0 μέλη και 1 επισκέπτης διαβάζουν αυτό το θέμα.
Με τις υποχρεώσεις θα μείνουν εντέλει μόνο και χωρίς αξιοπρεπή δουλειά!!
Lila μου, εσυ τουλαχιστον ξερεις πως μια χουφτα ειμαστε καθε φορα. ξερω πως και συ κατεβαινεις στους δρομους, αλλα βλεπεις τη συμμετοχη 5 φιλολογοι 3 νηπιαγωγοι και 2 φυσικοι ειμασταν....Ειναι σκληρο το πεζοδρομιο, το ξερω....
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:03:31 pmΜε τις υποχρεώσεις θα μείνουν εντέλει μόνο και χωρίς αξιοπρεπή δουλειά!! Aκομα και αυτο ειναι αμφιβολο .
Συμφωνώ απόλυτα με τα παιδιά!! Όλες οι άλλες οι πολιτικές αναλύσεις που κάνουμε εδώ μέσα (εν μέρει για να δείξουμε και τις γνώσεις μας) δεν αλλάζουν τίποτα!! Κι εγώ ντράπηκα για λογαριασμό ΠΟΛΛΩΝ όταν τέλη Αυγούστου πήγα έξω απ'το Υπουργείο που είχαν μαζευτεί (υποτίθεται) οι διοριστέοι
Παράθεση από: MARKOS στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:04:45 pmLila μου, εσυ τουλαχιστον ξερεις πως μια χουφτα ειμαστε καθε φορα. ξερω πως και συ κατεβαινεις στους δρομους, αλλα βλεπεις τη συμμετοχη 5 φιλολογοι 3 νηπιαγωγοι και 2 φυσικοι ειμασταν....Ειναι σκληρο το πεζοδρομιο, το ξερω....Μάρκο πέρυσι ήμουν σε δυσπρόσιτο και πήρα μέρος σε όλες τις απεργίες....Έφριξαν τα μάτια μου με αυτά που είδαν.....Παρόλα αυτά όπως μπορούσα ήμουν παρούσα σε όλα....Δεν έχει συσπείρωση ο κλάδος τι να λέμε τώρα.....και απλά μερικοί δεν νοιάζονται...Εντάξει δεν είμαστε όλοι γεννημένοι εργατοπατέρες,αλλά εδώ μας έκλεψαν τις ζωές και χάσαμε τη μπάλα.....
Παράθεση από: mk75 στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:12:18 pmΠαράθεση από: ΛΩΡΑ στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:03:31 pmΜε τις υποχρεώσεις θα μείνουν εντέλει μόνο και χωρίς αξιοπρεπή δουλειά!! Aκομα και αυτο ειναι αμφιβολο .τι ? δεν θα εχουν πια υποχρεωσεις?
Το 06 γιατί κάνανε;;;;;και είχε γίνει και χαμός τότε....
Παράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:26:25 pmΤο 06 γιατί κάνανε;;;;;και είχε γίνει και χαμός τότε....Τότε απ'όσο θυμάμαι ήταν για τα φράγκα των μονίμων...και έκαναν κυρίως οι δάσκαλοι...βλέπεις αυτοί είναι μικροί στην πλειοψηφία και δεν έχουν παιδιά και υποχρεώσεις....
να ρωτησω, ΑΣΕΠ ποτε θα γινει τελικα ?
Παράθεση από: ΛΩΡΑ στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:28:26 pmΠαράθεση από: Lila_76 στις Νοεμβρίου 28, 2010, 11:26:25 pmΤο 06 γιατί κάνανε;;;;;και είχε γίνει και χαμός τότε....Τότε απ'όσο θυμάμαι ήταν για τα φράγκα των μονίμων...και έκαναν κυρίως οι δάσκαλοι...βλέπεις αυτοί είναι μικροί στην πλειοψηφία και δεν έχουν παιδιά και υποχρεώσεις.... Δεν είχα μπει ακόμα στη δημόσια εκπαίδευση,αλλά το θυμάμαι σαν χτες....Μικροί;;;Μόνο;;;;Άσε γιατί αυτό το θέμα με πονάει και έχω τσακωθεί με κόσμο πολλές φορές.Αν έρθεις έστω σε μια συνέλευση α/θμιας,θα φρίξεις!!Δεν ξέρω φέτος εδώ τι θα παίξει,θα σε ενημερώσω την Τετάρτη το βράδυ.... Μάρκο,κι εμείς χάσαμε από την αεκ,αλλά τι να κάνουμε.... ;DΤο κάναμε γαργάρα!!