*

Αποστολέας Θέμα: Όλοι για ενστάσεις!!  (Αναγνώστηκε 9238 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος leonidas

• Νέο μέλος
  • *
  • Φύλο: Άντρας
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
Όλοι για ενστάσεις!!
« στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 08:28:47 pm »
Συνάδελφοι ανοίγω αυτό το θέμα διότι από την Τρίτη που ανακοινώθηκαν οι προσλήψεις ΑΜΩ Πληροφορικής ΠΕ19-ΠΕ20 σε όλη την Ελλάδα παρατηρήθηκε ότι πολλοί συνλαδελφοι έκαναν λάθος στις αιτήσεις τους. Δεν μιλάμε για ένα-δύο άτομα αλλά για εκατοντάδες και θα συνεχιστεί αυτό διότι έρχονται και άλλες προσλήψεις(π.χ γυμναστές κλπ).
Θεωρώ απαράδεκτο αυτό που συνέβηκε φέτος και έγινε σκόπιμα(πάντα έτσι λειτουργεί το δημόσιο, με ψιλά γράμματα). Δε νομίζω ότι υπάρχει άνθρωπος που διάβασε και τις 80 σελίδες της εγκυκλίου -πλην αυτού που την έγραψε- και θεωρώ απαράδεκτο ότι κάπου με ένα παράδειγμα στη σελίδα 13 προσπαθεί η εγκύκλιος να καταλάβεις ότι πρέπει να δηλώσεις ξεχωριστά Α/θμια
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 02, 2010, 10:52:14 am από Lenazagor »

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
Απ: ΟΛΟΙ ΓΙΑ ΕΝΣΤΑΣΕΙΣ!!
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:46:21 »

Αποσυνδεδεμένος rozy4

• Ιστορικό μέλος
  • Η ζωή είναι ωραία φιλαράκο
    • Προφίλ
« Απάντηση #1 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 08:51:52 pm »
Γίνε λίγο πιο σαφής, η ένσταση τι να λέει;
Δεν μπορούμε να γράψουμε ότι δεν διάβασα τις 80 σελίδες της εγκυκλίου ή ότι δεν την κατάλαβα.

Αποσυνδεδεμένος Χριστίνα

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ19
    • Προφίλ
« Απάντηση #2 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 09:09:26 pm »
Συνάδερφοι το συζητήσαμε και σε άλλο topic. Δεν είναι δυνατόν να γίνει ένσταση επειδή δεν καταλάβατε τις αιτήσεις! Μπορεί να μπερδευτήκαν πολλοί ....αλλά άλλοι τόσοι το κατάλαβαν. Όταν σου λέει οτι μπορείς να δηλώσεις αναπληρωτής κανονικού ωραρίου και μειωμένου ωραρίου σε Πρωτοβάθμια και Δευτεροβάθμια....δεν νομίζω οτι υπάρχουν πολλά περιθώρια για να μπερδευτεί κανείς. Πράγματι όπως προείπα ήταν  κρίμα να γίνει ένα τέτοιο λάθος και το κατανοώ απόλυτα. Μέσα στο τρέξιμο και τις σκοτούρες σας σας ξέφυγε. Όμως δεν έιναι δυνατόν να πιστεύεις οτι θα κερδίσεις κάτι όταν έχεις κάνει λάθος (με δική σου υπαιτιότητα) στην αίτηση σου. Το λέω φιλικά γιατί πραγματικά μου φαίνεται αδιανόητο να περιμένεις να κερδίσεις κάτι. Παράλληλα όπως ανέφερα ήδη την εποχή των αιτήσεων είχε μαλλιάσει η γλώσσα μας να το συζητάμε εδω μέσα και ιδίως για τα δημοτικά που ήταν η πρώτη φορά που δηλώναμε.

ΥΓ. Το θέμα δεν με επηρεάζει προσωπικά. Εκφράζω απλά την άποψη μου.
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 28, 2010, 09:19:08 pm από Χριστίνα »

Αποσυνδεδεμένος leonidas

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #3 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 09:22:06 pm »
Στην ένσταση μπορεί κάποιος να αναφέρει:
1) το γεγονός ότι πάρα πολλοί εκπαιδευτικοί όπως φαίνεται από τα στοιχεία που συγκεντρώνονται ότι είχαν λανθασμένη αίτηση.
2) το πόσα χρόνια ο καθένας δουλεύει ως ωρομίσθιος και πως ποτέ ως στιγμή δεν αρνήθηκε ούτε καν πρόσληψη ωρομισθίου, επομένως γιατί να αρνηθεί αναπληρωτή μειωμένου ωραρίου.
3)ότι σε μια αίτηση δεν μπορεί να ζητείτε να συμπληρώσει ο αιτών κάποια επιπλέον πρόταση δηλαδή (

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 01:46:21 »

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #4 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 09:28:09 pm »
Καλά ε....μόνο που θα δουν τις ενστάσεις θα χάσουν τον ύπνο τους!

Αποσυνδεδεμένος panos2

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #5 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 09:33:57 pm »
Καλά ε....μόνο που θα δουν τις ενστάσεις θα χάσουν τον ύπνο τους!

ΤΕΜ, διακρίνω μια ηττοπάθεια ή κάνω λάθος;;  ???  :)

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #6 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 09:40:03 pm »
Καταρχήν θα συμφωνήσω με τη Χριστίνα. Δε μπορείς να κάνεις ένσταση γιατί δε διάβασες την εγκύκλιο.
Θα σου πουν και θα έχουν και δίκαιο "για τη δική σου τη δουλειά πρόκειται για τη δική σου τη ζωή,ας καθόσουν να τη διαβάσεις".
2ον. Από τη στιγμή που γίνονται όσα γίνονται,άλλες χρονιές τέτοια εποχή κλείναν όλα τα σχολεία με καταλήψεις,ενώ από τη θέση μας εμείς δεν κάναμε ούτε μία απεργία,η ηττοπάθεια δεν είναι δική μου. Είναι όλου του έθνους.

