0 μέλη και 2 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
Καλησπέρα. Υπάρχει δυνατότητα να δει κάποιος πόσα μόρια χρειάζεται για να πάρει απόσπαση σε μία περιοχή; Υπάρχει πίνακας; Και πόσο δύσκολο είναι; Αιτήσεις κάθε Μάρτιο Απρίλιο γίνονται σωστά;
σ ευχαριστω για την αξιολογηση. Μακαρι να σε ειχα και στην σχολ μοναδα ως αξιολογητη (σου δινω ιδεες..). Αν ειδες ειχα και μια παρενθεση "..(οχι οτι δεν γινονται εξαιρεσεις).."και πραγματι στις περσινες μοριοδοτουμενες αποσπασεις απο πυσδε σε πυσδε απο δωδεκανησα , κυλαδες,χιο,σαμο πηραν αποσπαση προς ηπειρωτικη ελλαδα 135 στους 1420 δηλ λιγοτερο απο 10%. Ισχυει δηλ αυτο που προειπα. Οι αποσπασεις ειναι κυριως απο πλεονασματικες προς ελλειμματικες (προφανως θαχουν γινει και απο ελλειμ προς ελλειμμ αλλα δεν ειναι ο κανονας). Οι αιρετοι πιεζουν και για αποσπασεις απο πλεονασματικες σε πλεονασματικες καθε χρονο, αλλα το τι θα συμβει τελικα ειναι θεμα πολιτικης αποφασης πχ αν ησουν διορισμενος το 2016 θα θυμασαι οτι ειχε πεσει μεγαλο μαχαιρι στις αποσπασεις(και μιας και σε βρισκω εν εγρηγορσει στις αξιολογησεις δνε κοιτας μια αναρτηση που εκανα για τα μορια των δυσπροσιτων μηπως εχω καποιο λαθος και παρουμε στο λαιμο μας κανα χριστιανό)
Καλησπέρα!
Καλημέρα, γνωρίζετε αν δικαιούται κάποιος μονιμος μόρια συνυπηρετησης (για απόσπαση) με σύζυγο που υπηρετεί ως αναπληρωτής τα δύο τελευταία χρόνια στην ίδια διεύθυνση; Κατά την παρούσα περίοδο είναι εγγεγραμμένος στον τοπικό ΟΑΕΔ. Δε μου φαίνεται πολύ ξεκάθαρο το συγκεκριμένο κομμάτι της εγκυκλίου των αποσπάσεων. Έχω ακούσει ότι αν είναι αναπληρωτής ο σύζυγος δε δικαιούσαι συνυπηρετηση, μόνο σε μόνιμο ισχύει, αλλά η εγκύκλιος αναφέρει κάτι σχετικό με αναπληρωτές και ΟΑΕΔ της περιοχής...
Σε ευχαριστώ. Κι εγώ έτσι τα ερμηνεύω, αλλά μου λένε από τη διεύθυνση ότι δε γίνεται δεκτό με αναπληρωτή. Όταν τους διαβαζω τα συγκεκριμένα σημεία της εγκυκλίου λένε ότι ναι θα μπορούσε, αλλά ίσως όχι για τις εσωτερικές αποσπάσεις, και μόνο για τις από νόμο σε νομό. Αυτό δεν ξέρω που το στηρίζουν, καθώς δεν υπάρχει άλλη εγκύκλιος για τις εντός. Τελοσπαντων εγώ θα καταθέσω βεβαίωση προϋπηρεσίας του συζύγου στο συγκεκριμένο ΠΥΣΠΕ που με αφορά, αλλά δεν ξέρω τι χαρτί ακριβώς απαιτείται από ΟΑΕΔ. Όλες οι βεβαιώσεις που έχει στη σελίδα ώστε να αποδείξεις ανεργία κλπ εκδίδονται από τα κεντρικά της ΔΥΠΑ κ δεν αναφέρουν τον συγκεκριμένο ΟΑΕΔ. Απλά φαίνεται στο έγγραφο η διεύθυνση κατοικίας σου. Τελοσπαντων, σας ζαλισα... γιατί πρέπει να ναι όλα τόσο μπερδεμένα δεν καταλαβαίνω..
Ευχαριστώ που ασχολήθηκες τόσο..να σαι καλά!