*

Αποστολέας Θέμα: Τι σημαίνει ότι ανανεώθηκαν οι πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων;  (Αναγνώστηκε 4832 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Δεν καταλαβαίνω αυτό που αναρτάται πολλές φορές στο forum με τίτλο "ανανεώθηκαν οι πίνακες αναπληρωτών και ωρομισθίων".

Στον κλάδο μου κάλεσαν κάποιους αναπληρωτές και είχαν διορία μέχρι 15 Οκτώβριου να παρουσιαστούν. Παρόλα αυτά όταν μπαίνω στο πίνακα αναπληρωτών του κλάδου μου μέχρι και σήμερα, δεν βλέπω καμία αλλαγή και ανανέωση στη κατάταξη των ονομάτων και στη σειρά που έχουν.

Αν μπορεί κάποιος ας μου λύσει κάποιος την απορία τι σημαίνει αυτή φράση.

Ευχαριστώ

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος marie82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Καλημέρα,
κι εγώ την ίδια απορία έχω.Στους ανανεωμένους πίνακες δεν βλέπω καμία διαφορα ???

Αποσυνδεδεμένος Dr_Michael

• Ιδρυτής του PDE
  • Administrator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
    • Galop
Αν προσέξεις, στην ανακοίνωση της αρχικής σελίδας www.pde.gr γράφει την ημερομηνία και την ώρα που ανανεώθηκαν κάποιοι από τους πίνακες. Συγκεκριμένα για τις 25/10/2010 ανανεώθηκαν οι Πίνακες Κατάταξης Ωρομισθίων ανά Περιφέρεια όπως μπορείς να δεις στη σελίδα: http://e-aitisi.sch.gr

Αποσυνδεδεμένος MelG

• Πλήρες μέλος
  • Tout est possible.
    • Προφίλ
    • Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον...
Για να μη μπερδεύεστε, κάθε φορά που ανανεώνονται οι πίνακες έχει δίπλα ημερομηνία τελευταίας ανανέωσης κι αυτό όχι σ'όλους τους κλάδους. Απλά στις ανακοινώσεις που βλέπουμε εδώ λέει λανθασμένα (ίσως για λόγους βιασύνης ή να είναι σύντομοι) ότι γενικώς ανανεώθηκαν όλοι οι πίνακες κι όχι οι πίνακες των τάδε και τάδε κλάδων. Πχ στους πίνακες αναπληρωτών δευεροβάθμιας εκπαίδευσης στις 21/10 ανανεώθηκε μόνο ο κλάδος ΠΕ09
Χαίρομαι που δε θα διοριστώ ποτέ τελικά γιατί θα μείνω στην πόλη μου που λατρεύω.
Καλά που έχουμε και τον Μάικλ Τζάκσον πάντως...
http://www.youtube.com/user/mjacksontruth

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος laura!

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Μα ακόμα κι όταν ανανεώνονται συγκεκριμένοι κλάδοι κ κοιτάζουμε τον αντίστοιχο πίνακα, πάλι δεν υπάρχει διαφορά στην κατάταξη. Για παράδειγμα ο πίνακας αναπληρωτών ΠΕ06 ανακοινώθηκε πως ανανεώθηκε στις 14/10 (νομίζω). Μπαίνοντας ωστόσο στον συγκεκριμένο πίνακα δεν υπάρχει καμία διαφορά σε σχέση με τις προηγούμενες αναρτήσεις. Προφανώς σημαίνει απλά πως έγινε ο έλεγχος από το υπουργείο αλλά εκκαθαρισμένος πίνακας δε φαίνεται πουθενά.Κι εγώ πραγματικά αναρωτιέμαι γιατί γίνεται αυτό. Όποιος ξέρει ας μας απαντήσει....   

