*

Αποστολέας Θέμα: Αποσπάσεις νεοδιόριστων  (Αναγνώστηκε 255452 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος foutsouri

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
Απ: Αποσπάσεις νεοδιόριστων
« Απάντηση #980 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 01:53:27 pm »
Σας εχω νεοτερα!ο προισταμενος μας κ μελος κυσδε ειπε οτι οσοι πηραν αποσπαση με το πδ 50 εχουν κατ εξαιρεση δικαιωμα μεταθεσης φετος!!δοθηκαν λεει κ σε 23ατομα με αναπηρια ανω του 67 τοις εκατο!για του χρονου δεν ξερει τι θα γινει με τις συνυπηρετησεις!ρωτησα αν τις απαγορευει ρητα ο νομος 3848.μιλησε πυθιακα!ειπε ο νομος μιλα για 3χρονια κ να παρετε αποσπαση θα τα χρωστατε,για να παρετε θα πρεπει να εξασφαλιστει το πως θα ξεχρεωσουμε!επειδη κ γω δεν τα καταλαβα ξαναρωτησα!υπαρχει ασαφεια του νομου;ειπε ναι κ πρεπει αυτη να αποκατασταθει!κ το κορυφαιο!ειπε πως δεν πηραν γραμμη απο το υπουργειο αλλα το κυσδε λειτουργει ανεξαρτητα!μεχρι τωρα το κυσδε ελεγε ο,τι μας πουν κ το υπουργειο εμεις θα στειλουμε ολες τις αιτησεις!ζουμε στη χωρα του παραλογου!αντε καληνυχτα!
ειναι σιγουρο οτι εδωσαν και σε ατομα με 67% και ανω αναπηρια;;; γιατι για την πρωτοβαθμια αρνουνται κατηγορηματικα ακομα και να εξετασουν αυτες τις αιτησεις... ??? ??? ???
ναι ειναι σιγουρο οτι εδωσαν σε νεοδιοριστους 67% της πρωτοβαθμιας

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:36:11 »

Αποσυνδεδεμένος mbit

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #981 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 02:07:02 pm »
επικοινώνησα με τη δευτεροβάθμια που ανήκω.όντως έχουν βγεί οι αποσπάσεις ,γύρω στα 20 άτομα μου είπαν.δε μου είπαν όμως ποιές κατηγορίες συναδέλφων πήραν απόσπαση.όσοι πήρατε μπορείτε να μας ενημερώσετε για να ξέρουμε πόσο βάσιμες θα είναι οι ενστάσεις που θα κάνουμε; 

Αποσυνδεδεμένος chaos_2000

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #982 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 02:33:29 pm »
Ποια είναι η εκτίμησή σας?
Θα δούμε "υπεραριθμίες" εκτός ΠΥΣΔΕ και ΑΠΥΣΔΕ?

Αποσυνδεδεμένος mbit

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #983 στις: Νοεμβρίου 19, 2010, 11:32:23 pm »
Ποια είναι η εκτίμησή σας?
Θα δούμε "υπεραριθμίες" εκτός ΠΥΣΔΕ και ΑΠΥΣΔΕ?
επειδή έχω μάλλον άγνοια σε αυτά τα θέματα οι υπεραριθμίες δε βγαίνουν μετά τις τοποθετήσεις;και ποιά είναι η ιδιαιτερότητα που αναφέρεις για το ΠΥΣΔΕ και το ΑΠΥΣΔΕ;τι εννοείς;

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 15:36:11 »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #984 στις: Νοεμβρίου 20, 2010, 08:30:11 am »
επειδή έχω μάλλον άγνοια σε αυτά τα θέματα οι υπεραριθμίες δε βγαίνουν μετά τις τοποθετήσεις;και ποιά είναι η ιδιαιτερότητα που αναφέρεις για το ΠΥΣΔΕ και το ΑΠΥΣΔΕ;τι εννοείς;
Μέχρι πέρυσι, όταν ένας κλάδος έβγαινε υπεράριθμος, πρακτικά (λέω πρακτικά γιατί ενώ υπήρχε πρόβλεψη να σε τοποθετούν όπου θέλουν,δεν εφαρμοζόταν ΠΟΤΕ) πήγαινε ο καθένας από τους υπεράριθμους σπίτι του. Κανονικά επρεπε να ανακοινωνεται ότι υπάρχει υπεραριθμία σε ΟΛΑ τα σχολεία της περιοχής, κάτι που δε γινόταν πάντα, ώστε μην το πάρουν όλοι χαμπάρι και δηλώσουν ότι θέλουν να κριθούν υπεράριθμοι. Έτσι, αρκετές φορές, την υπεραριθμία την δήλωναν αυτοί που "έπρεπε" να το ξέρουν.
Φέτος υποτίθεται ότι αν είσαι υπεράριθμος, σε τοποθετεί το ΠΥΣΔΕ όπου θέλει εντός νομού, αν δεν έχει κενό να σε βάλει τότε σε τοποθετεί το ΑΠΥΣΔΕ όπου έχει κενό εντός περιφέρειας, και αν και εκεί υπάρχει υπεραριθμία, με έγκριση του ΚΥΣΔΕ σε πάνε στο νομό σου "για τις ανάγκες της υπηρεσίας", οπότε και οργανική ξεχρεώνεις και στο σπίτι σου είσαι.
Πρακτικά, αυτό δε γίνεται, να μην υπάρχει λειτουργικό κενό ούτε εντός νομού αλλά ούτε και εντός περιφέρειας, και υποτίθεται ότι δεν παίρνουν αναπληρωτές όπου έχει κριθεί υπεραριθμος ο κλάδος. Δεδομένου ότι στην ειδικότητά μου πήραν παντού αναπληρωτές, (και δεν είδα καμία ανακοίνωση υπεραριθμίας) θα υπέθετε κανείς ότι δεν υπάρχει πουθενά υπεραριθμία.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 02, 2010, 04:26:41 pm από chaos_2000 »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #985 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 08:29:18 pm »
κανενα νέο;

