*

Αποστολέας Θέμα: Ασεπ 2011;  (Αναγνώστηκε 74014 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος domenica

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 03
    • Προφίλ
Απ: Ασεπ 2011;
« Απάντηση #28 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 08:52:25 pm »
"ΑΣΕΠ 2011; "

Μάλλον για 2013 συζητιέται...ανεπίσημη πληροφόρηση από ΔΔΕ Αν.Θεσσαλονίκης , το έμαθα από συνάδελφο που πέρασε από εκεί σήμερα .
Δεν ξέρω κατά πόσο ευσταθεί αλλά έτσι της είπαν.
" ο κόσμος μόνο όταν τον μοιράζεσαι υπάρχει "
   Τάσος Λειβαδίτης

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:48:19 »

Αποσυνδεδεμένος g!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #29 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 09:32:29 pm »
να κανω μια ερωτηση βρε παιδια???εγω δεν εχω δωσει ποτε ασεπ ειμαι νηπιαγωγος ...δεν εχω ουτε ενα μοριο προυπηρεσιας!!πως θα μπορεσω να ξεπερασω στα μορια ολους αυτους που δουλευουν????συνεχεια τους ιδιους θα παιρνουν με αυτη τη λογικη....

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #30 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 09:57:51 pm »
να κανω μια ερωτηση βρε παιδια???εγω δεν εχω δωσει ποτε ασεπ ειμαι νηπιαγωγος ...δεν εχω ουτε ενα μοριο προυπηρεσιας!!πως θα μπορεσω να ξεπερασω στα μορια ολους αυτους που δουλευουν????συνεχεια τους ιδιους θα παιρνουν με αυτη τη λογικη....

συμφωνω!!!!  και εχεις απολυτα δικιο. Το νεο συστημα αδικει πρωτα και κυριως τους νεους συναδελφους.
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος g!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #31 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 10:03:19 pm »
μπορει να φανει χαζη η ερωτηση μου αλλα ποσο πρεπει να γραψω στον ασεπ για να με παρουν αναπληρωτρια?

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:48:19 »

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #32 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 10:27:01 pm »
μπορει να φανει χαζη η ερωτηση μου αλλα ποσο πρεπει να γραψω στον ασεπ για να με παρουν αναπληρωτρια?
Άγνωστο!
Εξαρτάται (αρχικά) από πόσο θα έχουν γράψει οι υπόλοιποι.

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #33 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 10:44:54 pm »
καλα το έθεσε ο συναδελφος Stelios, αρχικά...
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #34 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 10:55:42 pm »
Παιδιά έτσι όπως πάμε δε βλέπω να γίνεται ΑΣΕΠ...θα καλεί όλο αναπληρωτές μου φαίνεται απο τους κλειδωμένους πίνακες ή αν κάνει θα είναι για ελάχιστες θέσεις....με λίγα λόγια κοροϊδία........

Μίλησαν για πάγωμα προσλήψεων....γενικό...άρα θα συμπεριληφθούν και τα σχολεία και τα νοσοκομεία που έλεγαν 1:1.....

Μάλλον δεν το κόβω για ΑΣΕΠ.....

Αποσυνδεδεμένος solidarite

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #35 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 11:03:51 pm »
Παιδιά έτσι όπως πάμε δε βλέπω να γίνεται ΑΣΕΠ...θα καλεί όλο αναπληρωτές μου φαίνεται απο τους κλειδωμένους πίνακες ή αν κάνει θα είναι για ελάχιστες θέσεις....με λίγα λόγια κοροϊδία........

Μίλησαν για πάγωμα προσλήψεων....γενικό...άρα θα συμπεριληφθούν και τα σχολεία και τα νοσοκομεία που έλεγαν 1:1.....

Μάλλον δεν το κόβω για ΑΣΕΠ.....
Συμφωνώ απόλυτα. Και όχι μόνο μιλάμε για πάγωμα προσλήψεων αλλά και για απολύσεις Δημοσίων Υπαλλήλων ξεκινώντας απο τους συμβασιούχους στις ΔΕΚΟ και έπεται συνέχεια. Οπότε μέσα σε αυτό το απόλυτο σκοτάδι στον τομέα της εργασίας, πολύ δύσκολα τα πράγματα και για τους εκπαιδευτικούς...

Αποσυνδεδεμένος arist2

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #36 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 11:13:17 pm »
Θα σας δώσω ένα παράδειγμα:

Ο ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής ήταν να διεξαχθεί σύμφωνα πάντα με τον προγραμματισμό του ΥΠΕΠΘ τον Οκτώβριο....Τελικά τίποτα...τώρα γράφουν οι εφημερίδες για πρώτο 4μηνο του 2011....

