0 μέλη και 3 επισκέπτες διαβάζουν αυτό το θέμα.
ευχαριστω πολύ. Οι αποσπάσεις είναι μόνο εντός νομου ή γινεται και εκτος?
Το Καστελόριζο είναι στη δ δωδεκανήσων ενώ η Ρόδος α'. Γίνεται να ζητήσω Ρόδο? Και αν ναι ποιος θα προηγηθεί? Επιπλέον μήπως ξέρεις πότε θα μας ζητήσουν να κάνουμε αιτήσεις?
Γεια σας...είναι κάτι που δεν έχω καταλάβει. Έστω ο νεοδιόριστος τον Αύγουστο πήγε στο σχολείο Α'. Έστω κάποιος μόνιμος ζητά εσωτερική απόσπαση στο σχολείο Α'. Σε αυτή την περίπτωση...α) Προηγείται ο νεοδιόριστος;β)Προηγείται ο μόνιμος;γ)Εξετάζονται μαζί βάσει μορίων;Επίσης.... θα ήθελα να μου πείτε ποιος προηγείται στις τοποθετήσεις από τους....υπεράριθμους/στη διάθεση - αυτούς που ζήτησαν απόσπαση εντός ΠΥΣΔΕ - αυτούς που ήρθαν με απόσπαση από άλλο ΠΥΣΔΕ - αναπληρωτές .Συγγνώμη αν σας μπέρδεψα...
Με όσα ισχύουν ΣΗΜΕΡΑ πότε μπορεί να κάνει αιτηση απόσπασης σε άλλο ΠΥΣΠΕ κάποιος που διορίστηκε το Φεβρουάριο του 2014;
Καλησπέρα οι νεοδιόριστοι έχουν δικαίωμα αίτησης απόσπασης ;Sent from my iPhone using Tapatalk
Γεια σας. Είμαι αναπληρώτρια (άνεργη πλέον ) θέλω να κάνω την εξής ερώτηση. Κάθε σχολείο έχει κάποια μόρια τα οποία μετράνε για αποσπάσεις ή μεταθέσεις. Τα κεδδυ πόσα μόρια έχουν λαμβάνοντας υπόψη ότι ειναι συνήθως στην μεγαλύτερη πόλη κάθε νόμου. Υπάρχει κάποιος πρόσφατος πίνακας με τα μόρια που δίνει κάθε σχολειο; Ευχαριστώ πολύ