Αποσυνδεδεμένος marie82

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
Παράθεση
Αν προσέξεις, στην ανακοίνωση της αρχικής σελίδας www.pde.gr γράφει την ημερομηνία και την ώρα που ανανεώθηκαν κάποιοι από τους πίνακες. Συγκεκριμένα για τις 25/10/2010 ανανεώθηκαν οι Πίνακες Κατάταξης Ωρομισθίων ανά Περιφέρεια όπως μπορείς να δεις στη σελίδα: http://e-aitisi.sch.gr

Το καταλαβαίνω απόλυτα αυτό, αλλά το θέμα είναι ότι δεν βλέπω διαφορά.Θα έπρεπε στον κλάδο μου και ειδικά στην περιφέρεια μου να έχουν φύγει άτομα που σίγουρα έχουν πάει ΑΜΩ.Τους αφήνουν μήπως πάνε και ωρομίσθιοι?? :P
Υπάρχει κάποιος που να εντόπισε κάποια αλλαγή???
Μας δουλεύουν??Περιμένουμε να δούμε κάτι νέο και τίποτα.
Ας αφήσουν τους πίνακες και να ασχοληθούν με πιο σημαντικά θέματα.

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Eπομένως αυτ΄'ο συμαβίνει σε όλους τους κλάδους και όχι μόνο στο δικό μου.

ΜΑΣ ΚΟΡΟΙΔΕΥΟΥΝ ΨΗΛΟ ΓΑΖΙ ΑΥΤΟ ΞΕΡΩ ΝΑ ΠΩ!!!!!!!!!!!

Δεν είναι δυνατόν το κ....ουποτυργείο να βγάζει επίσημα κάθε λίγο και λιγάλι στο site e-aitisi.sch.gr ότι ανανέωθηκαν οι πίνακες του τάδε κλάδου και να μην ανανεωνεται τίποτα.

Να δώσουν άμεσα μια απάντηση όλοι οι υπεύθυνοι. Εγώ μόνο προκλητικό και αναξιοκρατικό το βρίσκω. Να λυθεί άμεσα αυτό το ζήτημα, διότι χιλιάδες συνάδελφοι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ. Τι εξυπηρετεί όλη αυτή η απόκρυψη;;

Αποσυνδεδεμένος kori09

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
εγώ, αυτό που παρατήρησα στους πίνακες και την τελευταία ανανέωσή τους, είναι ότι κατέβηκα στην κατάταξη στους ωρομίσθιους ΠΕ03 στην περιφέρεια Κ Μακεδονίας. Μπορεί κάποιος να μου εξηγήσει γιατί;

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
Στους πίνακες δεν κάνουν εκκαθάριση αυτών που έχουν πάει αναπληρωτές. Αφαιρούν μόνο αυτούς που έχουν διορισθεί μόνιμοι.

Ανανεώνονται γιατί έτσι πρέπει να συμβαίνει πριν από κάθε κλήση κάποιων ειδικοτήτων. Λόγοι ανανέωσης: κάποιοι μπορεί να έχουν απολυθεί από το στρατό, να πήραν πιστοποιητικό παιδαγωγικής κατάρτισης, να έγιναν τρίτεκνοι κ.ά.

Να δώσουν άμεσα μια απάντηση όλοι οι υπεύθυνοι. Εγώ μόνο προκλητικό και αναξιοκρατικό το βρίσκω. Να λυθεί άμεσα αυτό το ζήτημα, διότι χιλιάδες συνάδελφοι ΔΕΝ ΞΕΡΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΗ ΤΟΥΣ ΚΑΤΑΤΑΞΗ ΣΤΟΝ ΠΙΝΑΚΑ. Τι εξυπηρετεί όλη αυτή η απόκρυψη;;

Δεν υπάρχει καμία απόκρυψη. Η τρέχουσα κατάσταση του καθενός φαίνεται στον πίνακα με την τελευταία ημερομηνία...
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2010, 12:07:28 pm από geok_salonika »
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Παιδιά εγώ αυτή τη στιγμή έχω σοκαριστεί!!!!!!!!!
Πήρα τηλέφωνο όλες τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας που δήλωσα και μου απάντησαν ότι δεν πρόκειται να καλέσουν ωρομίσθιους στο κλάδο μου!!!!!

Επίσης μια διεύθυνση μου είπε ότι ενώ προέκυψε κενό αναπληρωτή και δεν έχει καλυφθεί παρόλα αυτά δεν πρόκειται να ξαναστείλουν τα κενά στο υπουργείο ΓΙΑΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΚΕΝΟ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΟ !!!!!!!