καταλαβαίνετε για να λένε 1ο 4μηνο.....μπορεί και να γίνει πιο αργά...μιλάμε για έναν ΑΣΕΠ που τον προανήγγειλε το ΥΠΕΠΘ τέλη του 2009 αρχές του 2010....και ακόμα τίποτα....και είναι μικρός ΑΣΕΠ αφου θα αφορά 1000 άτομα περίπου....

εγώ δεν πιστεύω να γίνει 2011...ούτε 2012...θα επικαλεστούν την κρίση και θα πάει το 2013 και αν γίνει...να το θυμαστε...προφήτης δεν είμαι .....αλλά εκεί πάει το πράγμα....

Αποσυνδεδεμένος anastasia86

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ02
    • Προφίλ
« Απάντηση #37 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 11:18:59 pm »
Θα σας δώσω ένα παράδειγμα:

Ο ΑΣΕΠ ειδικής αγωγής ήταν να διεξαχθεί σύμφωνα πάντα με τον προγραμματισμό του ΥΠΕΠΘ τον Οκτώβριο....Τελικά τίποτα...τώρα γράφουν οι εφημερίδες για πρώτο 4μηνο του 2011....

καταλαβαίνετε για να λένε 1ο 4μηνο.....μπορεί και να γίνει πιο αργά...μιλάμε για έναν ΑΣΕΠ που τον προανήγγειλε το ΥΠΕΠΘ τέλη του 2009 αρχές του 2010....και ακόμα τίποτα....και είναι μικρός ΑΣΕΠ αφου θα αφορά 1000 άτομα περίπου....

εγώ δεν πιστεύω να γίνει 2011...ούτε 2012...θα επικαλεστούν την κρίση και θα πάει το 2013 και αν γίνει...να το θυμαστε...προφήτης δεν είμαι .....αλλά εκεί πάει το πράγμα....

Έχεις δίκιο.... :'( :'( Ας ξεχάσουμε διορισμούς και διαγωνισμούς προς το παρόν, και ειδικά όσοι είμαστε στους πίνακες μηδενικής προϋπηρεσίας... εκεί θα παραμείνουμε για πολυυυυυυυ ακόμα!!! ;D :-\
Πες αυτό που θες, όπως θα ήθελες να το ακούσεις...

Αποσυνδεδεμένος kostas7

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Αν δεν πέφτεις, δεν προσπαθείς αρκετά.
    • Προφίλ
« Απάντηση #38 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 11:26:51 pm »
Οσοι εχουμε δηλαδη κατω απο 20 μορια πρεπει ηδη να αναφωνουμε:ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι!
Η λογικη λεει πως ουτε αναπληρωτες θα προσλαμβανομαστε αφου θα παιρνουν τα ιδια ατομα.Εκτος και αν γινουν διορισμοι και ανεβουμε σον πινακα.(εδω γελαμε!)
Να κάνεις αυτά που νομίζεις πως είναι σωστά, έστω κι αν κάνοντας αυτά πρόκειται να σε κακολογήσουν. Γιατί ο όχλος είναι κακός κριτής κάθε καλού πράγματος.
Πυθαγόρας, 580-490 π.Χ.

Αποσυνδεδεμένος ΛΩΡΑ

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #39 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 11:33:27 pm »
Οσοι εχουμε δηλαδη κατω απο 20 μορια πρεπει ηδη να αναφωνουμε:ζησε Μαη μου να φας τριφυλλι!
Η λογικη λεει πως ουτε αναπληρωτες θα προσλαμβανομαστε αφου θα παιρνουν τα ιδια ατομα.Εκτος και αν γινουν διορισμοι και ανεβουμε σον πινακα.(εδω γελαμε!)
Η μαύρη αλήθεια είναι Κώστα πως πολλούς τους συμφέρει να μην γίνει του χρόνου ο ΑΣΕΠ...διορισμοί θα γίνονται (έστω 400-500 άτομα το χρόνο) με αποτέλεσμα να προχωράνε στον πίνακα...αυτά τα πράγματα όμως είναι άδικα επίσης για πολύ κόσμο!!
Δεν υπάρχει ελευθερία που να μη γνωρίζω.
Ούτε ταπείνωση ή φόβος που να μη μ' έχουν υποτάξει.
Γι'αυτό και ξέρω από αγάπη,
Γι' αυτό δε συλλογίζομαι το σώμα που σου δίνω,
Γι' αυτό προσέχω τόσο τα λόγια που σου λέω.

