0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Αγαπητοί συνοδοιπόροι ,μη τρομάζετε .Αυτό το μήνα θα βγουν και άλλοι σε σύνταξη άλλωστε συνεχώς βγαίνουν ,θα αναγκαστεί να κάνει και άλλες αποσπάσεις και θα πάρει τουλάχιστον άλλα 100-50 άτομα .Δεν θα πάρει αμω ούτε ωρομίσθιους .Τάδε έφη Ντίνα και θα με θυμηθείτε ....Ελπίδα θα φτάσει και σε σένα μου φαίνεται πως οι τρίτεκνοι μας τελείωσαν για φέτος
Ελπίδα έχει δίκιο η Ντίνα.Τα κενά των συνταξιοδοτήσεων τί θα τα κάνει η διαμάντω;θα τα φάει;Δεν μπορεί ,θα καλέσει κι άλλους.
Παράθεση από: dina 94 στις Οκτωβρίου 30, 2010, 11:20:58 pmΑγαπητοί συνοδοιπόροι ,μη τρομάζετε .Αυτό το μήνα θα βγουν και άλλοι σε σύνταξη άλλωστε συνεχώς βγαίνουν ,θα αναγκαστεί να κάνει και άλλες αποσπάσεις και θα πάρει τουλάχιστον άλλα 100-50 άτομα .Δεν θα πάρει αμω ούτε ωρομίσθιους .Τάδε έφη Ντίνα και θα με θυμηθείτε ....Ελπίδα θα φτάσει και σε σένα μου φαίνεται πως οι τρίτεκνοι μας τελείωσαν για φέτος Καλημέρα συναδελφάκια..Από τη μια η ψυχολογία της Δευτέρας από την άλλη τα μούτρα της @@@@@ που μου'ρχονται στο μυαλό, γυρίζω το βλέμμα σε οτιδήποτε δε θυμίζει σχολείο, γιατί αρκετή η πίκρα πια...Και όπως έχω ξαναπεί δεν την παλεύω την αρνητική σκέψη Να ρωτήσω Ντίνα - γιατί μου έκανε εντύπωση - πόσο έγκυρο είναι το να μην ακολουθήσει πρόσληψη αμω; Για να'μαι ειλικρινής δεν ξέρω κι αν το θέλω πια -ξενερ@@@ - ωστόσο υπάρχει περίπτωση να συμβεί; Και πως θα καλυφθούν τα κενά;Στέλνοντας ακω σε 2 και 3 και 4 σχολεία;;;;;;;;