Τι εννούσε με το να λέει δεν ήταν πραγματικό;; Mπορεί να είπε και λειτουργικό και δεν θυμάμαι. Στον κλάδο μου εμφανίστηκαν 12 κενά διότι είναι διορισμένοι ήδη στην ειδική αγωγή. Υπάρχει περίπτωση δηλαδή με τα λεγομένα τους ΝΑ ΜΗΝ ΞΑΝΑΣΤΕΙΛΟΤΥΝ ΤΑ ΚΕΝΑ ΚΑΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΑ ΚΑΛΥΨΟΥΝ, ΔΙΟΤΙ ΔΕΝ ΗΤΑΝ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΑ Η ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ;;;

Μήπως αυτός είναι ο λόγος που δεν ανανεώνονται και οι πίνακες αναπληρωτών;;

Καλύτερα να μην ξανασχοληθώ με την εκπαίδευση γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κανένα μα κανένα σημάδι ανάκαμψης, ούτε καν για ωρομίσθιος
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2010, 12:28:09 pm από giannios »

Αποσυνδεδεμένος porcupinetree

• Ιστορικό μέλος
  • Για ν αλλάξουν όλα, πρέπει να μείνουν τα ίδια...
    • Προφίλ
Όπως τα λέει ο geok είναι...
Να συμπληρώσω ακόμη ότι κάποιος μπορεί να ενταχθεί ξαφνικά και σε ειδική κατηγορία, όπου θα προηγείται όλων στον κλάδο του...
Η ανανέωση πινάκων γίνεται πάντα πριν από προσλήψεις (οπότε τώρα μάλλον μυρίζει προσλήψεις στους ΠΕ09) και σπάνια χωρίς κάποιο λόγο.

giannios αν δεν ανανεωθούν οι πινακές σου πρώτα, μην περιμένεις πρόσληψη. Για παράδειγμα το Νο 146 της περιφέρειάς σου, αν παρουσιάσει απολυτήριο στρατού, θα πάει Νο 31. Το υπουργείο είναι υποχρεωμένο να προσλάβει αναπληρωτές ή ωρομίσθιους σύμφωνα με την ανανεωμένη κατάσταση των πινάκων ενίοτε. Πάντα έτσι γινόταν... πάντα έτσι θα γίνεται... Δεν υπάρχουν φαντάσματα.

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς σε όλους...
Beati hispani, quibus vivere bibere est...

Αποσυνδεδεμένος xhm32

• Πλήρες μέλος
  • ΠΕ04.02
    • Προφίλ
λετε να υπαρξει αλλη φαση αναπληρωτων;

Αποσυνδεδεμένος giannios

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
Δεν κατάλαβες οι πίνακες μου, έχουν ανανεωθεί.
Απλά με αυτά που μου είπαν από όλες τις διευθύνσεις δευτεοοβάθμιας στην περιφερεια μου, είναι ότι δεν προκύπτει κανένα κενό ούτε καν για ωρομίσθιο και ότι προσέλαβαν έναν αναπληρωτή στη περιφερειά μου, δεν παρουσιάστηκε, αλλά το κενό δεν πρόκειται να το ξαναστείλουν γιατί δεν ήταν πραγματικό

Με αυτά που μου είπαν εγώ θεωρώ ότι δεν πρόκειται να υπάρξει
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 26, 2010, 12:39:16 pm από giannios »

Αποσυνδεδεμένος geok_salonika

• Ιστορικό μέλος
  • Μηδένα προ του τέλους μακάριζε...
    • Προφίλ
    • Θεματα εξετάσεων και online test ΑΣΕΠ εκπαιδευτικών
Παιδιά εγώ αυτή τη στιγμή έχω σοκαριστεί!!!!!!!!!
Πήρα τηλέφωνο όλες τις διευθύνσεις δευτεροβάθμιας που δήλωσα και μου απάντησαν ότι δεν πρόκειται να καλέσουν ωρομίσθιους στο κλάδο μου!!!!!

Καλύτερα να μην ξανασχοληθώ με την εκπαίδευση γιατί δεν βλέπω να υπάρχει κανένα μα κανένα σημάδι ανάκαμψης, ούτε καν για ωρομίσθιος

Αξίζει τον κόπο να τρελαίνεσαι για 4 ώρες ωρομισθίας/εβδομάδα?  :-X :-X :-X
Κάθε εμπόδιο για καλό...
Κάθε μέρα είναι μια καινούρια μέρα!!!

Θέματα και online test προηγούμενων ΑΣΕΠ: www.exetaseis-asep.com

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182545