*

Αποστολέας Θέμα: Μου λείπει το σχολείο.  (Αναγνώστηκε 12679 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος elefthe

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
Απ: Μου λείπει το σχολείο.
« Απάντηση #14 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 08:58:49 am »
συμφωνω οτι πισω απο τον καθενα μας κρυβεται μια δυσκολη προσπαθεια αποκτησης μοριων και οτι ολοι μας ειμαστε εξαγριωμενοι, και περιμενουμε ενα τσαφ για να τα σπασουμε ολα μαζι με τους μαθητες μας. Και εμενα μου λειπει το σχολειο στον μεγιστο βαθμο, μου λειπει το χαμογελο στο τελος τησ χρονιας οταν με ρωτουσαν "κυρια θα σας εχουμε και του χρονου;" "κυρία ειναι η πρωτη χρονια που καταλαβαμε χημεια, και φυσικη"
κακα τα ψεματα ολοι μας ειμαστε ατομα με ορεξη για την δουλεια μας, εχουμε ΟΡΕΞΗ και ΜΕΡΑΚΙ. γΙΑΥΤΟ Ας ΕΥΧΑΡΙΣΤΗΣΟΥΜΕ ΤΗΝ αΝΝΑ ΠΟΥ ΜΑς ΠΕΤΑΞΕ ΕΞΩ ΑΠΟ ΤΗΝ ΠΑΙΔΕΙΑ ΦΕΤΟΣ!!!!
το κακο ειναι οτι αυτη η ανασφαλεια που μας εχει σπασει τα νευρα φετος θα ειναι ο κανονασ τα επομενα χρονια...
θα κανουμε πολυ υπομονη συναδερφοι...κουραγιο σε ολους μας και τα αντικαταθλιπτικα διπλα στο κρεβατι

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:26:44 »

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 09:07:56 am »
δεν ξερω αν το εννοεις αυτο για τα αντικαταθλιπτικα αλλα εγω οντως παιρνω απο τον σεπτεμβρη, την χαμηλοτερη δοση ευτυχως αλλα με κραταει καπως , ελπιζω για λιγο καιρο....
10 χρονια εργαζομουν ως ωρομισθια αλλα φετος σπιτι μου, ανεργη, ανεργη, ανεργη!!~~~ :'( :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος gaze

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 09:19:07 am »
και εγω μαζι σας!!κουραγιο ομως μην μας παιερνει απο κατω..

Αποσυνδεδεμένος sissi

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 09:27:20 am »
KAI MENAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA!!!!!!!!! :'( :'( :'( :'( :'(

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 13:26:44 »

Αποσυνδεδεμένος A06

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 09:56:29 am »
και εμένα...αλλά ας έχουμε ελπίδα....μιας και λενε οτι τα ολοημερα  υπολειτουργουν..

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 11:33:00 am »
Για την οικονομική κατάσταση δεν το συζητώ. Ούτε για τη ξεφτύλα στα 30 σου να σε ντύνει ,να σε ταίζει και να σε ποτίζει η μαμά.
Όπως επίσης δε συζητώ για το βλέμα οίκτου της γειτόνισσας που βόλεψε με βύσμα την κόρη/απόφοιτη λυκείου στο δημόσιο,όταν σε ερώτησή της ,της λες πως δε σε κάλεσαν ακόμη.
Catwoman,στο τσακ είμαι να την πέσω στα εντακτ. Και φοβάμαι ότι η δικιά μου η δόση δε θα είναι καθόλου μικρή.

Αποσυνδεδεμένος Εγώ είμαι

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 12:02:24 pm »
η γειτόνισσα να παει να σφουγγαρίσει κανένα δάπεδο , άντε με την κάθε κυράτσα που έχει άποψη

συνάδελφοι υπομονή δεν μπορεί κάτι θα γίνει...άδικο που νέοι άνθρωποι ,επιστήμονες γεννιούνται στην Ελλάδα,το να είσαι καθηγητής έχει καταντήσει ανέκδοτο αλλά που θα πάει πού θα πάει .....τουλάχιστον σπουδάσαμε αυτό που θέλαμε  :-\

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 12:35:39 pm »
Ρε παιδιά, έτσι ακριβώς αισθάνομαι κι εγώ. Δε ξέρω τι μου φταίει, δε ξέρω τι να κάνω, δε ξέρω πού έκανα τελικά το λάθος και βρίσκομαι σε αυτήν τη κατάσταση. Δεν υπάρχουν λόγια παρηγοριάς.

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 12:53:34 pm »
Κόμπος? Εγώ πήγα σε παθολόγο γιατί φοβήθηκα για θυρεοειδή. Μέχρι και η φωνή μου αλλάζει από τον κόμπο. Πνίγομαι.
Η παθολόγος μου είπε "πάρε κανα ζάναξ να δεις τι καλά που θα σου περάσει,να σου γράψω?"
Εκεί φτάσαμε. Σπουδάσαμε,πλήρωσαν οι γονείς φροντιστήρια,ενοίκια,χαρτζιλίκια,μεταπτυχιακά,σεμινάρια για να μας βλέπουν στα 30 μας,άπραγους κουκουλωμένους κάτω από την κουβέρτα με το λαπ τοπ αγκαλιά για να περάσει η ώρα.
Οι γονείς μας στα 30 τους είχαν και 2 παιδιά,εμείς τι έχουμε........

