*

Αποστολέας Θέμα: Δυσπρόσιτα  (Αναγνώστηκε 13191 φορές)

0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Φύλο: Γυναίκα
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
Απ: Δυσπρόσιτα
« Απάντηση #14 στις: Ιουλίου 14, 2007, 04:00:24 pm »
Να ρωτήσω κατι αλλο?Επειδη δεν προλαβα να κανω αιτηση περιμενω μηπως και βγουν νεες ημερομηνιες για αιτησεις.Θα βγαλουν καποιο πινακα με κενα και δυσπροσιτα και πρεπει να δηλωσω καποια απο αυτα?
Ευχαριστω.
Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του και όταν , πια του διευκολύνει το πέρασμα , αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί , ενθαρρύνοντας το μαθητή του να φτιάξει τις δικές του γέφυρες

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:46:02 »

Αποσυνδεδεμένος matina

• Έμπειρο μέλος
  • ΠΕ 86
    • Προφίλ
« Απάντηση #15 στις: Ιουλίου 14, 2007, 11:53:22 pm »
Κανονικά δεν μπορείς να κάνεις αίτηση μέχρι του χρόνου. Μπορείς όμως να πας να ρωτήσεις στην περιοχή που σε ενδιαφέρει αν υπάρχουν κενά γύρω στον Νοέμβριο και μπορείς να κάνεις αίτηση τότε αν υπάρχουν κενά και δεν έχουν κόσμο που να τα έχει δηλώσει.

eleftheria

• Επισκέπτης
« Απάντηση #16 στις: Ιουλίου 19, 2007, 04:41:53 pm »
Σας ευχαριστώ για τις απαντήσεις σας. Αν δηλαδή δηλώσω δυσπρόσιτο και με πάρουν εκεί ως αναπληρωτή από το Σεπτέμβριο, τότε πόσα μόρια θα έχω του χρόνου από την υπηρεσία εκεί; 8*2=16;

Μήνες*2 στον πίνακα αναπληρωτών
Μήνες*1 στον πίνακα για διορισμό με το 40%

α)Στον ΑΣΕΠ ισχύει *2 ή *1;

β)Επίσης, ποιος είναι ο μέγιστος αριθμός μορίων που μπορεί να πάρει κάποιος ωρομίσθιος αν υποτεθεί ότι τον καλούν από Οκτώβρη σε δυσπρόσιτο και κάνει, ας πούμε, 10 ώρες; Ρωτάω για να καταλάβω ποιο είναι το μέγιστο όφελος που μπορεί να έχει κάποιος από ωρομισθία σε δυσπρόσιτο.

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #17 στις: Ιουλίου 26, 2007, 02:39:30 pm »
Καλησπέρα σε όλους!
Δήλωσα σήμερα για αναπληρώτρια αλλά δεν είδα πουθενά "κουτάκια" για δυσπρόσιτα.
Είναι κάτι που δεν ξέρω?   ???
Ο ιδανικός δάσκαλος είναι εκείνος που γίνεται γέφυρα για να περάσει αντίπερα ο μαθητής του και όταν , πια του διευκολύνει το πέρασμα , αφήνεται χαρούμενα να γκρεμιστεί , ενθαρρύνοντας το μαθητή του να φτιάξει τις δικές του γέφυρες

Αποσυνδεδεμένος PDE ads

• Ιστορικό μέλος
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
    • Προσωπικό μήνυμα (Εκτός σύνδεσης)
« Δημοσιεύτηκε: Σήμερα στις 19:46:02 »

Αποσυνδεδεμένος walkleon

• Έμπειρο μέλος
  • Φύλο: Άντρας
  • ΠΕ20
    • Προφίλ
« Απάντηση #18 στις: Ιουλίου 26, 2007, 04:58:22 pm »
Τα δυσπρόσιτα δεν αναφέρονται στην αίτηση για τους αναπληρωτές.Απλά σε κάποιες περιοχές υπάρχουν και δυσπρόσιτα σχολεία.

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #19 στις: Ιουλίου 26, 2007, 05:00:50 pm »
ΟΚ, ευχαριστώ!

Αποσυνδεδεμένος cloe

• Νέο μέλος
  • *
    • Προφίλ
« Απάντηση #20 στις: Ιουλίου 27, 2007, 08:24:51 am »
Καλημέρα.

Αποσυνδεδεμένος marsa

• Πλήρες μέλος
  • Λατρεύω τα Μαθηματικα
    • Προφίλ
« Απάντηση #21 στις: Ιουλίου 27, 2007, 08:54:07 am »
Ακόμα κι αν ήθελες να κάνεις κάτι, πχ να προσθέσεις κάτι στη δήλωσή σου, δεν μπορείς, οι αιτήσεις αφορούν μόνο όσους δεν έχουν ήδη κάνει αίτηση.
Αι νεβερ ριντ σαμθινγκ ριτεν ιν γκρικλις

Αποσυνδεδεμένος asxeti

• Νέο μέλος
  • *
  • Προστατέψτε τον πλανήτη μας, δεν έχουμε εφεδρικό
    • Προφίλ
« Απάντηση #22 στις: Ιουλίου 27, 2007, 09:10:50 pm »
Γειά σας παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Πώς θα γνωρίζω αν με πήραν αναπληρώτρια (Π70), θα με πάρουν τηλέφωνο ή θα πρέπει να πηγαίνω στην πρωτοβάθμια να βλέπω για ανακοινώσεις;
2) Αν με πάρουν σε δυσπρόσιτο μέρος ο μισθός είναι ο ίδιος; (το ξέρω ότι δεν είναι αλλά ρωτάω για να βεβαιωθώ)

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!

