0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Η ΟΛΜΕ (σε πρώτη εμφάνιση για φέτος...) έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για πολλά σχολεία με τμήματα άνω των 25 μαθητών. Γιατί να μην σπάσουν αυτά τα τμήματα να δουλέψουμε κι εμείς;
Πέτρο στο πίνακα που εχεις δώσει υπάρχουν αρκετοί που έχουν κληθεί στην ειδική αγωγή,σε εκκλησιαστικά λυκεια κ.λ.π.Μπορούμε να έχουμε ενα καθαρό πίνακα με τους εναπομείναντες??
Παράθεση από: Πέτρος στις Οκτωβρίου 30, 2010, 12:27:58 pmΗ ΟΛΜΕ (σε πρώτη εμφάνιση για φέτος...) έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για πολλά σχολεία με τμήματα άνω των 25 μαθητών. Γιατί να μην σπάσουν αυτά τα τμήματα να δουλέψουμε κι εμείς; να γιατι δεν εχει κενάεντωμεταξυ εχω ακούσει πολλες φορες την υπουργο να διατεινεται πως δεν υπαρχει ουτε ενα σχολείο με 30 μαθητες...εκτος απο 1 δυσπροσιτο νομιζωαχ να την ειχα μπροστα μου ;
δε με πηρανε για 4 ατομα...ελπιζω ακομα...να ρωτησω αν ξερει κανεις. ο πινακας αναπληρωτων πως ανανεωνεται? ενω ξεκινησα με καλυτερη θεση , τωρα ειμαι 3 θεσεισ χαμηλοτερα. γιατι συμβαινει αυτο?
Eίχε πει για 3-4 μεγάλες φάσεις (ακω;) μέχρι τέλος Οκτωβρίου...Λέτε να τα "καταφέρει";;;Eίπαν δε θα καλέσουν ωρομίσθιους στον κλάδο μας...Ομως ούτε αμω;;;
Παράθεση από: Elpida!!! στις Οκτωβρίου 30, 2010, 01:21:21 pmΠαράθεση από: Πέτρος στις Οκτωβρίου 30, 2010, 12:27:58 pmΗ ΟΛΜΕ (σε πρώτη εμφάνιση για φέτος...) έδωσε στη δημοσιότητα στοιχεία για πολλά σχολεία με τμήματα άνω των 25 μαθητών. Γιατί να μην σπάσουν αυτά τα τμήματα να δουλέψουμε κι εμείς; να γιατι δεν εχει κενάεντωμεταξυ εχω ακούσει πολλες φορες την υπουργο να διατεινεται πως δεν υπαρχει ουτε ενα σχολείο με 30 μαθητες...εκτος απο 1 δυσπροσιτο νομιζωαχ να την ειχα μπροστα μου ; Ελπίδα επειδή με νιώθεις και σε νιώθω, αν θέλεις πάμε στο Υπουργείο να τα σπάσουμε όλα... έτσι για την εκτόνωση!
Αγαπητοί συνοδοιπόροι ,μη τρομάζετε .Αυτό το μήνα θα βγουν και άλλοι σε σύνταξη άλλωστε συνεχώς βγαίνουν ,θα αναγκαστεί να κάνει και άλλες αποσπάσεις και θα πάρει τουλάχιστον άλλα 100-50 άτομα .Δεν θα πάρει αμω ούτε ωρομίσθιους .Τάδε έφη Ντίνα και θα με θυμηθείτε ....Ελπίδα θα φτάσει και σε σένα μου φαίνεται πως οι τρίτεκνοι μας τελείωσαν για φέτος