0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
να ρωτήσω κι εγώ...αν ο διευθυντής δε μου επιτρέψει να φύγω, ή αν δεν βρεθεί άτομο να με αντικαταστήσει, τι γίνεται??
Παράθεση από: upsidedown στις Σεπτεμβρίου 28, 2009, 09:46:27 pmνα ρωτήσω κι εγώ...αν ο διευθυντής δε μου επιτρέψει να φύγω, ή αν δεν βρεθεί άτομο να με αντικαταστήσει, τι γίνεται??να πάρεις αναρωτική άδεια...μην παιδευεσαι.ακόμη δεν ξέρεις αν μπορεις να φύγεις?
Καλησπέρα. Μια ερώτηση και από εμένα. Οι νεοδιόριστοι και σύζυγοι στρατιωτικών, από όσα διάβασα (και από περιπτώσεις γνωστών μου) κατάλαβα ότι δικαιούνται απόσπαση. Θεμελιώνουν δικαίωμα μετάθεσης ή θεωρούνται και αυτοί ότι χρωστάνε την οργανική τους; Μπορούν να παίρνουν κάθε χρονιά απόσπαση; Για ποιο λόγο μπορεί να μην εγκριθεί τελικά η απόσπασή τους; (δεν την πήρα την απόσπαση φέτος, παίζει να είμαι η μόνη σύζυγος στρατιωτικού που δεν πήρε!).
Και μια ακόμα ερώτηση. Φέτος είμαι με προσωρινή τοποθέτηση στο σχολείο (δηλαδή δεν έχω οργανική ακόμα), επειδή είμαι νεοδιόριστη. Αν καθίσω όλη τη χρονιά τελικά και δεν πάρω απόσπαση, τότε ξεχρεώνω την οργανική μου;