0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
ειμαι στη θεση 1750 περιπου και ειμαι ημιαπασχολουμενος, να ελπιζω σε επομενη φαση οτι θα επιλεγω η να ψαχνω για αλλου ειδους δουλεια για φετος. Αν εχει καποιος καμια εκτιμιση ας μου πει.Ευχαριστω προκαταβολικα.
Εμεις με την μηδενικη προυπηρεσια εχουμε καποια ελπιδα?? Σαν ωρομισθιοι εστω!!
Παράθεση από: teti86 στις Νοεμβρίου 10, 2010, 11:36:23 amΕμεις με την μηδενικη προυπηρεσια εχουμε καποια ελπιδα?? Σαν ωρομισθιοι εστω!! Τόσο πολύ απόγνωση? Σώνεσαι με τις 4 ώρες/εβδομάδα και κατά συνέπεια περίπου με τα 150
Καλό θα έιναι έτσι όπως μας τα έκαναν φέτος με τους ΑΜΩ και το 60/40 που ισχύει για τους ΑΕΙ και ΤΕΙ ,να αναφέρουμε και τι πιστεύουμε σχετικά με τη σειρά του καθενός αλλά και αν είναι ΤΕΙ ή ΑΕΙ .Αν είσαι ΑΕΙ vasodcim και είσαι σε 1400-1500 σειρά και δήλωσες εκείνο το κουτάκι που λέει για όλες τις περιοχές λογικά θα έπρεπε να σε είχαν καλέσει...Αν είσαι ΤΕΙ όπως είμαι και εγώ ελπίζουμε να έρθει η σειρά μας....Ο τελευταίος που κάλεσαν από ΤΕΙ είναι 1319 σίγουρα? Από 1100 και μετά πάντως δεν πρέπει να έχει άλλους ΤΕΙ πάντως έτσι όπως τα είδα εγώ..Όλοι είναι ΑΕΙ από 1100 και μετά....