0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Όπως ήδη γνωρίζουμε η φετεινή προϋπηρεσία όλων των αναπληρωτών, ΑΚΩ αλλά και ΑΜΩ, δεν θα μετρήσει στους πίνακες. Οι πίνακες κλείδωσαν. Την ερχόμενη σχολική χρονιά, οι απόφοιτοι ΑΣΠΑΙΤΕ άραγε θα έχουν το δικαίωμα να καταθέσουν το πιστοποιητικό τους; Λογικά ΝΑΙ αλλά ποιός από εμάς το εγγυάται;Με το σεμινάρια παιδαγωγικής επάρκειας όπως αποκαλούνται και ήδη τρέχουν τι γίνεται; Μέχρι σήμερα δεν έχουν καμιά αξία αλλά τι θα γίνει στο τέλος; Ποιος μπορεί αν μιλήσει με σιγουριά;Μας κατάντησαν καχύποπτους. Δεν ξέρω τι να πω σχετικά με την όλη κατάσταση.
Με το σεμινάρια παιδαγωγικής επάρκειας όπως αποκαλούνται και ήδη τρέχουν τι γίνεται; Μέχρι σήμερα δεν έχουν καμιά αξία αλλά τι θα γίνει στο τέλος; Ποιος μπορεί αν μιλήσει με σιγουριά;
Νομίζω ότι όλοι μας γνωρίζουμε για τα σεμινάρια που ήδη τρέχουν. Αθήνα και Θεσ/νίκη.
Παράθεση από: taba-co στις Οκτωβρίου 28, 2010, 09:04:19 pmΝομίζω ότι όλοι μας γνωρίζουμε για τα σεμινάρια που ήδη τρέχουν. Αθήνα και Θεσ/νίκη.θα μπορούσες να μας πεις τουλάχιστον που να ψάξουμε για να ενημερωθούμε; ψάχνω αλλά δεν βρίσκω τίποτα τόσο καιρό!!!
Παράθεση από: KAR στις Οκτωβρίου 29, 2010, 12:57:32 pmΠαράθεση από: taba-co στις Οκτωβρίου 28, 2010, 09:04:19 pmΝομίζω ότι όλοι μας γνωρίζουμε για τα σεμινάρια που ήδη τρέχουν. Αθήνα και Θεσ/νίκη.θα μπορούσες να μας πεις τουλάχιστον που να ψάξουμε για να ενημερωθούμε; ψάχνω αλλά δεν βρίσκω τίποτα τόσο καιρό!!!Στο site της Ένωσης Ελλήνων Φυσικών www.eef.gr μπορείς να δεις για το περιβόητο σεμινάριο για το οποίο σε μια επικοινωνία που είχα πριν 2 μήνες με την υπεύθυνη μου διευκρίνισε πως δεν εντάσσεται στην παιδαγωγική κατάρτιση που ζητά το ΥΠΕΠΘ.