0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Συγνώμη ρε παιδιά φέτος οι διορισμοί δεν ήταν 1προς 5 για μη πω 1 προς 20 σε ειδικότητες ; Πόσους φιλολόγους πήρε και πόσοι πήραν σύνταξη ;Τι συζητάμε τώρα ; Ηρεμείστε
ΛΩΡΑ και joap έχετε απόλυτο δίκιο.
Και σημειωτέον πως το ΕΣΠΑ θα τρέχει ως το 2013...μετά τι;;
Και κάτι άλλο που το έχουμε ξαναθίξει, η αλλαγή στα όρια συνταξιοδότησης αναμένεται να παγώσει μετά το 2013, έτσι και αλλιώς, τις προσλήψεις αφού για καμιά 6ετία δεν θα βγαίνει κανείς σε σύνταξη, ακόμη και στους δασκάλους. Καταλαβαίνετε τι πάνε να κάνουν; Και την τελευταία ελπίδα που ήταν αυτή η ρύθμιση του ένα προς ένα για το εκπαιδευτικό προσωπικό πάνε με κυνισμό να την διαγράψουν. Και μιλάμε για αυτό το κομμάτι του δημοσίου που είχε κανόνες και αξιοκρατικές διαδικασίες, έστω κι αν απ’ το πασοκ κυρίως δημιουργήθηκαν κάποιες στρεβλώσεις. Απ’ την άλλη μια τρομερή ευαισθησία στα δικά τους παιδιά που δημιούργησαν αυτά τα απίστευτα ελλείμματα στις ΔΕΚΟ κλπ με τους τριπλάσιους κατά μέσο όρο μισθούς απ’ τους καθηγητές αλλά και το χαμηλότερο μορφωτικό και πολιτικό επίπεδο…
Το ότι προσέλαβε αρκετούς αναπληρωτές δεν λέει τίποτα...όλη η ιστορία θα φανεί το καλοκαίρι με τον αριθμό διορισμών ώστε να δούμε τι διαθέσεις έχουν για τα επόμενα χρόνια...Εγώ ακούω πολύ κόσμο που μου λέει πως το ενδεχόμενο να διαβάσουν για ΑΣΕΠ θα το εξετάσουν μετά τους επόμενους διορισμούς...περιμένει ο κόσμος να δει αν θα έχει αποτέλεσμα ο όποιος κόπος του ή θα γίνουμε πρωταγωνιστές στο θέατρο του παραλόγου με την κατάντια της αναπλήρωσης και του μειωμένου να μας κυνηγάνε για χρόνια...Οι διαθέσεις τους ειλικρινά κι εγώ δεν μπορώ καν να υποψιαστώ ποιες είναι...πάντως ας μη θολώνει το μάτι μας επειδή πήραν πολλούς αναπληρωτές...μέσα σ'αυτόν τον αριθμό ήταν και το ΕΣΠΑ...εξ'ού και περισσότερα άτομα...