0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Στα Δωδεκάννησα ζητήσανε 5 και στείλανε μία, αν και στην επόμενη φάση δώσουν από μία σε κάθε διεύθυνση αλήμονο μας. τι πληροφορίες έχουμε άραγε για την επόμενη φάση ο κ. Καψαλάκης τι λέει;
Παράθεση από: ananas στις Νοεμβρίου 16, 2010, 07:20:09 pmΣτα Δωδεκάννησα ζητήσανε 5 και στείλανε μία, αν και στην επόμενη φάση δώσουν από μία σε κάθε διεύθυνση αλήμονο μας. τι πληροφορίες έχουμε άραγε για την επόμενη φάση ο κ. Καψαλάκης τι λέει;Μια απ' αυτές τισ 4 θέσεισ θέλω! με θέση 140 πλεον αναρωτιέμαι πριν ή μετα τα Χριστουγεννα?Υπομονή σε όλες!
Εκτος απο Ε
Παράθεση από: mxatzimarkou στις Νοεμβρίου 16, 2010, 09:57:26 pmΠαράθεση από: ananas στις Νοεμβρίου 16, 2010, 07:20:09 pmΣτα Δωδεκάννησα ζητήσανε 5 και στείλανε μία, αν και στην επόμενη φάση δώσουν από μία σε κάθε διεύθυνση αλήμονο μας. τι πληροφορίες έχουμε άραγε για την επόμενη φάση ο κ. Καψαλάκης τι λέει;Μια απ' αυτές τισ 4 θέσεισ θέλω! με θέση 140 πλεον αναρωτιέμαι πριν ή μετα τα Χριστουγεννα?Υπομονή σε όλες!εγωμε 180 αναρωτιεμαι φέτος ή του χρονου?
εγω κοριτσια 205 να παψω να ελπιζω εεε του χρονου και βαλε? αχ βρε διαμαντοπουλου τι μας εκανες και εσυ και το επιτελειο σου