0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Σχετικά με την πίεση για να μας αναγνωριστει η οργανική μας (για όσους διορίστηκαν στο τέλος του 2009) υπάρχει μια πρωτοβουλία στο forum της alfavita (τεχνικές ειδικότητες/υπηρέτηση οργανικής σε γραφείο τέλος) από τον theofani.Oποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.
να ρωτησω κατι και γω μιας και δεν εχω βγαλει ακρη!! Φετος πηρα μεταθεση Γ Χανιων. Μαλλον δε θα παρω οργανικη. Αν τωρα παρω αποσπαση φετος του χρονου αν δεν παρω παλι οργανικη η δεν κανω αιτηση οριστικης τοποθετησης το Νοεμβρη πρεπει να υπηρετησω ενα η δυο χρονια για να εχω δικαιωμα μεταθεσης?? Ενω αν κανω αιτηση το νοεμβρη παει δυο χρονια??
Αλλά κάποιος συνάδελφος κάπου έγραψε οτι πήρε στο υπουργείο και του είπαν οτι θα υπηρετείς 1 χρόνο.Αυτό είναι και το λογικό βέβαια γιατι του χρόνου δεν θα είσαι ούτε νεοδιόριστος ούτε θα έχεις πάρεις μετάθεση .
Πάντως όταν μάθεις αν οι άδειες ανατροφής μετράνε ως κανονικός χρόνος υπηρεσίας γράψτο γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα.
Παράθεση από: vama στις Ιουνίου 05, 2010, 02:17:23 pmΠάντως όταν μάθεις αν οι άδειες ανατροφής μετράνε ως κανονικός χρόνος υπηρεσίας γράψτο γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα.Οι άδειες ανατροφής μετράνε σίγουρα ως κανονικός χρόνος υπηρεσίας.
Παράθεση από: para5 στις Ιουνίου 05, 2010, 02:34:05 pmΠαράθεση από: vama στις Ιουνίου 05, 2010, 02:17:23 pmΠάντως όταν μάθεις αν οι άδειες ανατροφής μετράνε ως κανονικός χρόνος υπηρεσίας γράψτο γιατί με ενδιαφέρει κι εμένα.Οι άδειες ανατροφής μετράνε σίγουρα ως κανονικός χρόνος υπηρεσίας. Ότι μετράνε τώρα το ξέρω.Αλλά το άκουσα και από αλλού οτι δεν θα ισχύει πια αυτό γί' αυτό και έγραψα στη dodop αν μάθει από το υπουργείο οτι αυτο θα καταργηθεί να μας το πει.
Παράθεση από: ktou στις Ιουνίου 03, 2010, 08:57:55 pmΣχετικά με την πίεση για να μας αναγνωριστει η οργανική μας (για όσους διορίστηκαν στο τέλος του 2009) υπάρχει μια πρωτοβουλία στο forum της alfavita (τεχνικές ειδικότητες/υπηρέτηση οργανικής σε γραφείο τέλος) από τον theofani.Oποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.Αλήθεια, υπάρχει τέτοια διάθεση από μέρους μας; Γιατί η αδικία σε βάρος μας τόσο συγκριτικά με τους συνυποψηφίους μας άλλων ειδικοτήτων, όσο και με με τους διορισθέντες το 2005, κάτω από τις ίδιες συνθήκες, είναι τεράστια!
Παράθεση από: orchid στις Ιουνίου 03, 2010, 09:06:18 pmΠαράθεση από: ktou στις Ιουνίου 03, 2010, 08:57:55 pmΣχετικά με την πίεση για να μας αναγνωριστει η οργανική μας (για όσους διορίστηκαν στο τέλος του 2009) υπάρχει μια πρωτοβουλία στο forum της alfavita (τεχνικές ειδικότητες/υπηρέτηση οργανικής σε γραφείο τέλος) από τον theofani.Oποιος ενδιαφέρεται μπορεί να επικοινωνήσει μαζί του.Αλήθεια, υπάρχει τέτοια διάθεση από μέρους μας; Γιατί η αδικία σε βάρος μας τόσο συγκριτικά με τους συνυποψηφίους μας άλλων ειδικοτήτων, όσο και με με τους διορισθέντες το 2005, κάτω από τις ίδιες συνθήκες, είναι τεράστια! Παιδιά διαδώστε το αυτό λίγο περισσότερο... Πρέπει να μαζευτεί ένας αριθμός ατόμων ικανός για να πιέσει! Πείτε το στα άτομα που διορίστηκαν μαζί σας στον ίδιο νομό για να συντονιστούμε και στείλτε στο alfavita στον theofani mail με τα προσωπικά σας στοιχεία! Μπας και μας αναγνωριστεί το δικαίωμα για μετάθεση γιατί τόσο μεγάλη αδικία δεν νομίζω να έχει αποφασίσει το υπουργείο...