιρία;Υ.Γ. ο ΠΑΟ να ανακάμψει από τι και σε σύγκριση με ποιον;
Παράθεση από: Landau στις Οκτωβρίου 27, 2010, 10:09:21 pmΕσωτερική πτήση; Το αεροπλάνο ελικοφόρο; Ποια εταιρία;Υ.Γ. ο ΠΑΟ να ανακάμψει από τι και σε σύγκριση με ποιον; καλα που ειναι η ioanna89 διαχειριστρια σε αυτο εδω το τοπικ οποτε ας απαντησω δημοσια μιας και με ρωτας δημοσια. Αλλα ας μη το παρακανω γιατι δικιο θα εχει αν διαγραψει το μνμ μου.ναι, εσωτερικου. Τωρα γυρισα απο το Εξωτερικο, δε λεει παλι μεσα σε 10 μερες !!!ειδα στο meteo καταιγιδες και τα εκανα πανω μου....χαχα με ΟΑ ΑΤR72 (ελικοφορο). τι ξερεις? λεγε.....απο τη κατρακυλα που εχει παρει. Σε συγκριση με ποιον? Αυτο να μου πεις ολοι τα χαλια τους εχουν...ας γραψω και κατι να μη θεωρηθω off topik (σταχτη στα ματια δηλ)λοιπον, ΑΣΕΠ με το ιδιο ακριβως format δεν προβλεπεται. Τί σκατε? λες και θα διαβαζατε....
Γιατί να διαβάσουμε;Έχουμε καβάντζα τους 2 προηγούμενους!(τι άλλο θα πω πια,έφτασα και σε αυτό το σημείο).Αν και η μάχη αναμένεται σκληρή:35άρηδες βετεράνοι vs 25άρηδων άρτια διαβασμένων και προετοιμασμένων.Καλό ταξίδι Μάρκο.Σε ζηλεύω και μόνο που θα αλλάξεις παραστάσεις...
Παράθεση από: Lila_76 στις Οκτωβρίου 27, 2010, 10:33:22 pmΓιατί να διαβάσουμε;Έχουμε καβάντζα τους 2 προηγούμενους!(τι άλλο θα πω πια,έφτασα και σε αυτό το σημείο).Αν και η μάχη αναμένεται σκληρή:35άρηδες βετεράνοι vs 25άρηδων άρτια διαβασμένων και προετοιμασμένων.Καλό ταξίδι Μάρκο.Σε ζηλεύω και μόνο που θα αλλάξεις παραστάσεις...Μην παίρνεις και όρκο γι'αυτό!
Παράθεση από: Lila_76 στις Οκτωβρίου 27, 2010, 10:33:22 pmΓιατί να διαβάσουμε;Έχουμε καβάντζα τους 2 προηγούμενους!(τι άλλο θα πω πια,έφτασα και σε αυτό το σημείο).Αν και η μάχη αναμένεται σκληρή:35άρηδες βετεράνοι vs 25άρηδων άρτια διαβασμένων και προετοιμασμένων.Καλό ταξίδι Μάρκο.Σε ζηλεύω και μόνο που θα αλλάξεις παραστάσεις...Οι 45άρηδες θα σας λιώσουν... Με τα σωστά γυαλιά πρεσβυωπίας φυσικά...
Παράθεση από: Lila_76 στις Οκτωβρίου 27, 2010, 10:33:22 pmΓιατί να διαβάσουμε;Έχουμε καβάντζα τους 2 προηγούμενους!(τι άλλο θα πω πια,έφτασα και σε αυτό το σημείο).Αν και η μάχη αναμένεται σκληρή:35άρηδες βετεράνοι vs 25άρηδων άρτια διαβασμένων και προετοιμασμένων.Καλό ταξίδι Μάρκο.Σε ζηλεύω και μόνο που θα αλλάξεις παραστάσεις...ευχαριστω πολυ !!! Τί ζηλευεις? τις αναταραξεις? τις βουτιες? ..... σαν ιστορια απο τη "κρυπτη"θα ειναι το ταξιδι μου !!(σα δε ντρεπομαι κοτζαμ αντρας....!) Το ομολογω! Φοβαμαι.....θα κλεισω θεση διπλα στην αεροσυνοδο να της βασταω το χερι.....!
Παράθεση από: MARKOS στις Οκτωβρίου 27, 2010, 10:44:31 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Οκτωβρίου 27, 2010, 10:33:22 pmΓιατί να διαβάσουμε;Έχουμε καβάντζα τους 2 προηγούμενους!(τι άλλο θα πω πια,έφτασα και σε αυτό το σημείο).Αν και η μάχη αναμένεται σκληρή:35άρηδες βετεράνοι vs 25άρηδων άρτια διαβασμένων και προετοιμασμένων.Καλό ταξίδι Μάρκο.Σε ζηλεύω και μόνο που θα αλλάξεις παραστάσεις...ευχαριστω πολυ !!! Τί ζηλευεις? τις αναταραξεις? τις βουτιες? ..... σαν ιστορια απο τη "κρυπτη"θα ειναι το ταξιδι μου !!(σα δε ντρεπομαι κοτζαμ αντρας....!) Το ομολογω! Φοβαμαι.....θα κλεισω θεση διπλα στην αεροσυνοδο να της βασταω το χερι.....!αφου τα σωσίβια που δειχνουν λιγο πριν την αναχωρηση του αεροσκαφους πως να τα φοραμε και πως να τα χρησιμοποιουμε, νομιζα πως ηταν αλεξιπτωτα !!! και γιαυτο ημουν λιγο ησυχος. Απ τη στιγμη που συνειδιτοποιησα πως ηταν για αλλη δουλεια.....εχασα καθε ελπιδα!