0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
17 παιδακια...12 αγορακια κα 5 κοριτσακια...οι γονειςειναι συζητησημοι...τα ιδια κανουν και στο σπιτι λενε...αλλα με 4 και 5 παιδι ασε καθε οικογενεια με ποιο να πρωτοασχοληθει η μαμα γιατι οι μπαμπαδες ειναι αποντες στα χωραφια και στα ζωα.......
Παράθεση από: vasoula_ στις Νοεμβρίου 28, 2010, 08:30:10 pmΠαράθεση από: Melina04 στις Νοεμβρίου 28, 2010, 12:17:30 am Κορίτσια πόσα παιδιά έχετε;22 ήσυχα (!!) παιδάκια... Είναι κ λίγα δηλαδή εκτός των άλλων! Ηρωίδα δε λες τίποτα!
Παράθεση από: Melina04 στις Νοεμβρίου 28, 2010, 12:17:30 am Κορίτσια πόσα παιδιά έχετε;22 ήσυχα (!!) παιδάκια...
Κορίτσια πόσα παιδιά έχετε;
αρα εγω βγαινω η κακια που θελει στο τμημα της τα παιδια να μαθαινουν και ερχομαι πολλες φορες σπιτι και χαλαω πολυ χρονο για να βρω τις δραστηριοτητες της επομενης μερας γιατι δεν θελω κανενας και ποτε να μου πει πως στο δημοσιο νηπιαγωγειο δεν γινεται δουλεια,βλεπω ομως πως οταν οι 2 νηπιαγωγοι ειναι εντελως αντιθετες και τα παιδια λειτουργουν αναλογως,γιατι αν τα εχει η μια στη βαρδια της εντελως μα εντελως χαλαρα(2 χειροτεχνιες σε 3 μηνες δεν ειναι λιγες δηλαδη?)και ερχεται η αλλη μετα που θελει μεσα στα πλαιδια της διαθεματικοτητας και των project παντα να μας μαθει και αυτο και το αλλο και το παραλλο μεσα στην εβδομαδα σιγουρα αν ημουν και εγω παιδι την πολυ πολυ χαλαρη δασκαλα θα αγαπουσα.