0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Απλά θέλω να πω σε αυτό το σημείο ότι πραγματικά επειδή το έψαξα αρκετά οι χθεσινές προσλήψεις (αλλά και οι προηγούμενες 2 φάσεις) είναι αντικειμενικότατες (άρα οι όποιες αντιδράσεις συναδέλφων οφείλονται στο ότι φέτος στην αίτηση δηλώσαμε για 1η φορά και Α/βάθμια με συνέπεια πολλοί να κάνουν λάθος στην δήλωση ως προς ΑΚΩ-ΑΜΩ Α/βάθμιας &
Εύχομαι σε όλους τους ΠΕ19/20 εντός του φόρουμ Καλή επιτυχία.Μετά από ημέρες απίστευτης αγωνίας προσλήφθηκα τελικά εχθές ΑΜΩ. Απλά θέλω να πω σε αυτό το σημείο ότι πραγματικά επειδή το έψαξα αρκετά οι χθεσινές προσλήψεις (αλλά και οι προηγούμενες 2 φάσεις) είναι αντικειμενικότατες (άρα οι όποιες αντιδράσεις συναδέλφων οφείλονται στο ότι φέτος στην αίτηση δηλώσαμε για 1η φορά και Α/βάθμια με συνέπεια πολλοί να κάνουν λάθος στην δήλωση ως προς ΑΚΩ-ΑΜΩ Α/βάθμιας &
Καλημέρα!θα μπορούσες να μου πεις ή κάποιος άλλος που γνωρίζει αν σας ανάθεσαν και σχολεία; πήρα τηλ. στην πρωτοβάθμια Θεσσαλονίκης που με κάλεσαν ως ΑΜΩ και μου είπαν ότι εξετάζονται συνολικά οι αιτήσεις και ανάλογα με την περιοχή που μένεις και την οικογενειακή κατάσταση που έχεις θα δωθούν και σχολεία.Ανέφερε κάποιος΄ότι του έδωσαν και ώρες και σχολεία γι αυτό έχω την απορία.έχω μικρό μωρό και δεν μπορούσα να πάω εχθές γιατί κανείς δεν μπορούσε να τον κρατήσει αν μπορούσε κάποιος να απαντήσει. ευχαριστώ