Ρε συ Έρση,ωραία τα λες. Αλλά όταν κάνεις τον αγώνα σου και μένεις και απ'έξω και βλέπεις αυτήν που έχει το 1/20 των προσώντων σου χωρίς κόπο,χωρίς να λείψει από τη σπίτι της μία ώρα,να σε λυπάται..............ε θα την πάθεις την κατάθλιψη,δε θα την πάθεις......
« Τελευταία τροποποίηση: Οκτωβρίου 29, 2010, 12:58:28 pm από TEM »

Αποσυνδεδεμένος catwoman

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 01:13:02 pm »
μπα οι δικοι μου οι γονεις δεν λενε μην στεναχωριεσαι, αντιθετως με πιεζουν εμμεσα ακομα περισσοτερο διοτι λενε , κοιτα τοσα παιδια διοριστηκαν! εσυ, πως δεν τα καταφερνεις να διοριστεις? κοντευεις τα 40 ακομα δινεις διαγωνισμους? τι σε σπουδαζαμε τοσα χρονια?
τι να τους εξηγησεις τωρα?

Αποσυνδεδεμένος TEM

• Ιστορικό μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 01:15:07 pm »
Κοίτα,όλοι οι γονείς τη μπηχτή τους την πετάνε. Και οι γονείς και οι θείοι και οι γείτονες.
"Καλά δεν είδες τον τάδε.....πως διορίστηκε αυτός και δε μπορείς εσύ......βαριέσαι να κάτσεις να διαβάσεις τεμπέλα".
Εμείς φταίμε. Όχι αυτοί που έκαναν την Ελλάδα παγκοσμίως ρεζίλι.

Αποσυνδεδεμένος elefthe

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 01:28:02 pm »
αυτο με τους γονεις μασ ειναι το χειροτερο νομιζω
τελικα εμεις εχουμε το μερακι την καψουρα με την εκπαιδευση...αυτοι δεν το καταλαβαινουν και μας σπανε τα νευρα. Εγω εχω και 2 παιδια και η κατασταση ειναι ακομα πιο δυσκολη με παιδια πιστεψτε με. Πρεπει να τα αφηνω τα απογευματα για ιδιαιτερα και ετσι τα ακουω και γιαυτο και για τι δεν διοριστηκα και γιατι δεν εδωσα ασεπ΄ και περιμενα το 40% και συνεχει αυτη η ματια που σκοτωνει η ματια στις ζωες των φιλων μου που ολες εχουν τακτοποιηθει και εγω εχω μεινει με τα αρχι.δια στο χερι να περιμενω......
και εγω τα εχω παρει αλλα οι γονεις μου περιμεναν απο εμενα καθοτι η πρωτη μαθητρια στο σχολειο , σημμαιοφορος στις παρελασεις με καλο βαθμο πτυχιου ,  και παιδια να ΔΙΟΡΙΣΤΩ.
γιαυτο πολεμουσα και τωρα δεν ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ

Αποσυνδεδεμένος Lucinda

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 01:43:20 pm »
Αυτή είναι η άλλη όψη του νομίσματος, η επικριτική ματιά του τύπου "μα καλά τόσο άχρηστη είσαι και δεν μπορείς να γράψεις σε έναν ΑΣΕΠ καλά να διοριστείς;". Αυτό όμως μόλις πας να ορθοποδήσεις λίγο και να αλλάξεις βρε αδερφέ διάθεση. Οπότε μετά μια από τα ίδια και χειρότερα. Δε ξέρω, απελπίζεσαι!

Αποσυνδεδεμένος stargate

• Έμπειρο μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Οκτωβρίου 29, 2010, 01:47:37 pm »
αυτο με τους γονεις μασ ειναι το χειροτερο νομιζω
τελικα εμεις εχουμε το μερακι την καψουρα με την εκπαιδευση...αυτοι δεν το καταλαβαινουν και μας σπανε τα νευρα. Εγω εχω και 2 παιδια και η κατασταση ειναι ακομα πιο δυσκολη με παιδια πιστεψτε με. Πρεπει να τα αφηνω τα απογευματα για ιδιαιτερα και ετσι τα ακουω και γιαυτο και για τι δεν διοριστηκα και γιατι δεν εδωσα ασεπ΄ και περιμενα το 40% και συνεχει αυτη η ματια που σκοτωνει η ματια στις ζωες των φιλων μου που ολες εχουν τακτοποιηθει και εγω εχω μεινει με τα αρχι.δια στο χερι να περιμενω......
και εγω τα εχω παρει αλλα οι γονεις μου περιμεναν απο εμενα καθοτι η πρωτη μαθητρια στο σχολειο , σημμαιοφορος στις παρελασεις με καλο βαθμο πτυχιου ,  και παιδια να ΔΙΟΡΙΣΤΩ.
γιαυτο πολεμουσα και τωρα δεν ΑΝΤΕΧΩ ΑΛΛΟ
Ναι αλλά κάποιος πρέπει να πει σε όσους ενδιαφέρονται πόσες θέσεις υπάρχουν και ποιες οι προοπτικές μόνιμης απασχόλησης στο δημόσιο.
Και στο (άμεσο) μέλλον οι θέσεις αυτές διαρκώς θα μειώνονται.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182562
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 686
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)