Αποσυνδεδεμένος xrysa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #23 στις: Ιουλίου 27, 2007, 11:02:18 pm »
Γεια σας παιδιά. Αν και είμαι καινούρια (μόνο ένα χρόνο προϋπηρεσία έχω ως αναπληρώτρια (ΠΕ70)) θα προσπαθήσω να σας βοηθήσω. Λοιπόν, κάποιο ωραίο πρωινό θα σας πάρουν τηλέφωνο και θα σας ενημερώσουν ότι το πολύ σε 5 μέρες πρέπει να πάτε στο μέρος που σας καλέσανε. Αφού μαζέψετε γρήγορα γρήγορα τα πράγματά σας και φθάσετε στο νομό που σας καλέσανε θα πάτε στην Διεύθυνση της Πρωτοβάθμιας. Εκεί θα σας ενημερώσουν για το που υπάρχουν κενά. Στην καλύτερη περίπτωση, όπου τα κενά θα είναι πολλά, θα σας πουν να δηλώσετε ποια κενά θα θέλετε κατά προτεραιότητα να καλύψετε (ξανά δήλωση δηλαδή) και μετά από κανένα διήμερο - βδομάδα το πολύ, θα σας ενημερώσουν σε ποιο σχολείο θα πάτε. Στη πιο δύσκολη περίπτωση δεν θα έχετε να επιλέξετε (όπως εγώ) και θα σας στείλουν εκεί που έχουν κενό. Αν είστε αναπληρώτριες/τες και σας στείλουν σε δυσπρόσιτο θα πάτε μόνο για ένα χρόνο. Μόνο οι μόνιμοι κάθονται δύο χρόνια γιατί το δηλώνουν!!! Δηλώνουν δηλαδή από την αρχή "δυσπρόσιτο σχολείο .....τάδε....". Και μια που ρωτήσατε ναι, όντως πληρώνεσαι περισσότερο όταν είσαι στην παραμεθώριο. Ελπίζω να σας βοήθησα λιγάκι και να μην σας κούρασα. 

Αποσυνδεδεμένος pariel

• Έμπειρο μέλος
  • Για να πετύχεις, μην παίρνεις τίποτε προσωπικά
    • Προφίλ
« Απάντηση #24 στις: Ιουλίου 27, 2007, 11:10:27 pm »
Γειά σας παιδιά! Θα ήθελα να ρωτήσω τα εξής: 1) Πώς θα γνωρίζω αν με πήραν αναπληρώτρια (Π70), θα με πάρουν τηλέφωνο ή θα πρέπει να πηγαίνω στην πρωτοβάθμια να βλέπω για ανακοινώσεις;
2) Αν με πάρουν σε δυσπρόσιτο μέρος ο μισθός είναι ο ίδιος; (το ξέρω ότι δεν είναι αλλά ρωτάω για να βεβαιωθώ)

Σας ευχαριστώ πολύ!!!!!
Πρέπει καθημερινά να είσαι στο ιντερνετ. Τα ονόματα επίσης βγαίνουν και στον τυπο.

Αποσυνδεδεμένος marina21

• Πλήρες μέλος
  • Ν'αγαπάς την ευθύνη
    • Προφίλ
« Απάντηση #25 στις: Ιουλίου 27, 2007, 11:33:57 pm »
Χρύσα μου νομίζω μας βοήθησες πολύ.Σ'ευχαριστούμε!
Εγώ δήλωσα Κυκλάδες πρώτα που έχουν και πολλά μόρια, μετά Εύβοια, Πειραιά κλπ.Τι πιστεύεις?Υπάρχει περίπτωση να με πάρουν Πειραιά? Έκανα λάθος, ήθελα

Αποσυνδεδεμένος xrysa

• Νέο μέλος
  • *
  • Λατρεύω την εκπαίδευση
    • Προφίλ
« Απάντηση #26 στις: Ιουλίου 28, 2007, 12:53:59 pm »
Κοίτα όπως τα βλέπω νομίζω ότι θα σε πάρουν Κυκλάδες. Έχει αρκετά κενά συνήθως και όχι πολλή ζήτηση.Τώρα, και στις Κυκλάδες να μην σε πάρουν, θα σε πάρουν λογικά στην Εύβοια γιατί και εκεί έχει αρκετά κενά συνήθως. Πάντως σίγουρα θα σε πάρουν στις τρεις πρώτες επιλογές σου (πάντα σύμφωνα με τη δική μου άποψη). Πάντως καλύτερα σε ένα μικρό νησάκι με πολλά μόρια και δυσπρόσιτο παρά στον Πειραιά, γιατί ανεβαίνεις πολύ στον πίνακα των αναπληρωτών.   

Αποσυνδεδεμένος asxeti

• Νέο μέλος
  • *
  • Προστατέψτε τον πλανήτη μας, δεν έχουμε εφεδρικό
    • Προφίλ
« Απάντηση #27 στις: Ιουλίου 28, 2007, 06:33:20 pm »
Κιεγώ θα πρέπει με την σειρά μου να σε ευχαριστήσω. Εγώ τα δήλωσα όλα (ξέρεις το κουτάκι), αλλά έδωσα προτεραιότητα στην Κεντρική Ελλάδα, τις Κυκλάδες και τα Δωδεκάνησα. Τελοσπάντων..... Είδωμεν....Ας ελπίσουμε να μας πάρουν κάπου.

Και πάλι ευχαριστώ!!!!!!!!!!

Pde.gr, © 2005 - 2025

Το pde σε αριθμούς

Στατιστικά

μέλη
  • Σύνολο μελών: 32873
  • Τελευταία: eirini0709
Στατιστικά
  • Σύνολο μηνυμάτων: 1182769
  • Σύνολο θεμάτων: 19473
  • Σε σύνδεση σήμερα: 773
  • Σε σύνδεση έως τώρα: 2144