ΛΟΥΙΣ ΓΚΑΡΘΙΑ ΜΟΝΤΕΡΟ
(ΓΡΑΝΑΔΑ 1958)

Αποσυνδεδεμένος fivo

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ 02
    • Προφίλ
« Απάντηση #40 στις: Νοεμβρίου 17, 2010, 11:43:09 pm »

αφου τα σωσίβια που δειχνουν λιγο πριν την αναχωρηση του αεροσκαφους πως να τα φοραμε και πως να τα χρησιμοποιουμε, νομιζα  πως ηταν αλεξιπτωτα !!! και γιαυτο ημουν λιγο ησυχος. Απ τη στιγμη που συνειδιτοποιησα πως ηταν για αλλη δουλεια.....εχασα καθε ελπιδα!
α ρε Μάρκο, για Χίο πέταγες; Οι πτήσεις της είναι τρομακτικές... :o
τι μου θύμισες τώρα...πετούσα για Χίο παιδί να πάω μόνη μου στους παππούδες. Μέχρι τότε το δρομολόγιο το έκαναν τα μεγάλα της Ολυμπιακής και κάθε φορά ο παππούς όταν ερχόταν Αθήνα έκανε 25 λεπτά ακριβώς. Θεωρώντας πως έτσι θα ταξιδέψω και εγώ φτάνω στο αεροδρόμιο...ψυχρολουσία νούμερο 1: μικρό κλειστοφοβικό αεροπλανάκι 2 θέσεων ανά πλευρά...
ψυχρολουσία νούμερο 2: κάθομαι ευτυχώς στο παράθυρο (εσωτερική θέση) αλλά δίπλα μου κάθεται 1 κύριος ΧΧΧΧL...δύσπνοια... :-\
ψυχρολουσία νούμερο 3: περνούν βασανιστικά τα 25 λεπτά αλλά ούτε για αστείο δεν φτάνουμε στον προορισμό μας...φυσικά πλέον το ταξίδι λόγω ελικοφόρου θα διαρκούσε 55 λεπτά... :o...και τι ταξίδι...πάνω - κάτω, γκάπα-γκούπα, γκούπα- γκάπα... :o
επί 55 λεπτά και κάτι ψιλά κοιτούσα από το παραθυράκι κάτω για το πότε πετάμε πάνω από θάλασσα (αισιοδοξία γιατί ξέρω κολύμπι! ;D) και πότε από στεριά (απαισιοδοξία γιατί σε αυτό το ξερονήσι θα αφήσω τα κοκκαλάκια μου, στη μέση του πουθενά... :P) Το δε χιώτικο σόι να έχει πέσει στα πατώματα από την αγωνία γιατί καθυστερεί τόσο πολύ το αεροπλάνο... ;D αχ όταν συναντηθήκαμε ήμασταν όλοι έντρομοι.... ;D ;D ;D

υγ1. Απ' όταν έμαθα ότι γκρεμοτσακίζομαι έτσι και αλλιώς, απλώς απολαμβάνω τη θέα!  8)
υγ2. Και επειδή είμαι πάντα και in topic όσον αφορά τον Ασεπ...καλά κρασιά!(επίκαιρο και λόγω Μπουτάρη...άχαχαχαχαααα) :D

Αποσυνδεδεμένος Stelios

• Global Moderator
  • Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #41 στις: Νοεμβρίου 18, 2010, 10:39:53 am »
ΑΣΕΠ είναι πολύ πιθανό να γίνει στον προγραμματισμένο χρόνο απλώς και μόνο για να ξεκινήσει η πλήρης εφαρμογή του νέου νόμου.
Άλλωστε και ο ίδιος ο νόμος αποσυνδέει την διεξαγωγή του ΑΣΕΠ από τους διορισμούς μονίμων.
Αυτό που φαίνεται είναι ότι κατάφερε φέτος να φτάσει στα όριά τους ορισμένα θέματα (αποσπάσεις, "κόψιμο"+"μάζεμα" τμημάτων, κλείσμο σχολείων, αύξηση αριθμού μαθητών στα τμήματα).
Υπάρχουν ειδικότητες (π.χ. ΠΕ02, ΠΕ03, ΠΕ04) που οι συνταξιοδοτήσεις θα συνεχίζονται σε μεγάλους αριθμούς. Κάποια στιγμή τα επόμενα χρόνια πρέπει να γίνουν (τουλάχιστον σ' αυτές τις ειδικότητες) πολλοί διορισμοί.
Κρεμάστε με! Αυτή είναι η γνώμη μου...
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 18, 2010, 10:58:46 am από Stelios »

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182651
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 662