*

Αποστολέας Θέμα: εφορευτικη επιτροπη -- δημοτικές εκλογές -- απαλλαγή;  (Αναγνώστηκε 26618 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος anneta

• Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
Απ: εφορευτικη επιτροπη -- δημοτικές εκλογές -- απαλλαγή;
« Απάντηση #14 στις: Νοεμβρίου 04, 2010, 10:59:56 pm »
Εμένα με πήραν τηλ. πριν απο λίγο να πάω γραμματέας δικαστικού αντιπροσώπου... ;D ;D ;D
Ένας μορφωμένος λαός εύκολα οδηγείται, αλλά δύσκολα παρασύρεται, εύκολα κυβερνάται, αλλά δύσκολα σκλαβώνεται !

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος so good

• Προχωρημένο μέλος
  • **
  • Ακούω+ξεχνώ,βλέπω+θυμάμαι, Κάνω+καταλαβαίνω...
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 09:30:55 am »
Ο νόμος τους καλύπτει όλους και στο τέλος στην εφορευτική θα είναι μόνο ο δικηγόρος.

Στη Γ αθηνας  μου ειπαν οτι καλυπτει μονο τους μονιμους ο νομος και οχι τους αναπληρωτες. Υπαρχει καπου που να φαινεται οτι ισχυει και για τους αναπληρωτες εκπαιδευτικους??
Yesterday is history, Tomorrow is a mystery, Today is a gift, that' s why it is called present!!!

Πριν απ’ τα μάτια μου ήσουν φως
Πριν απ’ τον Έρωτα έρωτας
Κι όταν σε πήρε το φιλί
Γυναίκα...

Αποσυνδεδεμένος apri

• Ιστορικό μέλος
  • Dum spiro, spero
    • Προφίλ
« Απάντηση #16 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 12:11:56 pm »
Στη Γ αθηνας  μου ειπαν οτι καλυπτει μονο τους μονιμους ο νομος και οχι τους αναπληρωτες. Υπαρχει καπου που να φαινεται οτι ισχυει και για τους αναπληρωτες εκπαιδευτικους??

Η διατάξη κάνει λόγο για "δημοσίους υπαλλήλους" και δεν δίνει περαιτέρω διευκρινήσεις.
Ωστόσο, έχω ακούσει ότι οι αναπληρωτές και οι ωρομίσθιοι δεν εμπίπτουν στο πεδίο εφαρμογής της διάταξης αυτής είτε γιατί δεν ορκίζονται για να αναλάβουν καθήκοντα διδασκαλίας, όπως οι μόνιμοι καθηγητές, είτε γιατί δεν έχουν υπηρετήσει επί τρία χρόνια στον τόπο διεξαγωγής των εκλογών, όπως ορίζει η διάταξη.

Για να σου το είπαν στην Διεύθυνση πάντως, μάλλον θα ισχύει. Δεν είναι η πρώτη φορά που θα τους έχει τύχει αναπληρωτής να οριστεί μέλος εφορευτικής.
« Τελευταία τροποποίηση: Νοεμβρίου 05, 2010, 12:13:41 pm από apri »
......τα φτερά άπλωσε πλέρια, άκρη ο κόσμος δεν έχει,
είναι πι' όμορφοι οι άγνωστοι πάντα γιαλοί.... (Κ. Χατζόπουλος)

Αποσυνδεδεμένος MARKOS

• Moderator
  • Ιστορικό μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • Ο ΡΟΜΠΕΝ
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Νοεμβρίου 05, 2010, 02:54:35 pm »
γεια σας ...με καλεσανε κ εμενα για εφορευτικη επιτροπη..εγω ομως ειμαι φοιτητρια μακρυα απο την πολη μου οπου να πω οτι δεν ψηφιζω εκει αλλα στο χωριο του μπαμπα μου.εγω δεν εχω το μεταφορικο μεσο για να ειμαι εκει στις 6 κ φυσικα δεν  εχω με τι να φυγω καθως(δεν εχω σπιτι στο χωριο).επισης εγω την κυριακη το απογευμα θα ταξιδευω για την πολη που σπουδαζω πηγα. στα δικαστηρια κ μου ειπαν δεν γινεται τπτ...θα παω να ψηφισω κ αν μου πουν να κατσω θα τους παρει ο δ....να σημειωσω οτι το χαρτι δεν ηρθε καν σπιτι μ αλλα σε μια δευτερη ξαδερφη μου σε ενα αλλο κολοχωρι,τρεχα γυρευε δλδ...ελπιζω να μην με κυνηγανε οι μπατσοι,ολη η ιστορια ομολογω πως με εχει αγχωσει...

να μη πας να ψηφισεις. Δεν σου κανουν απολυτως τιποτα. Ιδια περπτωση ειχα αντιμετωπισει και γω και ουτε πατησα το ποδι μου να ψηφισω. Γραφτους κανονικα.....οι δικηγοροι που πληρωνονται αυτοι να βγαζουν τη δουλεια....
Ο μαθητής κάνει τον δάσκαλο

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)

Αποσυνδεδεμένος aggy

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 03:53:18 pm »
υπαρχει λετε περιπτωση αν τους δειξω τη διαταξη αυτη να με απαλλαξουν?πως θα μαθουμε αν καλυπτει και τους αναπληρωτες?

Αποσυνδεδεμένος tttzzz

• Ιστορικό μέλος
  • ΠΕ02.50
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Νοεμβρίου 06, 2010, 06:27:34 pm »
Ki εγώ ως αναπληρώτρια το είχα ψάξει στις προηγούμενες εκλογές και μου είπαν πως ισχύει η διάταξη μόνο για τους μόνιμους.Πήγα χαρτί από γιατρό για απαλλαγή αλλά το μετάνιωσα που μπήκα στη διαδικασία να είμαι νομότυπη , μόνο 1 μέλος είχε εμφανιστεί, οι υπόλοιποι απλά δεν εμφανίστηκαν και ούτε χαρτιά ούτε τπτ, και όπως σου είπαν οι συνάδελφοι δεν υπήρξαν ποτέ μέχρι τώρα κυρώσεις. Αν μου ξανατύχει πάντως θα κάνω κι εγώ αυτό που λέει ο Μάρκος ;)
Μην αφήνεις ό,τι σε τρώει να χορτάσει..

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32871
  • Τελευταία: Arleta30
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182568
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 687
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144