0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Νέος εκκαθαρισμένος πίνακας... αν έχει κανένα λαθάκι να μου το πείτε γιατί έκανα τη διαδικασία βιαστικά... https://docs.google.com/leaf?id=0BzTO6Lkd339FMWVlZDdkNjQtMDhiMy00NDk0LTgzNTctY2IxZmFiNmY4OTQy&hl=en&authkey=CM7d_IMG
Νομική οδός και παρέμβαση για την απαξίωση του μαθήματος της Ιστορίας,που πρέπει να έχει καίριο ρόλο στον διδακτικό κορμό της εκπαίδευσης αλλά οι ειδικοί του συγκεκριμένου αντικειμένου μένουν άνεργοι και το δικαίωμα της διδασκαλίας δίνεται σε αποφοίτους ξενόγλωσσων και θεολόγους
τουλαχιστον εσεις μπορειτε να κανετε ιδιαιτερα...τι να πουν οι νηπιαγωγοι και οι δασκαλοι
Παιδιά μεγάλο προβλημα οι β΄ αναθέσεις στο σχολείο που είμαι (γυμνάσιο) καθηγήτρια αγγλικών έχει 14 ώρε ιστορία!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Πρέπει να ενεργοποιηθούμε. Δεν γνωρίζω τον τρόπο όποιος έει να προτείνει λύσεις ας το κάνει!!!!!!!!!!!! Εγώ όπως και πολύ συνάδελφοι του σχολείου είμαστε μέσα!!!!!! αν θέλετε στείλτε π.μ. Η επόμενη χρονιά δεν πρέπει να αμς βρει στο ίδιο χάλι
Συνάδελφοι, κάνοντας ένα διάλειμμα από την παρακολούθηση των εκλογικών αποτελεσμάτων, είπα να στείλω τη γνώμη μου - με κάθε επιφύλαξη - για την πορεία της κατάστασης ΑΜΩ .... ΑΚΩ (δε νομίζω ότι θα υπάρξουν άλλοι πια)....Ενώ πέρυσι με είχαν καλέσει ήδη τέτοια εποχή (α' 10ήμερο Νοέμβρη), φέτος εκτιμώ πως δεν πρόκειται - για ΑΜΩ πάντα - να με καλέσουν πριν από τα Χριστούγεννα. Η σειρά μου στον εκκαθαρισμένο είναι κοντά στο 200, όμως αυτό δε μου λέει τίποτα και - ειλικρινά δεν ξέρω αν θέλω να μου πει κάτι.Άλλωστε το να καλέσουν από Γενάρη τι νόημα έχει;;;; Φροντίσαμε πια να εξασφαλίσουμε όσο μπορέσαμε τον επιούσιο ακροβατώντας για άλλη μια χρονιά, τα μόρια απ' όσα ξέρουμε - εκτός αν πάλι ανατραπούν τα δεδομένα- δε θα μας δόσουν προβάδισμα και το σημαντικότερο.....αν δε φανούν σημάδια καταξίωσης μας ως ειδικότητα είναι τουλάχιστον ψυχοφθόρο να ταυτίζουμε το επαγγελματικό μας "όνειρο" με μια τοποθέτηση που ούτε αμοιβή, ούτε αναγνώριση, ούτε μια σχετική σταθερότητα μπορεί να μας προσφέρειΞέφυγα ίσως λίγο απ'το θέμα, όμως η αφορμή είναι η αναμονή μιας ακόμη ΣΤ'' φάσης...αναθεωρώ όσο δε βλέπω αναγνώριση...απλά ας προβληματιστούμε...... υ.γ.Αν με ρωτούσαν όταν πάλευα 2007 και 2009 - σαν να έδινα πανελλήνιες - για το διαγωνισμό,αν θα φανταζόμουν ποτέ πως θα έφτανα στο σημείο να τολμώ ακόμη να σκεφτώ και να απορρίψω κάλεσμα ως ΑΜΩ- ειδικά αν αυτό γίνει φλεβάρη και χωρίς καρπούς μορίων - όχι μόνο θα αρνιόμουν, μα κ θα εγκατέλειπα αυτόματα κάθε αιματηρή προσπάθεια....ΟΛΑ ΑΛΛΑΖΟΥΝ ΘΛΙ