0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως σήμερα ο διευθυντής του σχολείου ήταν πολύ βέβαιος ότι δε γινουν προσλήψεις μονίμων του χρόνου κ θα πάρουν μόνο μέσω ΕΣΠΑ
Παράθεση από: mariak_222 στις Νοεμβρίου 30, 2010, 02:37:18 pmΠάντως σήμερα ο διευθυντής του σχολείου ήταν πολύ βέβαιος ότι δε γινουν προσλήψεις μονίμων του χρόνου κ θα πάρουν μόνο μέσω ΕΣΠΑ Η προσληψη αναπληρωτων δεν θεωρειται προσληψη?
Και γω ακουσα κατι αντιστοιχο απο διευθυντη και αυτος επισης μου επισημανε οτι καθε ΦΕΚ ισχυει 2 χρονια και πολυ πιθανο να μην ισχυει πλεον ο διορισμος μας και να επικαλεστει και αυτο το υπουργειο.
#θεωρειται....αλλα μιλαμε για προσληψεις μονιμων! Και γω ακουσα κατι αντιστοιχο απο διευθυντη και αυτος επισης μου επισημανε οτι καθε ΦΕΚ ισχυει 2 χρονια και πολυ πιθανο να μην ισχυει πλεον ο διορισμος μας και να επικαλεστει και αυτο το υπουργειο.Καλα, παμε καλα?Θα συζηταμε τωρα κ τα πιο αυτονοητα απο τα αυτονοητα?Και κεραταδες κ δαρμενοι?Εμεις φταιμε δηλαδη που το υπουργειο δε μας διοριζει κ περασαν τα δυο χρονια???Τοση ηλιθιοτητα λετε να τους δερνει που να επικαλεστουν ακομη κ αυτο???Αφου ψηφιζουν αβερτα κουβερτα τις ρυθμισεις, με τοση ευκολια, οταν ειναι προς οφελος τους, ας ψηφισουν αλλη μια κ να παρει παραταση το ΦΕΚ!Οσο για την ''ενοχληση'' προς επισημα αυτια κ ματια συμφωνω...πρεπει καθε τρεις κ πεντε να τους βομβαρδιζουμε,μπας κ παρουν μπρος...
Παράθεση από: SOPHIA στις Νοεμβρίου 30, 2010, 03:19:17 pmΚαι γω ακουσα κατι αντιστοιχο απο διευθυντη και αυτος επισης μου επισημανε οτι καθε ΦΕΚ ισχυει 2 χρονια και πολυ πιθανο να μην ισχυει πλεον ο διορισμος μας και να επικαλεστει και αυτο το υπουργειο.Κανένα πρόβλημα! Όταν με το καλό μας πούνε κάτι τέτοιο, από την ίδια μέρα δε θα ισχύει ούτε το υπουργείο! Θα κάνουμε έφοδο!
Παράθεση από: larjohn στις Νοεμβρίου 30, 2010, 03:35:42 pmΠαράθεση από: SOPHIA στις Νοεμβρίου 30, 2010, 03:19:17 pmΚαι γω ακουσα κατι αντιστοιχο απο διευθυντη και αυτος επισης μου επισημανε οτι καθε ΦΕΚ ισχυει 2 χρονια και πολυ πιθανο να μην ισχυει πλεον ο διορισμος μας και να επικαλεστει και αυτο το υπουργειο.Κανένα πρόβλημα! Όταν με το καλό μας πούνε κάτι τέτοιο, από την ίδια μέρα δε θα ισχύει ούτε το υπουργείο! Θα κάνουμε έφοδο!Ερχομαι και γω!!! αλλα οσο υπαρχει κρατος...και νομοι... δεν μπορουν να το κανουν αυτο. Η αναλογια 5:1 ισχυει και για προσληψεις-διορισμους αναπληρωτων (ή συμβασιουχων)?
Σε συνθήκες εθνικής ανάγκης τίποτα δεν θεωρείται κατοχυρωμένο λέει το Σύνταγμα και τα πάντα μπορούν να αρθούν δυστυχώς. Μην προσλαμβάνοντας τους διοριστέους ακυρώνεται και η μεταβατική περίοδος για τους διοριστέους του κλειδωμένου ενιαίου. Άρα, μας δούλευαν ψιλί γαζί τον περασμένο Μάϊο που έταζαν μεταβατικές περιόδους και απορρόφηση μοριούχων. Φαινόταν από την αρχή το πράγμα που πήγαινε πάντως, απλά οι τύποι είναι αδίστακτοι και όλα να τα περιμένει κανείς από αυτούς, πιο ΑΣΕΠ και πράσινα άλογα, εδώ μιλάμε για επαγγελματίες καταχραστές των νόμων.