0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Eχουν να γινουν αγωγες οταν συμβει αυτο...................
Παράθεση από: belw στις Δεκεμβρίου 08, 2010, 02:06:38 pmEχουν να γινουν αγωγες οταν συμβει αυτο...................Τι όταν συμβεί;
δε μπορω να καταλαβω γιατι συνδεεται τον ΑΣΕΠ με τις προσληψεις? θελει ή δε θελει να κανει ενιαιο πινακα? θα τον κανει το πισινο μας να κτυπαμε κατω. το αν θα διορισει μονιμους δεν την ενδιαφερει (γαιυτο αφηνει ανοικτο τον αριθμο) Τη νοιαζει να κανει ενα και μοναδικο ενιαιο πινακα.γιαυτο κλειδωσε τους πινακες 30/6/2010. Λετε οτι ολα αυτα ειναι χωρις σκοπό?
Μάρκο συμφωνώ μαζί σου.
Οι αγωγές έχουν ήδη ξεκινήσει.Όσο και εάν είμαι κατά, είναι η μόνη γλώσσα που καταλαβαίνουν
Αχ πάει το 'χασα belw βοήθησέ με δεν καταλαβαίνω...Αγωγές κατά του ΑΣΕΠ χωρίς προκύρηξη θέσεων;
Λοιπόν θα σας πω και εγώ μια πληροφορία που έμαθα από εγκυρότατη οικονομική πηγή ,γιατί η Διαμάντω είναι ο τελευταίος τροχός της αμάξης .Μέχρι το 13 δεν θα γίνει καμία πρόσληψη ,εκτός από παιδεία και υγεία στα οποία υπουργεία θα τηρηθεί το 5-1 (αν και κατά τη γνώμη μου τηρήθηκε αυτό και φέτος ).ΑΣΕΠ δε θα επιτρέψουν να γίνει σε καμία υπηρεσία ,η παιδεία θα λειτουργεί με αναπληρωτές μέχρι το 14 .Επιπλέον συζητιέται πολύ στους οικονομικούς κύκλους και η δραχμή. Από ενδιαφέρον και μόνο γιατί βρισκόμαστε όλοι στο ίδιο καζάνι σας λέω ,ψάξτε για εναλλακτικές μην είμαστε επιτέλους τόσο κοντόφθαλμοι ,έλεος πια ..