Αποσυνδεδεμένος leonidas

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #7 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:27:05 pm »
Πάντως η εικόνα που έρχεται από τους συναδέλφους στις συζητήσεις σε διάφορα εκπαιδευτικά φόρουμ φαίνεται ότι υπάρχει μεγάλη ανταπόκριση πράγμα που σημαίνει ότι είναι περισσότεροι τελικά οι συνάδελφοι που συμπληρώσανε λάθος την αίτηση. Και όπως λένε και άλλοι συνάδελφοι κάποιοι κατά τύχη την συμπληρώσανε σωστά είτε γιατί τελευταία στιγμή εκεί που καθόντουσαν στην ουρα και περίμεναν την σειρά τους κάποιος καλοπροαίρετα τους είπε ποιο είναι το σωστό("ρωτώντας πας στην πόλη"). Άλλοι πάλι την συμπληρώσανε σωστά τελευταία στιγμή λόγω το ότι ο υπάλληλος που έκανε την καταχώρηση τους το διευκρίνισε(ας είναι καλά τέτοιοι υπάλληλοι) και έτσι το διορθώσανε.
Σκεφτείτε  να μην υπήρχανε και οι παραπάνω περιπτώσεις το πόσοι σήμερα θα αισθανόντουσαν αδικημένοι.
Επειδή λοιπόν ο αριθμός των συναδέλφων όλο και αυξάνεται καλό είναι να γίνουνε ενστάσεις με οποιοδήποτε ισχυρισμό χωρίς να αισθάνεται κάποιος αναστολές και είδωμεν...

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #8 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:36:13 pm »
Άδικημένοι γιατί? Γιατί δεν έκατσαν να ασχοληθούν σοβαρά με την αίτηση και συνεπώς τη συμπλήρωσαν λάθος?
Όποιος κάνει τέτοια ένσταση μάλλον τον εαυτό του υποτιμάει.

Αποσυνδεδεμένος Landau

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση.. BAZINGA!
    • Προφίλ
« Απάντηση #9 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:45:37 pm »
Τέτοιες ενστάσεις θα έχουν μηδενικό αποτέλεσμα. Οι λόγοι.. προαναφέρθηκαν ήδη. Του χρόνου προσεκτικότερη ανάγνωση των εγκυκλίων και πιο υπεύθυνη συμπλήρωση των αιτήσεων.
"Physics is like sex: sure, it may give some practical results, but that's not why we do it."
(Richard P. Feynman ?)

"The first condition of progress is the removal of censorship."
(George Bernard Shaw)

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #10 στις: Οκτωβρίου 28, 2010, 10:47:22 pm »
Δυστυχώς για άλλη μια φορά γίναμε ρεζίλι των σκυλιών. Μορφωμένοι άνθρωποι να μη μπορούν να συμπληρώσουν μία αίτηση.
Και να ζητάνε και τα ρέστα.
Ντροπή μας.

Αποσυνδεδεμένος leonidas

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #11 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 02:46:58 pm »
Σήμερα πάντως στην δευτεροβάθμια της περιοχής μου είχε κάποιο κόσμο που έκανε ενστάσεις και καλά έκανε κατά την γνώμη μου. Φαίνεται τελικά πως κάποιοι που νομίζουνε ότι συμπληρώσανε σωστά την αίτηση τελικά αποδεικνύεται ότι κάνανε λάθος. Τα πράγματα όπως φαίνεται παίρνουν μεγαλύτερες διαστάσεις απ' ότι υπολογίζαμε στην αρχή. Και από όσο συζητιέται το θέμα φαίνεται πως πολλοί είναι εκείνοι που δηλώσανε μόνο

Αποσυνδεδεμένος modistra

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #12 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 03:01:51 pm »
Leonidas είμαι μαζί σου. Κι εγώ αυτό σκεφτόμουν χτες. Και μάλιστα θυμάμαι έντονα ότι ρώτησα και μου είπαν ότι μόνο β'βάθμια μπορώ να δηλώσω. Και δεν είμαι η μόνη που παραπληροφορήθηκα!

Πρέπει τουλάχιστον να μας αφήσουν να επαναλάβουμε τη δήλωση για τη δεύτερη φάση.

Όσοι συμφωνείτε γράψτε το για να κάνουμε κάτι και μαζικά.

Αποσυνδεδεμένος Puma

• Νέο μέλος
  • *
  • Μηχανικός Λογισμικού
    • Προφίλ
    • Υπολογισμός μισθού δημοσίου υπαλλήλου
« Απάντηση #13 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 04:19:05 pm »
Σίγουρα εμείς φταίμε που δε συμπληρώσαμε σωστά την αίτηση. Και κακά τα ψέματα, δεν μπορείς να ποντάρεις και στα λεγόμενα του κάθε υπαλλήλου. Και εμένα μου είπαν στη διεύθυνση ότι ήμουν καλυμμένος και για την πρωτοβάθμια αλλά και πάλι θεωρώ το φταίξιμο 100% δικό μου. Δεν μπορείς να εξαρτάσαι από τα λόγια του κάθε ένα αλλά να διαβάζεις αυτά που ισχύουν πραγματικά. Ωστόσο, αν και εγώ πιστεύω ότι το πιθανότερο είναι να μη γίνει κάτι, αφού το φταίξιμο ήταν δικό μας, είμαι υπέρ της ένστασης αφού δε χάνουμε τίποτα :)

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182559
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 617
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)