0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Οπως είπε και ο/η συνάδελφος τα πράγματα "παίζουν" απο ΙΕΚ σε ΙΕΚ.Εμάς μας είπαν την πρόοδο μεταξύ 7ης-8ης εβδομάδας.Ύλη στο μάθημα (Στο ένα ΙΕΚ) μου έδωσαν αναλυτικότατη!!Περιορισμός (στο ίδιο ΙΕΚ) στις φωτοτυπίες δεν υπάρχει. Στέλνω με email το φυλλάδιο που ετοιμάζω (και συνήθως είναι για τις επόμενες 1-2 εβδομάδες ότι θα διδάξω) και όταν πάω μου το έχουν έτοιμο (συγκεκριμένα είχα εμπνευση και έφτιαξα φυλλάδιο 12σέλιδο και δεν παραπονέθηκε κανείς και με τα παιδιά το βγάλαμε σε 2 ώρες!!!!! ) .Στο 2ο ΙΕΚ που έχω και εκεί κάποιες ώρες είναι ο ορισμός της ανοργανωσιάς. Φωτοτυπίες δεν σου βγάζουν. Τα φυλλάδια τα εκτυπώνουμε ΕΜΕΙΣ απο το σπίτι μας για 30 άτομα! Ύλη.... να μην το σχολιάσω. Για τον φάκελο κτλ τα έμαθα απο την ενημερωτική συνάντηση του 1ου ΙΕΚ.Αν τύχεις σε συνενοήσιμους ανθρώπους να κάνεις το σταυρό σου. Σκέφτομαι στο επόμενο εξάμηνο να μην κάνω αίτηση στο 2ο ξανά γιατί δεν γίνεται να δουλεύω 2 ώρες και να πληρώνω εγώ τις φωτοτυπίες 30 παιδιών.Όσο για τους βαθμούς.... ναι, μία ελαστικότητα υποθέτω είναι απαραίτητη. Εκτός αν κάνεις το εξής. Στο τέλος κάθε μαθήματος να τους λες "αυτό -κάτι σημαντικό που δίδαξες εκείνη την ημέρα- θα είναι θέμα στην πρόοδο. μέσα σε 7 εβδομάδες έχεις αυτομάτως 7 θέματα τουλάχιστον να διαλέξεις.
Να ρωτήσω κάτι παιδιά : Μαθηματικούς προσλαμβάνουν τα ΙΕΚ ;
Παράθεση από: ΠΕ0625 στις Νοεμβρίου 02, 2010, 08:53:44 pmΕπίσης να συμπληρώσω ότι όταν ανέλαβα...υπέγραψα ότι πήγα (όχι σύμβαση...δεν έχω υπογράψει και δεν ξέρω και πότε υπογράφουν.....)....μου είπαν δεν έχει ύλη και με έστειλαν στους διαδρόμους μόνη μου να ψάχνω την αίθουσα και έναν φάκελο που δεν ήξερα καν τί είναι.....ρώτησα τον προηγουμενο καθηγητή και ευτυχώς ο άνθρωπος μου εξήγησε τί είναι αυτος ο περιβοήτος φάκελος...ένα παρουσιολόγιο και το βιβλίο ύλης...αυτή ήταν η ενημέρωσή μου.καλησπέρα,θα σε φωνάξουν κάποια στιγμή και για να υπογράψεις τη σύμβαση.αν δεις ότι αργούν επικοινώνησε με το Οικονομικό.
Επίσης να συμπληρώσω ότι όταν ανέλαβα...υπέγραψα ότι πήγα (όχι σύμβαση...δεν έχω υπογράψει και δεν ξέρω και πότε υπογράφουν.....)....μου είπαν δεν έχει ύλη και με έστειλαν στους διαδρόμους μόνη μου να ψάχνω την αίθουσα και έναν φάκελο που δεν ήξερα καν τί είναι.....ρώτησα τον προηγουμενο καθηγητή και ευτυχώς ο άνθρωπος μου εξήγησε τί είναι αυτος ο περιβοήτος φάκελος...ένα παρουσιολόγιο και το βιβλίο ύλης...αυτή ήταν η ενημέρωσή μου.
Πράγματιι δεν έχουν υπογραφεί ακόμα συμβάσεις επειδή κλέινει ο ΟΕΕΚ και περνάν τα ΙΕΚ στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας.Εμάς μας μοίρασαν νέα φυλλάδια να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας, γιατί τα άλλα δεν ισχύουν. έτσι μας είπαν....Διάβασα όλα όσα γράψατε για τις προόδους, αλλά νομίζω πως φέτος τα πράγματα άλλαξαν. Μέχρι πέρσι ήταν στην ευχέρεια του καθενός να βάζει ό,τι θέματα θέλει. Φέτος μου είπαν ότι τα μονόωρα και τα δύωρα μαθήματα εξετάζονται μία ώρα ενώ τα 3ωρα και 4ωρα 2. όσο για την πρόοδο μου είπαν ότι ή θα είναι μέχρι 4 ερωτήσεις ανάπτυξης ή 25 πολλαπλής. Μήπως κάποιος από εσάς ξέρει πού μπορώ να βρω την εγκύκλιο να τη διαβάσω, γιατί δεν τους πολυέχω εμπιστοσύνη (εννοώ το διευθυντή και το μόνιμο προσωπικό, γιατί γενικά βαριούνται πολύυυυυυυυυυυυυυυ) ;;;
Παράθεση από: psira στις Νοεμβρίου 20, 2010, 11:43:08 amΠράγματιι δεν έχουν υπογραφεί ακόμα συμβάσεις επειδή κλέινει ο ΟΕΕΚ και περνάν τα ΙΕΚ στην αρμοδιότητα του Υπουργείου Παιδείας.Εμάς μας μοίρασαν νέα φυλλάδια να συμπληρώσουμε τα στοιχεία μας, γιατί τα άλλα δεν ισχύουν. έτσι μας είπαν....Διάβασα όλα όσα γράψατε για τις προόδους, αλλά νομίζω πως φέτος τα πράγματα άλλαξαν. Μέχρι πέρσι ήταν στην ευχέρεια του καθενός να βάζει ό,τι θέματα θέλει. Φέτος μου είπαν ότι τα μονόωρα και τα δύωρα μαθήματα εξετάζονται μία ώρα ενώ τα 3ωρα και 4ωρα 2. όσο για την πρόοδο μου είπαν ότι ή θα είναι μέχρι 4 ερωτήσεις ανάπτυξης ή 25 πολλαπλής. Μήπως κάποιος από εσάς ξέρει πού μπορώ να βρω την εγκύκλιο να τη διαβάσω, γιατί δεν τους πολυέχω εμπιστοσύνη (εννοώ το διευθυντή και το μόνιμο προσωπικό, γιατί γενικά βαριούνται πολύυυυυυυυυυυυυυυ) ;;;μην μου πεις οτι θα εχουμε νεο ΟΑΕΔ με αναδρομικη αναγνωριση προυπηρεσιας???
Σίγουρη. Μου το είπαν στο ΙΕΚ. Άλλωστε γι' αυτό δεν υπογράψαμε ακόμη.Δεν πιστεύω πάντως να συμβεί ό,τι και με τα ΙΕΚ του ΟΑΕΔ. Θα είναι πολύ χοντρόΕν πάση περιπτώσει, μήπως γνωρίζει κανείς που μπορώ να βρω την εγκύκλιο για το πώς θα είναι τα θέματα της προόδου;