0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Πάντως η Δευτεροβάθμια της περιοχής μου καθώς και ένας αιρετός με τον οποίο το συζήτησα μου λένε πως δεν είναι σίγουρο, γιατί είχε συμβεί και στο παρελθόν κάτι ανάλογο και τους δόθηκε δικαίωμα για μετάθεση. Τί να πω...
Καλησπέρα. Επειδή για όσους διοριστήκαμε στα τέλη του 2009 και αν πάρουμε απόσπαση το 2010-2011, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μας αναγνωριστεί το δικαίωμα θεμελίωσης της οργανικής μας το 2009-2010, οπότε ουσιστικά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε αίτηση για μετάθεση το Νοέμβριο, είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να πιέσουμε όσο μπορύμε για μας αναγνωριστεί, αφού ο καθυστερημένος διορισμός δεν οφειλόταν σε εμάς. Ενηνερώστε λοιπόν όποιους μπορούν να κινήσουν το θέμα (διευθύνσεις, αιρετούς, συνδικαλιστές, κλπ). Εχετε καμία άλλη ιδέα?
Παράθεση από: ktou στις Μαΐου 29, 2010, 05:13:40 pmΚαλησπέρα. Επειδή για όσους διοριστήκαμε στα τέλη του 2009 και αν πάρουμε απόσπαση το 2010-2011, υπάρχει μεγάλη πιθανότητα να μην μας αναγνωριστεί το δικαίωμα θεμελίωσης της οργανικής μας το 2009-2010, οπότε ουσιστικά δεν θα μπορέσουμε να κάνουμε αίτηση για μετάθεση το Νοέμβριο, είναι ΠΟΛΥ ΣΗΜΑΝΤΙΚΟ να πιέσουμε όσο μπορύμε για μας αναγνωριστεί, αφού ο καθυστερημένος διορισμός δεν οφειλόταν σε εμάς. Ενηνερώστε λοιπόν όποιους μπορούν να κινήσουν το θέμα (διευθύνσεις, αιρετούς, συνδικαλιστές, κλπ). Εχετε καμία άλλη ιδέα?ktou, όντως πρέπει να πιέσετε μήπως και έχετε κάποιο αποτέλεσμα.Και στην περίπτωση που αναφέρω πιο πάνω είχε ασκηθεί μεγάλη πίεση από τους συναδέλφους και τους δώθηκε το δικαίωμα μετάθεσης. Είχε γίνει πριν 2 ή 3 χρόνια.
ktou, όντως πρέπει να πιέσετε μήπως και έχετε κάποιο αποτέλεσμα.
Θα ήθελα να ρωτήσω και εγώ κάτι μήπως μπορείτε να με διαφωτίσετε... Αν δεν παρω οργανική στο νομό στον οποίο μετατέθηκα φέτος αλλά του χρόνου και μείνω στη διάθεση για την προσεχή σχολική χρονιά θα πρέπει να υπηρετήσω 2 χρόνια την οργανική;; και κάτι άλλο.. αν πάρω απόσπαση φέτος σε άλλο νομό και επιστρέψω πίσω την επόμενη χρονιά πιάνοντας οργανική.. πόσα χρόνια θσ πρέπει να μείνω στο νομό;;;
Είστε σίγουροι ότι αν κατοπιν αίτησης οριστικής τοποθέτησης δεν πάρουμε οργανική φέτος αλλά κάτσουμε στην περιοχή, και πάρουμε οργανική την επόμενη χρονιά θα έχουμε ξεχρεώσει την οργανική;Π.χ. φέτος δεν παίρνω οργανική αλλά παραμένω στην περιοχή. Επίσης δεν κατφέρνω να πάρω μετάθεση για τον επόμενο χρόνο. Θα μπορώ να κάνω νέα αίτηση μετάθεσης αν τη δεύτερη χρονιά πάρω απόσπαση;Ρωτάω γιατί όταν ρώτησα στη β'βάθμια μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι γίνεται με το νέο νόμο.
Παράθεση από: dodop στις Ιουνίου 03, 2010, 06:57:53 pmΕίστε σίγουροι ότι αν κατοπιν αίτησης οριστικής τοποθέτησης δεν πάρουμε οργανική φέτος αλλά κάτσουμε στην περιοχή, και πάρουμε οργανική την επόμενη χρονιά θα έχουμε ξεχρεώσει την οργανική;Π.χ. φέτος δεν παίρνω οργανική αλλά παραμένω στην περιοχή. Επίσης δεν κατφέρνω να πάρω μετάθεση για τον επόμενο χρόνο. Θα μπορώ να κάνω νέα αίτηση μετάθεσης αν τη δεύτερη χρονιά πάρω απόσπαση;Ρωτάω γιατί όταν ρώτησα στη β'βάθμια μου είπαν ότι δεν ξέρουν τι γίνεται με το νέο νόμο.Nαι, ειναι βεβαιο.