Αποσυνδεδεμένος mbit

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #986 στις: Νοεμβρίου 22, 2010, 11:29:44 pm »
κανενα νέο;
όπως είπα βγήκαν αλλά δεν ανακοινώθηκαν δημόσια.σε ερώτηση γιατί έγινε αυτό, στη διευθυνση που ανήκω, μου είπαν οτι σιωπηρά απλώς δεν πήρα την απόσπαση, ενώ ξέρω οτι ο νομος λέει οτι όταν δεν πάρεις αποσπαση η υπηρεσία οφείλει να σου αναφέρει τους λόγους για τους οποίους δεν την έχεις πάρει. επίσης το να μην ανακοινωθούν πουθενα τα ονοματα των συναδέλφων που την πήραν εμένα προσωπικά δε μου αρέσει...τα σχόλια δικά σου... 

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #987 στις: Νοεμβρίου 23, 2010, 07:18:43 am »
Υπαρχει κανεις που πηρε 'σιωπηρα'-τι λεμε θεε μου- και εχει φυγει ηδη για το νεο του σχολειο;

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #988 στις: Νοεμβρίου 23, 2010, 08:58:28 pm »
Ας μας πει αν τελικά πήρε κανείς νεοδιόριστος για συνηπηρέτηση.
Το ότι δεν ανακοινώνονται μου φαίνεται ύποπτο.
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 02, 2010, 04:26:24 pm από chaos_2000 »

Αποσυνδεδεμένος mbit

• Προχωρημένο μέλος
  • **
    • Προφίλ
« Απάντηση #989 στις: Νοεμβρίου 24, 2010, 03:37:57 pm »
Ας μας πει αν τελικά πήρε κανείς νεοδιόριστος για συνηπηρέτηση.
Το ότι δεν ανακοινώνονται μου φαίνεται ύποπτο. Όποιος έχει πάει με υπεραριθμία στο νομό του, φυσικά και δεν περιμένουμε να μας το πει, ΟΜΩΣ αν πέσει κάτι στην αντίληψη μας, προτείνω να το κοινοποιήσουμε αμέσως στο τόπικ
αυτό ζήτησα κι εγώ να μας πουν οι συνάδελφοι που πήραν απόσπαση ποιάς κατηγορίας είναι για να ξέρουμε τι θα κάνουμε με τις ενστάσεις μας. πάντως την άλλη εβδομάδα εγω θα κάνω ένσταση και θα ζητήσω να μου δημοσιοποιηθούν οι αποσπασθέντες και οι λόγοι βάσει των οποίων πήραν απόσπαση

Αποσυνδεδεμένος astatos

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #990 στις: Δεκεμβρίου 06, 2010, 11:21:16 pm »
πολυ σοβαρα....ανάγκη απάντησης. αν δεν έρχεται αντικαταστατής σου για να φύγεις έπειτα απο αποφαση απόσπασης και δεν σε αφήνει ο διευθυντής  τι πρέπει να κάνεις; βοήθεια......

Αποσυνδεδεμένος max

• Πλήρες μέλος
    • Προφίλ
« Απάντηση #991 στις: Δεκεμβρίου 07, 2010, 07:18:55 am »
Γιατι ρε παιδια;υπεγραψε τις περιβοητες αποσπασεις του οκτωβρη;χωρις να τις υπογραψει πως θα φυγεις;και πως το 'ξερουν' καποιες δευτεροβαθμιες αφου δεν εχει δημοσιοποιηθει τιποτε;αλλα κολπα ειναι αυτα;
« Τελευταία τροποποίηση: Δεκεμβρίου 07, 2010, 07:20:42 am από max »

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #992 στις: Δεκεμβρίου 12, 2010, 08:36:45 pm »
Θα τρελαθούμε τελείως. Στο link
http://www.esos.gr/index.php?option=com_k2&view=item&id=10714:sinedriazei-i-epitropi-tou-ip-paideias-gia-tin-anamorfosi-tou-pd-gia-tis-metatheseis&Itemid=1796

στο 4ο έγγραφο:
"Δημήτρης Μπράτης : Η μοριοδότηση των αποσπάσεων, η αναμοριοδότηση των Σχολικών Μονάδων και η αναμόρφωση του Π.Δ. για τις μεταθέσεις είναι σήμερα αδήριτη αναγκαιότητα"
λέει, προς το τέλος:
"•   Αποσπάσεις κατά τη διάρκεια του διδακτικού έτους πραγματοποιούνται μόνο όταν προκύπτει σοβαρό πρόβλημα υγείας του ίδιου του εκπαιδευτικού ή των μελών της οικογένειάς του ή συμβαίνει κάποιο άλλο πολύ σοβαρό οικογενειακό πρόβλημα. Στην περίπτωση αυτή επιτρέπεται και η απόσπαση νεοδιορίστων."
Δηλ. και με το νέο ΠΔ, δεν έχουν σκοπό να επιτρέψουν ούτε αποσπάσεις σε νεοδιόριστους??!!
Ξεσηκωθείτε, βομβαρδίστε τους με mail, και για τριετία και για αποσπάσεις.

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182845
  • Σύνολο θεμάτων: 19475
  • Σε σύνδεση σήμερα: 748
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144
  • (Αυγούστου 21, 2024, 05:10:38 pm)